•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • HLR-koulutukset & ensiapu

  Avun antaminen sairaalle henkilölle puhallus-painantaelvytyksen kautta esiintyy harvoin. Mutta kun kriittinen tilanne iskee on mukava tietää mitä tulee tehdä. Siksi olemme sitä mieltä että ensiapukoulutukset ovat tärkeitä ja me suosittelemme niitä lämpimästi kaikille. Koulutuksen avulla tietää auttaja tasan tarkkaan mitä voi odottaa, miten tulee tehdä ja mitkä toimenpiteet tulee tehdä. Varautumalla näihin tilanteisiin vähenee riski jäätymiseen ja shokkiin stressaavassa tilanteessa.

  HLR-koulutukset & ensiapu

  Me Ensiaputarvike.fi:ssä tarjoamme eri HLR-koulutuksia, Kaikki jotta te voitte saada koulutuksen joka sopii teidän työympäristöön tai yksityiseen ympäristöön parhaiten. Me koulutamme ensiapu sekä aikuisille että lapsille ja demonstroimme miten defibrillaattori toimii. Osaaminen on rikkaus ja ensiavun osaaminen voi pelastaa henkiä.

   

  Ensimmäisenä paikalla sydänpysähdyksessä voi helposti johtaa hyvin stressaavaan tilanteeseen. Holmin ja Tongurin tutkimuksen mukaan: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1308550/FULLTEXT01.pdf, Koskettaa epävarmuus ja pelko suurta osaa auttajista ison vastuun myötä puhallus-painantaelvytyksen takia. Meidän HLR-koulutukset ovat siksi suunnattuja siihen että te voitte olla valmistautuneita mikäli tarvitsette auttaa elotonta ihmistä.

   

   

  PPE lapsille ja aikuisille

  Me tarjoamme EA-koulutuksen defibrillaattorin kanssa sekä ilmatie-esteen ensiapukoulutuksen Ruotsalaisen EA-yhdistyksen Aikuisen-EA koulutuksen. Tähän sisältyy praktista harjoittelua PPE:ssä sekä defibrillaattorin käytön harjoittelua. Koulutus voidaan järjestää missä osassa maata tahansa ilman lisämaksuja.

  Lapsi-EA-koulutus opettaa teille henkeä pelastavia toimenpiteitä mikäli lapsellenne tapahtuu onnettomuus. Kaikki ruotsalaisen EA-yhdistyksen koulutuksen kautta Lapsi-EA koulutuksessa. Myös lapsille voi ilmaantua sydänpysähdys jonka takia on hyvin tärkeä tietää miten silloin tulee toimia. Meidän koulukseen sisältyy myös kaikki tukevasta kylkiasennosta ja rintapainalluksista, ilmatie-esteeseen sekä arvioihin.

   

   

  Defibrillaattorin demonstraatio

  Me emme tarjoa pelkästään koulutuksia puhallus-painantaelvytyksessä vaan myös demonstraatiota defibrillaattorista. Demonstraation tarkoitus on näyttää teille miten juuri teidän defibrillaattoria käytetään. Tällöin on myös aikaa vastata teidän kysymyksiin defibrillaattorista.

   

   

  Toimi oikein meidän julisteen avulla

  Kun Puhallus-painantaelvytystä tulee suorittaa voi helposti käydä niin että stressin takia ei osaa toimia. Meidän EA-julisteet auttavat teitä suoriutumaan näyttämällä miten oikeaoppisesti PPE tulee suorittaa. Vaihe vaiheelta tekstin ja kuvien avulla teitä ohjataan pelastamaan kaverin, työkaverin tai tuntemattoman ihmisen. Julisteet ovat ilmaisia ja nämä voidaan printata ulos ja ripustaa seinälle sopivaan paikkaan missä monet ihmiset liikkuvat.

   

   

  Antakaa lahjakortti

  Jos teillä on vaikea päättä minkä koulutuksen valitsette tai haluatte auttaa jotain ihmistä kurssille pääsyyn voitte ostaa lahjakortin meiltä. Lahjakortti on hyvä vinkki siitä että EA-koulutus on sopiva ja me autamme teitä mielellämme suorittamaan sen.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys