•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Resusci Baby

  Vauvojen sydänpysähdykset ovat melko harvinaisia, mutta mahdollisia. Sydänpysähdyksen syynä on useimmiten hukkuminen tai vierasesineestä johtuva tukehtuminen. Tästä syystä sekä vanhempien että sairaaloissa, varhaiskasvatuksessa ja lastenhoitajina työskentelevien on tärkeää osata myös oikeaoppinen vauvan painelu-puhalluselvytys. Resusci Baby -nukke on järkevä sijoitus, sillä se tuo turvaa ja auttaa mittaamattoman arvokkaiden elvytystaitojen opettelussa. Sydänpysähdys voi kohdata omaa tai läheisesi lasta täysin yllättäen, mutta sinä voit vaikuttaa siihen, että taitosi ovat ajan tasalla ja osaat toimia tilanteessa oikealla tavalla ja näin lisätä lapsen selviytymismahdollisuuksia. Resusci Baby -nuken avulla voit opetella ja ylläpitää näitä elintärkeitä taitoja.

  Resusci Baby -nukke pienten vauvojen elvytyksen harjoittelemiseen

  Resusci Baby on realistinen koulutusnukke alle 1-vuotiaan vauvan painelu-puhalluselvytyksen harjoitteluun. Painelu-puhalluselvytystä annetaan eri tavoilla riippuen potilaan iästä: vauvaa elvytetään eri tekniikalla kuin isompaa lasta tai aikuista.

   

  Nuken avulla voit opetella suositusten mukaisen paineluvoiman (rintakehä laskee noin neljä senttimetriä), hienosäätää sormien paikkaa sensorilla ja jopa saada aitoa palautetta parempien mittaustoimintojen ansiosta.

  Jos haluat varmistaa elvytystaitojen tehokkaan oppimisen, suosittelemme täydentämään Resusci Baby -nukkea elektronisella oppaalla valitsemalla joko SimPad PLUS SkillR IE tai SkillGuide-laitteen. Näillä laitteilla koulutus on laadukkaampaa, sillä ne mittaavat suoritusta ja antavat palautetta suorituksesta välittömästi ja niihin voi tallentaa tietoa. Näin voit arvioida ja kohdistaa koulutusta paremmin ja näet samanaikaisesti, kuinka taidot kehittyvät yksilötasolla.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys