•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Resusci Anne

  Mitä tehdä, kun onnettomuus sattuu kohdalle? Klassinen Resusci Anne -nukke on tarjonnut vastauksen tähän kysymykseen sekä elintärkeitä elvytystaitoja jo 60-luvulta lähtien. Arviolta yli 400 miljoonaa ihmistä on opetellut elvytystaitoja Resusci Anne -nukella, jonka ansiosta on pelastettu useita ihmishenkiä. Se on suunniteltu terveydenhuollon ammattihenkilöiden simulaatioharjoituksiin, ja siksi se sopii erinomaisesti myös työpaikoille, kouluihin sekä muihin organisaatioihin, joissa elvytystaitoja tulee harjoitella. Tämä Laerdal Medicalin kehittämä suursuosion saavuttanut koulutusnukke on itsestään selvä valinta sinulle, joka haluat oppia elintärkeät elvytystaidot perinpohjaisesti.

  Resusci Anne -nukke ensiavun kouluttamiseen

  Todellisuutta vastaavat toiminnot: Resusci Anne -nukke on varustettu useilla erikoistoiminnoilla, jotta se vastaa aitoa ihmiskehoa mahdollisimman hyvin: 

  • Nukke on anatomisesti realistinen sekä ulkonäön että koon puolesta, jotta käyttäjän harjoittelukokemus on mahdollisimman aidon tuntuinen.
  • Nuken rintakehä nousee ja laskee realistisesti silloin, kun puhallukset suoritetaan oikeaoppisesti. Käyttämällä kasvosuojia harjoittelu on hygieenistä myös silloin kun useat oppilaat harjoittelevat samalla nukella.
  • Nuken tekniset ratkaisut mahdollistavat painelutekniikan harjoittelun ja hienosäädön. Nukke mittaa esimerkiksi paineluvoimaa ja -nopeutta sekä rintakehän palautumista. Huom! Koskee vain Resusci Anne QCPR -nukkeja.
  • Nukkeen voidaan yhdistää letkullinen palje simuloimaan pulssia realistisuuden lisäämiseksi.

   

   

  Muut koulutuksissa tarpeelliset lisätarvikkeet

  Meiltä löydät useita Resusci Anne -nuken kanssa yhteensopivia lisätuotteita, jos haluat tehostaa koulutuskokemusta. Nukke on helposti muokattavissa vastaamaan kunkin koulutuksen tarpeita yhdistämällä tai vaihtamalla siihen osia. Valikoimaamme kuuluu sekä kokovartalo- että ylävartalonukkeja, ja tiettyihin osiin voi valita materiaaliksi joko kovan muovin tai vaahtomuovin. Muita lisäosia ovat esimerkiksi ruumiinosat, joissa on palovammoja, viiltohaavoja tai luunmurtumia. Lisäksi saatavilla on nukelle sopiva takki, ylimääräisiä kasvoja, puhdistuspyyhkeitä, letkullinen palje simuloimaan pulssia ja monia muita lisätuotteita.

  Jos järjestät säännöllisiä elvytyskoulutuksia, suosittelemme digitaalisia palautejärjestelmiä. SimPad PLUS SkillR IE antaa palautetta välittömästi, ja sen avulla voi suorittaa mittauksia sekä tallentaa tietoja arviointia ja palautetta varten. Ohjelmaa on sujuva käyttää, ja sen voi yhdistää helposti tietokoneeseen joko langattomasti tai USB-portin kautta. Käytännössä ohjelma seuraa yksityiskohtaisesti elvytyksen tärkeimpiä osatekijöitä kuten verenkiertoa, pulssia ja hengitystä/puhalluselvytystä. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa, voit valita myös langallisen SkillGuide-laitteen, joka antaa välitöntä palautetta elvytyssuorituksesta pelkistetymmässä muodossa.

   

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys