•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

RESUSCI JUNIOR

Koulutusnuket lasten elvytyksen kouluttamiseen

Resusci Junior -nukke ja lisätarvikkeet

Resusci Junior -nukkea voidaan pitää markkinoiden tämän hetken realistisimpana koulutusnukkena 1-12-vuotiaan lapsen painelu-puhalluselvytykseen. Kokonsa puolesta (paino ja pituus) se vastaa noin 5-vuotiasta lasta. Nukke on suunniteltu käytettäväksi sekä maalla että vedessä, joten sen avulla voi harjoitella elvytystä mitä erilaisimmissa tilanteissa.

Kattava kokonaisuus: Tilatessasi SkillGuide-laitteen sisältävän Resusci Junior -nuken saat mukana seuraavat tuotteet:

Korkealaatuinen ja aidontuntuinen nukke, jonka anatomia vastaa oikeaa lapsen kehoa.

SkillGuide-laite, joka antaa palautetta suorituksesta välittömästi ja ohjaa sijoittamaan sormet oikealle paikalle, painelemaan oikein ja riittävällä voimalla sekä löytämään oikean puhallustekniikan. Laite tekee harjoittelusta erittäin yksityiskohtaista.

Kätevä kantolaukku nuken helppoon kuljettamiseen.

Mukavuutta lisäävä harjoittelumatto.

Painavat harjoitteluhaalarit, jotka tekevät vedestä pelastamisen aidontuntuiseksi.

Puhdistusaine nuken puhtaana pitämiseen.

Selkeä käyttöohje.

Resusci Junior on myös saatavilla ilman SkillGuide-laitetta edullisempaan hintaan. Laitteen hankkiminen on kuitenkin suositeltavaa, kun koulutetaan isoja ryhmiä ja halutaan varmistaa, että kaikki oppivat taidot. Laitteen antaman välittömän palautteen ansiosta tiedät kouluttajana heti, mitä taitoja kunkin oppilaan on harjoiteltava lisää, ja saat harjoituksesta yksityiskohtaista tietoa, jota on vaikea saada paljaalla silmällä.

Resusci Junior -nuken ominaisuudet: Resusci Junior on paitsi todentuntuinen ja anatomialtaan yksityiskohtainen, se on myös varustettu useilla hyödyllisillä ominaisuuksilla, jotka kehittävät elvytystaitoja tehokkaasti. Resusci Junior -nukessa on mm. seuraavat ominaisuudet:

Irrotettavat kasvot, jotka voi puhdistaa ja käyttää uudelleen.

Kertakäyttöiset ilmatiet on yksinkertaista vaihtaa, minkä ansiosta nukke on helppo pitää puhtaana. Tämä ominaisuus mahdollistaa hygieeniset harjoitteluolosuhteet, kun koulutetaan suuria ryhmiä.

Ilmatie avautuu ainoastaan silloin kun puhallustekniikka on oikea. Elvytystä harjoittelevan on tällöin käytettävä samaa menetelmää kuin oikeassa tilanteessa, eli potilaan leuka on nostettava taaksepäin oikeaan asentoon.

Rintakehä liikkuu käytettäessä oikeaa puhallustekniikkaa. Paineluelvytyksessä rintakehän jäykkyys vastaa oikeaa lapsen kehoa.

Simuloitu pulssi kaulassa tuntuu realistiselta.

Samoja kasvoja ja ilmatietä voi käyttää myös Little Junior -malliin, jolla voidaan täydentää harjoittelua edullisesti.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä