•  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
  •  Ilmainen toimitus kaikkiin yli 100 euron tilauksiin
Näytä ALV:

Evästeet

Käytämme evästeitä tarjotaksemme hyvän käyttökokemuksen verkkokaupassamme. Emme käytä evästeitä keräämään verkkosivuillamme vierailevista henkilöistä henkilötietoja. Hyödynnämme evästeitä pitämään kirjaa ostoskoristasi sekä muistamaan tekemäsi valinnat ja valitsemasi asetukset. Jos et ole sallinut evästeitä, verkkosivumme ei toimi niin kuin sen on suunniteltu toimivan, etkä pysty tekemään ostoksia. 

Kuinka sallin evästeet?

Siirry verkkoselaimesi asetuksiin tai turvalllisuusasetuksiin. Oikea kohta riippuu käyttämästäsi järjestelmästä.  

 

Tietoa verkkosivustosta

Tämä sivusto täyttää W3C:n asettamat ohjeet ja standardit. HTML 5:tä käytetään sisällön järjestämiseen ja CSS:ää käytetään ulkoasun käsittelemiseen. Käytämme Javascriptiä erilaisten tilausta helpottavien ominaisuuksien tarjoamiseen. Valitettavasti kaikki selaimet eivät ole täysin yhteensopivia verkkosivujemme kanssa, joka on syy siihen, että sivustomme saattaa näyttää erilaiselta joissakin vanhemmissa selaimissa. Verkkosivusto toimii parhaiten nykyaikaisten, CSS:tä ja Javascriptiä tukevien selainten kanssa. Suosittelemme esim. seuraavien selainten uusimpia versioita: 

Google Chrome

Firefox

Internet Explorer

Safari

Näytön asetukset 

Verkkosivumme on responsiivinen ja toimii täten hyvin useimmilla laitteilla.

 

Produktion

Tämän verkkokaupan on luonut Wikinggruppen. Wikinggruppen on Hudiksvallissa sijaitseva yritys, joka on yksi ruotsin suurimmista verkkokauppajärjestelmien tarjoajista. Olet tervetullut ottamaan yhteyttä Wikinggruppeniin , jos sinulla on näitä verkkosivuja koskevia kysymyksiä tai palautetta.  

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ 

Yleistä 

Tämä tietosuojakäytäntö selostaa, kuinka Ensiaputarvike.fi kerää ja käsittelee Ensiaputarvike.fi:n vierailijoiden ja asiakkaiden henkilötietoja. 

Tietosuojakäytäntö koskee niitä henkilötietoja, jotka olet meille antanut tai joita keräämme Ensiaputarvikkeen verkkokaupan etusivujen kautta, www.ensiaputarvike.fi. 

Ensiaputarvike.fi on henkilötietojesi rekisterinpitäjä. Voit ottaa yhteyttä Ensiaputarvike.fi:hin alla olevien yhteystietojen kautta: 

Puhelin: insert phone number

Sähköpostiosoite: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi 

Henkilötietojen käsittelytapojemme oikeudellisena perustana toimii EU:n Tietosuoja-asetus art. 6 (1) lit. f. 

 

 

Mitä tietoja keräämme ja miksi? 

Kun vierailet Ensiaputarvike.fi:ssä, keräämme automaattisesti tietoja siitä, kuinka käytät verkkosivuja, esim. Mitä selainta käytät, millä hakutermeillä etsit tuotteita, IP-osoitteestasi, verkkosijainnistasi sekä tietoja tietokoneestasi. 

Tietoja kerätään käyttäjäkokemuksen ja verkkosivuston toimintojen optimoimiseen, kohdennettuihin markkinointitarkoituksiin, sisältäen markkinoinnin uudelleenkohdentamisen Facebookin ja Googlen kautta. Tietojen keräys ja käsittely on välttämätöntä, jotta voimme kehittää verkkosivustojamme sekä näyttää sinulle merkityksellisiä tarjouksia.   

Kun ostat tuotteen tai kommunikoit kanssamme Ensiaputarvike.fi-sivustolla, keräämme tietoja, joita itse meille annat, esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maksutapa, valittu toimitustapa sekä IP-osoite, josta teet tilauksen. 

Keräämme nämä tiedot, jotta voimme toimittaa tilaamasi tuotteet sinulle ja täyttää kanssasi tehdyn sopimuksen velvoitteemme, mukaan lukien palautus- ja reklamointioikeutesi hallinta. Käsittelemme tietoja myös oikeudellisten velvoitteiden, kuten kirjanpitovaatimusten täyttämiseksi. Kun teet tilauksen, keräämme IP-osoitteesi ennaltaehkäistäksemme ja estääksemme petoksia. 

Kun tilaat uutiskirjeemme, keräämme tiedot nimestäsi ja sähköpostiosoitteestasi.

Kenellä on pääsy tietoihin? 

Tiedot nimestäsi, osoitteestasi, sähköpostiosoitteestasi, puhelinnumerostasi sekä tilausnumerostasi ja antamistasi toimitusohjeista luovutetaan PostNord-, UPS-, DHL- tai muulle sellaiselle kuljetuspalvelulle, joka vastaa tilaamiesi tuotteiden toimituksesta.

