•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Kampanjat ja tarjoukset 

  Tällä sivulla näet kaikki aktiiviset kampanjat.

  Ensiaputarvike.fi:stä löydät usein kampanjoita, joilla tarjoamme sinulle tietyn tuotteen laajasta valikoimastamme erityisen hyvään hintaan. Monet tarjoamistamme hengenpelastustuotteista ovat suuri sijoitus ja siksi tarjoamme mielellämme alhaisempaa hintaa kampanjoiden aikana, jotta mahdollisimman monet ihmiset voisivat varustaa työpaikkansa tai kotinsa ihmishenkiä pelastavilla apuvälineillä.

   

  Varusta kotisi hätätilanteita varten

  Moni Suomessa tapahtuva sydänpysähdys tapahtuu kotona turvallisessa ympäristössä. Siksi on erittäin hyvä, mikäli kotona on defibrillaattori tai muita hengenpelastusvälineitä. Ensiaputarvike.fi on defibrillaattorin asiantuntijasi ja myymme erittäin korkealaatuisia laitteita, joita kaikki voivat käyttää. 

  Varmista myös, että kotisi on aina varustettu sammutuspeitteellä, vaahtosammuttimella ja palohälyttimillä, jotta pystyt ensisammutukseen tulipalon sattuessa.

   

  Varmista työ- ja julkiset tilat

  Suosittelemme, että työpaikoilla ja julkisissa tiloissa on defibrillaattori, joka on näkyvällä paikalla. Kaikkien lähellä työskentelevien tulisi tietää missä se sijaitsee. Lisäksi ensiapulaukun olemassaolo on tärkeää. Laukussa tulisi olla tarvikkeita, joilla pystytään hoitamaan pieniä ja isompia haavoja, suuria verenvuotoja sekä muita tyypillisiä vammoja.

   

  Kaikille ensiapukouluttajille

  Kaikille ensiapukouluttajina työskenteleville meillä Ensiaputarvike.fi:ssä on usein kampanjoita, joissa voitte käyttää tilaisuutta uusia tai täydentää tarvikkeitanne. Meiltä löydät koulutukseen tarvittavia apuvälineitä, kuten elvytysnukkeja, harjoitusdefibrillaattoreita ja paljon muuta.

   

  Tarvikkeet terveydenhuoltoon ja ensihoitoon

  Ensiaputarvike.fi:n valikoima ei ole ainoastaan yksityishenkilöitä ja yrityksiä varten. Meillä on myös laaja valikoima varusteita ja tarvikkeita terveydenhuollon ja ensihoidon ammattilaisille. Käynnissä olevien kampanjoiden aikana jokainen voi käyttää tilaisuutta tilata meiltä tärkeitä tuotteita.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys