•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Little Anne QCPR

Little Anne QCPR – markkinoiden paras paineluelvytysnukke

Laerdalin Little Anne on jatkuvasti kehittyvä malli, jonka realismi ja käytännöllisyys on omaa luokkaansa. QCPR-ominaisuudella pystytään seuraamaan elvytyksen laatua digitaalisessa muodossa perinteisten painelusyvyyttä ilmaisevan äänen ja sisäänhengityksessä nousevan rintakehän lisäksi. Meidän suosituksemme paineluelvytysharjoitteluun on nimenomaan Little Anne QCPR. 

Erona moniin muihin torsollisiin nukkeihin Little Anne -nukessa on erittäin realistiset ilmatiet. Ilmateiden avaus täytyy suorittaa kuten oikealle ihmiselle nostamalla leukaa ja taivuttamalla päätä taaksepäin, jotta puhalluselvytys onnistuu. 

QCPR-tekniikka antaa elvytysharjoituksissa tärkeää palautetta, ja auttaa osallistujia kehittämään painelu-puhallus elvytystekniikkaansa. Vaihtoehtona langattomille sovelluksille on langallinen SkillGuide-pääte, jota voidaan käyttää yksinään tai yhdessä älysovellusten kanssa.

QCPR-tekniikka sisältää:

  • Palautteen painelusyvyydestä ja -nopeudesta, rintakehän vapauttamisesta ja puhalluksista
  • Yhteenvedon suorituksesta, sisältäen pisteet ja vinkkejä tekniikan kehittämiseen

Little Anne QCPR auttaa parantamaan PPE-laatua, samalla kun se luo hauskan ja rohkaisevan ympäristön QCPR kilpailutoiminnolla.

Päivitä nykyiset Little Anne-nuket muutamassa minuutissa Little Anne QCPR Upgrade Setillä.

Lisätietoja
Close

Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

Yksityishenkilönä Yritys