Tiedot voidaan luovuttaa myös muille ulkopuolisille kumppaneillemme, jotka käsittelevät tietoja puolestamme. Käytämme ulkopuolisia yhteistyökumppaneita esimerkiksi asiakaspalvelun tarjoamiseen, verkkosivujen tekniseen toimintaan ja kehittämiseen, uutiskirjeiden lähettämiseen ja kohdennettuun markkinointiin (mukaan lukien uudelleenkohdentaminen). Kumppanimme käsittelevät tietoja, joiden rekisterinpitäjänä toimimme itse. Tietojen käsittely tapahtuu luottamuksellisesti ja meidän ohjeidemme mukaisesti. Tietojenkäsittelijät eivät saa käyttää tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen, kuin meidän kanssamme laaditun sopimuksen velvoitteiden täyttämiseen. 

Eräs tietojenkäsittelijöistämme, Google Analytics v/Google LLC., sijaitsee Yhdysvalloissa. Tarvittavat turvallisuustaso tietojen siirtämisessä Yhdysvaltoihin varmistetaan EU:n ja Yhdysvaltojen välisellä EU-U.S. Privacy Shield-sopimuksella, katso EU:n tietosuoja-asetus art. 45. 

Löydät kopion Googlen LLC-sertifikaatista täältä: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

Oikeutesi

Sinulla on oikeus milloin tahansa vaatia saada tietää, mitä tietoja olemme sinusta tallentaneet, mihin tarkoituksiin olemme niitä tallentaneet, minkä tyyppisiä tietoja olemme tallentaneet ja kenelle olemme luovuttaneet nämä tiedot sekä mistä olemme tiedot saaneet. 

Sinulla on oikeus saada kopio niistä henkilötiedoista, joita sinusta käsittelemme. Jos haluat pyytää kopiota henkilötiedoistasi, pyydämme sinua lähettämään kirjallisen pyynnön osoitteeseen asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi. Saatamme pyytää sinua todistamaan henkilöllisyytesi. 

Jos huomaat, että sinusta tallennetuissa tiedoissa on virheitä, voit kirjoittaa meille ja pyytää tietojen oikaisua. 

Joissakin tilanteissa sinulla on oikeus saada kaikki tai osa kerätyistä sinua koskevista henkilötiedoista poistettua, esim. Silloin, jos perut suostumuksesi tai jos meillä ei ole muuta oikeudellista perustaa jatkaa tietojen käsittelyä Emme ole velvollisia poistamaan tietojasi, mikäli tietojen jatkuva käsittely on välttämätöntä, esimerkiksi jotta voimme noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme tai jotta oikeudelliset vaatimukset voidaan perustaa, panna täytäntöön tai puolustaa. 

Sinulla on joissakin tilanteissa oikeus rajoittaa tietojesi käsittely vain tietojen säilyttämiseen, esimerkiksi silloin, kun uskot että sinusta käsittelemämme tiedot ovat virheellisiä. 

Sinulla on joissakin tilanteissa oikeus saada sinun itsesi meille luovuttamat henkilötiedot strukturoidussa, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa. Sinulla on lisäksi oikeus siirtää nämä tiedot toiselle rekisterinpitäjälle.

Sinulla on oikeus milloin tahansa vastustaa henkilötietojesi käsittelyä suoramarkkinointitarkoituksiin, mukaan lukien markkinoinnin kohdentamistarkoituksiin tehtyä profilointia. 

Sinulla on myös oikeus, milloin tahansa, vastustaa henkilötietojesi käsittelyä henkilökohtaiseen tilanteeseen liittyvistä syistä.

Voit milloin tahansa perua meille aiemmin antamasi suostumuksen henkilötietojasi käsittelyä koskien. Jos haluat perua suostumuksesi, ota yhteyttä osoitteeseen asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi. 

Sinulla on oikeus jättää valitus henkilötietojesi käsittelystä Tietosuojavaltuutetun toimistoon, Ratapihantie 9, 6. krs, 00520 Helsinki. Voit jättää valituksen myös sähköpostitse osoitteeseen tietosuoja@om.fi. 

Henkilötietojen poistaminen 

Tiedot, joita olemme sinun Ensiaputarvike.fi:n käytöstäsi tallentaneet poistetaan viimeistään silloin, kun et ole 1 vuoteen vieraillut sivuillamme. 

Tiedot, joita olemme sinusta keränneet uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä, poistetaan silloin, kun perut uutiskirjeen tilauksen, ellei meillä ole muuta perustaa tietojen jatkuvaan käsittelyyn. 

Tiedot, joita olemme sinusta keränneet Ensiaputarvike.fi:ssä tapahtuneen ostotapahtuman yhteydessä poistetaan ensisijaisesti 3 kalenterivuotta ostotapahtuman jälkeen. Tietoja saatetaan säilyttää pidempään, mikäli tälle on oikeudellinen perusta, esim. jotta voimme ratkaista, panna täytäntöön tai puolustaa oikeudellisia vaateita tai jos tietojen säilytys on välttämätöntä muiden lakisääteisten vaatimusten noudattamisen kannalta. Kirjanpitomateriaali säilytetään 7 vuotta tilikauden loppuun asti kirjanpitolain vaatimusten täyttämiseksi. 

Turvallisuus

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset turvatoimet, joilla estetään tietojen vahingossa tapahtuva tai laiton hävittäminen, menetys, muuttaminen tai heikkeneminen ja estetään tietojen paljastuminen luvattomille henkilöille ja niiden väärinkäyttö. 

Vain niillä työntekijöillä, joiden tehtävien suorittamisen kannalta tämä on välttämätöntä, on pääsy henkilötietoihisi. 

 

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä