•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

LITTLE JUNIOR QCPR

Little Junior -koulutusnukke

Little Junior on aidontuntuinen ja edullinen koulutusnukke painelu-puhalluselvytyksen harjoitteluun, ja sitä käytetään sairaanhoitokoulutuksessa ympäri maailmaa. Little Junior on hyvä ja edullinen vaihtoehto sinulle, joka haluat opetella, hioa tai ylläpitää jo olemassa olevia elvytystaitoja. Kuten Resusci Junior myös Little Junior -malli on tarkoitettu yli 1-vuotiaan lapsen painelu-puhalluselvytyksen harjoitteluun.

Hyödyllinen naksahdusääni, joka ilmaisee painelun riittävän voiman ja rytmin.

Realistinen rakenne, jonka ansiosta elvytystä harjoittelevan on nostettava potilaan leuka taaksepäin oikeaan asentoon, aivan kuten todellisessa elvytystilanteessa.

Anatomisesti realistinen yläkeho ja ilmatiet (sekä suu että nenä). Ilman oikeaa puhallustekniikkaa ilmatiet ovat tässä mallissa aina kiinni, kuten oikealla potilaalla.

Rintakehä nousee ja laskee, kun suusta suuhun -puhallusmenetelmä suoritetaan oikeaoppisesti.

Irrotettavat kasvot, jotka voi puhdistaa ja käyttää uudelleen, sekä helposti vaihdettava kertakäyttöinen ilmatie. Tällä tavalla suurikin ryhmä voi käyttää samaa nukkea koulutuksessa.

Malli on kevyt ja helppo kuljettaa mukana: paino 2,7 kg ja pituus 55 cm.

Lisävalinnat Little Junior -nukkeen: Little Junior -malliin on saatavilla erilaisia kuljetusta, puhdistusta ja kunnossapitoa helpottavia lisätarvikkeita ja paketteja. Suurissa yrityksissä, koululuokissa ja urheilukerhoissa tarvitaan yleensä useita nukkeja, jotta koulutus on mahdollista järjestää. Siksi saat meiltä pakettitarjouksen, johon kuuluu neljä Little Junior -nukkea – näin yksittäishinta on edullisempi. Jotta koulutuksessa huomioidaan myös riittävä hygienia, voit täydentää tilaustasi puhdistukseen tarkoitetuilla puhdistuspyyhkeillä, vaihdettavilla ilmateillä ja nuken kasvojen päälle asetettavilla kasvosuojilla. Nukke on saatavilla sekä tumma- että vaaleaihoisena. Riippumatta siitä, päätätkö tilata yhden vai neljä Little Junior -nukkea, tuotteeseen sisältyy kahvallinen laukku, joka helpottaa kuljetusta ja säilytystä. Little Junior on edullinen, kätevä ja yksinkertainen nukke peruselvytystaitojen opetteluun erityisesti suurille ryhmille.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä