•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

AMBU-ensiapukoulutusnuket

Ambu EA-nuket

Mikäli etsitte käyttäjäystävällistä EA-nukke on Ambulla hyvä tarjonta teille. Täällä Ensiaputarvike.fi:ssä löydätte Ambu EA-nukkeja niin aikuisten että vauvan koossa. Tämän johdosta voitte tarjota monipuolisen Painanta-puhalluselvytys kurssin joka on räätälöity henkien pelastamiseen eri ikäisille.

Ambun EA-nuket ovat realistisia ja helpottavat harjoittelua. Niitä voi käyttää sekä opettaja PPE:n näyttämiseen että osallistujat sen harjoitteluun. Kouluttamalla EA-nuken avulla voitte auttaa ihmisiä uskaltamaan ja pelastamaan ihmishenkiä sydänpysähdyksen ilmaantuessa.

 

Tehokas koulutus Ambu EA-nuken kanssa

Ambu EA-nuket antavat tehokkaan koulutuksen missä osaaminen saadaan käyttää heti käytännöllisissä harjoitteluissa. Ensiaputarvike.fi myy Ambu nukkeja aikuisten sekä vauvojen kokoissa.

Ambu Sam on suljettu torso jossa on kaikki anatomiset osat jotka vaaditaan jotta te voitte harjoitella Puhallus-painantaelvytystä. Se mikä on hyvä Ambu Sam:issä on se että sen kanssa voidaan myös harjoitella Defibrillaattorin käyttöä. Mikäli sitä käytetään viimeiseksi mainittuun on siihen mainio harjoitella mihin elektrodit tulee sijoittaa. Ambu Sam indikoi kun rinta nousee sisään puhalluksissa.

 

EA-nuket aikuisen ja vauvan koossa

Ambu Sam on helppo säilyttää, Se vie vähän tilaa eikä paina paljoa jonka takia myös kuljettaminen on helppoa. Se myydään yhdessä erityisesti sille suunnitellun kantolaukun kanssa joka helpottaa kuljettamista. Ambu Sam:iä voidaan käyttää pitkän aikaa monissa eri harjoittelutapahtumissa. Se on kestävä eikä kulu helposti. Sen mukana toimitetaan ekstra keuhkot jotka voidaan vaihtaa harjoittelu tapahtumien välissä jotta nukke pysyy hygieenisenä.

Ambu Samin lisäksi on Ensiaputarvike.fi:llä myös Ambu Baby. Tämä on realistinen EA-nukke jolla voitte opettaa PPE:tä sylivauvoista 1 vuotiaan saakka. Nukke sisältää koko vauvan kehon jotta oikeaoppista käsittelyä voidaan oppia. Sen kanssa toimitetaan 5 kasvoa ja 100 keuhkoa. Samanlailla kuten Ambu Sam:in kanssa indikoi se kun rinta nousee sisään puhalluksissa. 

 

Hengenpelastamista tulee opettaa kaikissa ympäristöissä

Ambu EA-nuket auttavat teitä opettamaan henkiä pelastavia toimia ja antavat kurssiin osallistujille hyvät mahdollisuudet harjoitella. Oikealla osaamisella on todennäköisempää että joku puuttuu asiaan mikäli sydänpysähdys ilmaantuu. EA-kurssi ei nimittäin anna vain osaamista mutta myös varmuutta.

Henkiä pelastavia tuotteita Ambulta alkoivat tuottamaan tanskalainen insinööri Tohtori Holger Hesse yhdessä professori Henning Rubenin kanssa 1953. Ne EA-nuket jotka ovat olemassa ovat korkea laatuisia ja niitä voidaan käyttää monissa opetustunneissa. Monimutkaisimmat niin kuin BLS (Basic Life Support) sekä ALS (Advanced Life support) nukkeja myytiin sairaanhoitoon, sairaaloihin, lääkäreille, pelastustoimelle sekä armeijalle. Lyhyesti sanottuna kaikille jotka toimivat henkiä pelastavissa operaatioissa.

Näillä nukeilla voitte te opettaa kaikkia jotka liikkuvat kouluilla, työpaikoilla ja julkisissa ympäristöissä. Ambu EA-nukkeja voidaan myös käyttää koulujen opiskelijoiden PPE opettamiseen. Kansainvälinen suositus on että PPE:tä tulee opettaa kaikille 12 vuotiaista ylöspäin: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6095555/. Tällä tavoin voi jo nuoresta iästä tuntea itsensä turvalliseksi koska osaa suorittaa hengenpelastusta. Sen lisäksi on jo 12 vuotias fyysisesti kykenevä suorittamaan PPE:tä.

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä