•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Hengitysvälineet – Kasvosuojat, happimaskit & elvytyspalkeet

  Hengitysteiden tukkeutuminen on hengenvaarallista. Tästä syystä on erittäin tärkeätä saada apua mahdollisimman pian. Vierasesineen poistamiseen on olemassa myös apuvälineitä. Jotkut apuvälineet on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon ammattilaisille ja niitä löytyy esimerkiksi ambulansseista. Muut apuvälineitä voidaan sen sijaan käyttää maallikoiden toimesta, ja ne voidaan varastoida esimerkiksi defibrilaattorin tai ensiapulaukun yhteydessä.

  Meiltä löydät monia erilaisia hengitysapuvälineitä, joilla voit pelastaa ihmisen, jolla on vierasesine hengitysteissä. Näiden apuvälineiden avulla voit nopeasti ja tehokkaasti aloittaa hengenpelastuksen henkilölle, joka ei pysty hengittämään itse.

  Elvytyssuoja

  Elvytyssuoja on hyvä olla käden ulottuvilla, jos sinun tulee suorittaa elvytystä ja puhaltamaan suusta suuhun. Meidän valikoimassamme on muun muassa elvytyssuoja, joka kiinnitetään avainnippuun avaimenperäksi. On olemassa myös suojia, jotka voidaan säilyttää yhdessä defibrillaattorinne kanssa. Elvytyssuojan tarkoitus on estää fyysinen suusta suuhun kontakti, joilla pyritään helpottamaan ihmisten suhtautumista puhalluksiin elvytyksen aikana.

   

   

  Taskumaski

  Taskumaski on apuväline henkilölle, joka ei halua suorittaa suusta-suuhun puhalluksia. Näitä voivat käyttää sekä kokeneet että aloittelijat.

   

   

  Ammattimaiset hengitysapuvälineet ensihoitoon

  Meillä löytyy myös laaja valikoima hengitysapuvälineitä terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin.

   

   

  Hengityspalkeita ja The BAG II

  Meiltä saat Laerdalin laadukkaita hengityspalkeita. Palkeita on saatavilla kaiken kokoisina (aikuisille, lapsille ja vauvoille) ja lisäksi myös kaikille soveltuvat maskit ja säilytyslaukkuja. Meiltä löydät möys kaikki tarvikkeet ja vaihdettavat osat, joita palkeisiin tarvitaan.

  Uudelleen käytettävien hengityspalkeiden lisäksi meillä on myös kertakäyttöisiä laitteita, molemmat Laerdalilta. Valikoimastamme löydät esimerkiksi The BAG II:en, joka on yhtä laadukas kuin uudelleen käytettävä hengityspalje. Erona on, että tämä on kertakäyttöinen, joten ristikontaminaation riskiä ei ole.

   

   

  Silikonimaskit hengitysapuvälineille

  Joka vuosi noin 5 000 henkilöä kärsii sydämenpysähdyksistä Suomen sairaaloiden seinien sisällä ja noin 10 000 ihmistä seinien ulkopuolella: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:945540/FULLTEXT02.pdf. Jotta elvytys voidaan suorittaa hengityspalkeella ja The BAG II se vaatii oikeanlaista silikonimaskia. Valikoimastamme löydätte kaikki tarvittavat maskit.

   

   

  Imupumppu Laerdalilta

  Jotta vereen saadaan siirrettyä happea, on ensin varmistettava, että mikään ei ole tukkeena hengitysteissä. Jos eritys, veri tai oksennus tukkii hengitysteitä, se vaarantaa potilaan selviytymisen. Ensiaputarvike.fi:stä löydät Laerdalin imupumppuja hengitysapuvälineidemme joukosta. Meillä on sekä LSU Serres imupussijärjestelmä että LSU Reusable, joka ei vaadi lisävarusteita, vaan ainoastaan puhdistusta. Valikoima sisältää myös kaikki tarvikkeet, joita tarvitaan eri pumppuihin.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys