•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Kampanjat ja tarjoukset

Tällä sivulla näet kaikki aktiiviset kampanjat sekä "Osta X määrä hintaan X"-sääntömme.

Ensiaputarvike.fi:stä löydät usein aktiivisia kampanjoita, joissa tarjoamme sinulle erityisen hyvään hintaan yksittäisen tai useamman tuotteen laajassa tuotevalikoimassamme. Monet tarjoamistamme hengenpelastustuotteista ovat suuri sijoitus ja siksi tarjoamme mielellämme alhaisempaa hintaa kampanjoiden aikana jotta mahdollisimman monet ihmiset voisivat varustaa työpaikkansa tai kodin apuvälineillä, jotka voivat pelastaa ihmishenkiä.

 

Varusta kotisi hätätilanteita varten

Tutkimuksen mukaan perheiden kokemus sydämen ja keuhkojen pelastamisesta: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:810118/FULLTEXT01.pdf, sydänpysähdyksen keski- ikä on 71 vuotta. Monet Suomessa tapahtuvista sydämenpysähdyksistä tapahtuvat kodin turvallisessa ympäristössä. Siksi on erittäin hyvä mikäli kotona on defibrillaattori tai muita hengenpelastusvälineitä. Ensiaputarvike.fi on defibrillaattorin asiantuntijasi ja myymme erittäin korkealaatuisia laitteita, joita kaikki voivat käyttää.

Lisäksi tulipalot tapahtuvat useimmiten kotona, yleensä unohdettujen savukkeiden seurauksena: https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldPdfFiles/2003/26429.pdf. Varmista, että kotisi on aina varustettu palohuovilla ja palohälyttimillä, jotta olet valmis katastrofin sattuessa.

 

Valmista työ- ja julkiset tilasi

Monet sairaalan seinien ulkopuolella tapahtuvista sydämenpysähdyksistä tapahtuvat myös työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Täällä ihmiset viettävät suuren osan päivästään, sekä arkena että viikonloppuisin. Kun meillä on kampanjoita hengenpelastusvälineistä, on erityisen tarkoituksenmukaista tarkistaa, että olette varautuneet hätätilanteeseen.

Suosittelemme, että työpaikoilla ja julkisissa tiloissa on defibrillaattori, joka on näkyvällä paikalla. Kaikkien lähellä työskentelevien tulisi tietää missä se sijaitsee. Lisäksi ensiapulaukun olemassaolo on tärkeää, jossa on tarvikkeita, jotka voivat pysäyttää merkittävän verenvuodon, pienet haavat ja lievittää kaikkia muita työpaikalla mahdollisesti tapahtuvia onnettomuuksia.

 

Kaikille PPE-ohjaajille

Kaikille PPE-ohjaajina työskenteleville meillä Ensiaputarvike.fi:ssä on usein kampanjoita, joissa voitte käyttää tilaisuutta uusia tai täydentää tarvikkeitanne. Meillä on opettamiseen tarjolla elvytysnukkeja, jonka avulla voitte näyttää miten tulee auttaa sydämenpysähdyksen ja hengityskatkon kohdannutta. Lisäksi meillä on harjoitus defibrillaattoreita ja monia muita tarvikkeita, jotka on hyvä olla olemassa.

 

Materiaalit terveydenhuoltoon ja ensihoitoon

Ensiaputarvike.fi:stä eivät ainoastaan yksityishenkilöt ja työpaikat löydä hengenpelastustarvikkeita. Meillä on myös laaja valikoima terveydenhuollolle ja ensihoidolle. Käynnissä olevien kampanjoiden aikana jokainen voi käyttää tilaisuutta tilata meiltä tärkeitä tuotteita.

Defibrillaattoreitamme voidaan käyttää sekä terveydenhuollossa että ensihoidossa, samoin kuin muissa hoitoalan paikoissa. Meillä on myös laaja valikoima ensihoitoon, kun kyseessä on hengitystä avustavista tarvikkeista ja hengitysteiden tukoksista. Hengityspalkeet, silikonimaskit, imupumput ja taskumaskit ovat vain osa laajaa valikoimaamme.

 

Defibrillaattoreiden ja muiden apuvälineiden kampanjat

Riippumatta siitä, mitä pelastusvälineitä etsit, voit aina tutkia kampanjoitamme. Meillä on sekä apuvälineitä että lisävarusteita ja varaosia kaikkeen mitä tarvitset. Jos teillä on kysyttävää valikoimastamme tai olet epävarma mitkä tuotteet ovat sinulle parhaiten sopivia, voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua ja neuvoja.

 

 

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä