•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Hengitysvälineet – Kasvosuojat, happimaskit & elvytyspalkeet

Hengitysapuvälineet

Hengitysteiden tukkeutuminen voi olla erittäin vaarallista ja suorastaan hengenvaarallista. Tästä syystä on erittäin tärkeätä saada apua mahdollisimman pian. Mikä apuväline tarvitaan, riippuu tilanteen vakavuudesta. Jotkut apuvälineet on suunniteltu erityisesti terveydenhuollon ammattilaisille ja niitä löytyy esimerkiksi ambulansseista ensihoidon antamiseksi. Muut apuvälineet voidaan sen sijaan käyttää yleisesti, ja ne voidaan varastoida esimerkiksi defibrilaattorin tai ensiapulaukun yhteydessä.

Meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte monia erilaisia hengitysapuvälineitä jotta voitte pelastaa ihmisiä joita on kohdannut ilmateiden tukkeutuminen tai sydämenpysähdys. Näiden apuvälineiden avulla voitte nopeasti ja tehokkaasti aloittaa hengenpelastuksen henkilölle, joka ei pysty hengittämään.

 

Hengityssuojain

Hengityssuojain on hyvä olla käden ulottuvilla jos teidän tulee suorittaa elvytystä. Meidän valikoimassamme on muun muassa hengityssuojain, joka kiinnitetään avainnippuun avaimenperäksi. On olemassa myös hengityssuojaimia, jotka voidaan säilyttää yhdessä defibrillaattorinne kanssa. Hengityssuojaimella teidän ei tarvitse tuntea vastenmielisyyttä antaessanne suusta-suuhun puhalluksia elvytyksen aikana.

 

Taskumaski

Helppo apuväline henkilölle joka ei halua suorittaa suusta-suuhun metodia on taskumaski. Näitä voivat käyttää sekä kokeneet että aloittelijat. Taskumaski on siitä erittäin hyvä kun kaikki puhallusilma menee henkilön keuhkoihin sen sijaan että osa vuotaisi ulos.

 

Ammattimaiset hengitysapuvälineet ensihoitoon

Ensiaputarvike.fi:ssä ei ole hengitysapuvälineitä ainoastaan yksityisille henkilöille ja työpaikoille, jotka haluavat olla valmistautuneita hengitystukkeutumisiin ja sydämenpysähdyksiin. Meillä on myös laaja valikoima hengitysapuvälineitä ensihoidon tarpeisiin.

 

Hengityspalkeita ja The BAG II

Tärkeä hengitysapuväline, jota käytetään terveydenhoidossa ja ensihoidossa ovat manuaaliset hengityspalkeet. Meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte erittäin laadukkaita hengityspalkeita Laerdalilta. Meillä on kaikki koot aikuisille, lapsille ja vauvoille sekä säilytyslaukkuja ja maskeja. Meillä on lisäksi kaikki tarvikkeet ja vaihdettavat osat, joita voitte tarvita.

Uudelleen käytettävien hengityspalkeiden lisäksi meillä on myös kertakäyttöisiä laitteita, molemmat Laerdalilta. Valikoimassamme löydät The BAG II, jolla on sama korkea laatu kuin uudelleen käytettävällä hengityspalkeella. Erona on, että tämä on kertakäyttöinen, joten ristikontaminaation riskiä ei ole.

 

Silikonimaskit hengitysapuvälineille

Joka vuosi noin 5 000 henkilöä kärsii sydämenpysähdyksistä Suomen sairaaloiden seinien sisällä ja noin 10 000 ihmistä seinien ulkopuolella: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:945540/FULLTEXT02.pdf. Jotta elvytys voidaan suorittaa hengityspalkeella ja The BAG II se vaatii oikeanlaista silikonimaskia. Valikoimastamme löydätte kaikki tarvittavat maskit.

 

Imupumppu Laerdalilta

Jotta keho voidaan hapettaa, ensin on varmistettava, että mikään ei ole tukkeena hengitysteissä. Jos eritys, veri tai oksennus tukkii hengitysteitä, se vaarantaa potilaan selviytymistä. Ensiaputarvike.fi:stälöydät Laerdalin imupumppuja hengitysapuvälineidemme joukosta. Meillä on sekä LSU Serres imupussijärjestelmällä että LSU Reusable, joka ei vaadi lisävarusteita, vaan ainoastaan puhdistusta. Valikoima sisältää myös kaikki tarvikkeet, joita voidaan tarvita.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä