•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Elvytysnukke koulutukseen

  Valikoimastamme löydät useita erilaisia koulutusnukkeja. Painelu-puhalluselvytyksen antaminen pienelle lapselle eroaa aikuisen elvyttämisestä, ja siksi myymme eri kokoisia nukkeja aina vauvasta aikuiseen. Nuket sisältävät eri ominaisuuksia riippuen valmistajasta.

   

  Elvytystaitojen harjoittelemiseen soveltuvat nuket

  Soveltuakseen elvytyskoulutukseen tulee nuken rintakehä nousta selvästi sisään puhalluksen aikana. Lisäksi nukessa täytyy olla ominaisuus, joka ilmoittaa, kun paineluvoima on riittävä. Meiltä löydät useita nukkeja, jotka täyttävät nämä vaatimukset, kuten Laerdal Little Anne ja Prestan Professional aikuisnukke. Meiltä löydät lisäksi vaihdettavat kasvosuojat, jotta opetus on hygieenistä, sekä puhdistuspyyhkeet, joilla nuken puhdistaminen on helppoa jokaisen harjoittelijan jälkeen.

  Koulutusnuket lasten elvytykseen

  Valikoimassamme on myös useita koulutusnukkeja lasten ja nuorten elvytyksen realistiseen harjoitteluun. Elvytystapa vaihtelee sen mukaan, onko lapsi alle vai yli vuoden ikäinen, ja siksi myymme kahta eri mallia lapsen elvytyksen harjoitteluun: junior ja baby.

  Yli yksivuotiaiden lasten elvytyksen koulutukseen suosittelemme Little Junior -nukkea, joka on realistinen, hankintahinnaltaan edullinen, kestävä ja kevyt. Siinä on kaikki tärkeät ominaisuudet, jotka vaaditaan pienen lapsen painelu-puhalluselvytyksen harjoitteluun.

  Jos suunnittelet koulutusta vauvojen painelu-puhalluselvytykseen, on Resusci Baby oikea valinta. Nukella on realistinen ulkomuoto, jotta koulutus olisi mahdollisimman tarkkaa. Resusci Baby -mallia on päivitetty, ja siinä on nyt parempi painelun ja puhalluksen mittaus. Uuden tekniikan ansiosta koulutukseen osallistujat voivat mitata ja parantaa suoritustaan paremmin kurssin eri tilanteissa. 

  Mallissa on useita ominaisuuksia, esimerkiksi:

  Rintakehän painelu 4 cm syvyyteen.

  Pään ja kehon muotoilu on anatomisesti autenttinen.

  Rintakehä kohoaa sekä hengityspaljetta että suusta suuhun -menetelmää käytettäessä.

  Tarkempi mittaus, yksityiskohtainen näyttö ja sormien paikkaa ohjaava sensori.

  Jos haluat välitöntä tietoa osallistujein suorituksista, voit hankkia Resusci Babya varten SkillGuide-laitteen, jolla sinä ja osallistujat voitte seurata elvytyksen tehokkuutta sekä selvittää, missä taidoissa kukin oppilas tarvitsee eniten lisäharjoitusta. SkillGuide-laite sisältää käyttöohjeet sekä tuoteselosteen.

  Little Baby on edullinen vaihtoehto Resusci Baby -nukelle.

  Lähde: Does real-time objective feedback and competition improve performance and quality in manikin CPR training – a prospective observational study from several European EMS). JR Smart, K. Kranz, F. Carmona, TW Lindner, and A. Newton.

  FAQ

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys