•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

RESUSCI ANNE

Ensiavun koulutustarvikkeet

Resusci Anne -nukke ensiavun kouluttamiseen

Mitä tehdä, kun onnettomuus sattuu kohdalle? Klassinen Resusci Anne -nukke on tarjonnut vastauksen tähän kysymykseen sekä elintärkeitä elvytystaitoja jo 60-luvulta lähtien. Arviolta yli 400 miljoonaa ihmistä on opetellut elvytystaitoja Resusci Anne -nukella, jonka ansiosta on pelastettu useita ihmishenkiä. Se on suunniteltu simuloimaan ensihoitoa niin sairaalaympäristössä kuin muuallakin, ja siksi se sopii erinomaisesti myös työpaikoille, kouluihin sekä muihin organisaatioihin, joissa elvytystaitoja voidaan tarvita. Tämä Laerdal Medicalin kehittämä suursuosion saavuttanut koulutusnukke on itsestään selvä valinta sinulle, joka haluat oppia elintärkeät taidot perinpohjaisesti.

Todellisuutta vastaavat toiminnot: Resusci Anne -nukke on varustettu useilla erikoistoiminnoilla, jotta se vastaa aitoa ihmiskehoa mahdollisimman hyvin. Erikoistoiminnot:

Nukke on anatomisesti realistinen sekä ulkonäön että koon puolesta, jotta käyttäjän harjoittelukokemus on mahdollisimman aidon tuntuinen hänen elvyttäessään keuhkojen ja sydämen toimintaa. Resusci Anne -nukelle on mahdollista lisätä persoonallisuutta erilaisilla kasvoilla.

Hengitystoiminto nostaa ja laskee rintakehää, kun suusta suuhun -puhallusmenetelmä suoritetaan oikeaoppisesti. Käyttämällä kasvosuojia harjoittelu on hygieenistä myös silloin kun useat oppilaat harjoittelevat samalla nukella.

Nuken tekniset ratkaisut mahdollistavat painelutekniikan harjoittelun ja hienosäädön. Nukke mittaa esimerkiksi paineluvoimaa, rintakehän palautumista ja painelunopeutta. Huom. Koskee vain Resusci Anne QCPR -nukkeja.

Nukkeen voidaan yhdistää letkullinen palje simuloimaan pulssia, jotta tilanne tuntuu mahdollisimman aidolta.

 

Muut koulutuksissa tarpeelliset lisätarvikkeet

Lisävalinnat koulutuksen tehostamiseksi: Meiltä löydät useita Resusci Anne -nuken kanssa yhteensopivia lisätuotteita, jos haluat tehostaa koulutuskokemusta. Nukke on helposti muokattavissa vastaamaan kunkin koulutuksen tarpeita yhdistämällä tai vaihtamalla siihen osia. Valikoimaamme kuuluu sekä kokonaisen että puolikkaan torson sisältäviä nukkeja, ja tiettyihin osiin voi valita materiaaliksi joko kovan muovin tai vaahtomuovin. Muita lisäosia ovat esimerkiksi ruumiinosat, joissa on palovammoja, viiltohaavoja tai luunmurtumia. Lisäksi saatavilla on nukelle sopiva takki, ylimääräisiä kasvoja, puhdistuspyyhkeitä, letkullinen pulssisimulaattori ja monia muita lisätuotteita.

Jos suunnittelet säännöllistä elvytyskoulutusta, suosittelemme täydentämään varusteita sähköisillä ohjelmilla. SimPad PLUS SkillR IE antaa palautetta välittömästi, ja sen avulla voi suorittaa mittauksia sekä tallentaa tietoja arviointia varten. Ohjelmaa on sujuva käyttää, ja sen voi yhdistää helposti tietokoneeseen joko langattomasti tai USB-portin kautta. Käytännössä ohjelma seuraa yksityiskohtaisesti elvytyksen tärkeimpiä osatekijöitä kuten verenkiertoa, pulssia ja ilmateiden toimintaa. Jos etsit edullisempaa vaihtoehtoa, voit valita myös SkillGuide-laitteen, joka antaa välitöntä palautetta elvytyssuorituksesta pelkistetymmässä muodossa.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä