•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Yleiset sopimusehdot

 

 

Yleistä

Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa www.ensiaputarvike.fi tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin. Sopimusehdot ovat voimassa yli 18-vuotiaille, Suomessa asuville yksityisasiakkaille, sekä yritysasiakkaille. Peruutusoikeus on voimassa ainoastaan yksityisasiakkaille. Ehdot pätevät kaikkiin Ensiaputarvike.fi:n toimituksiin ja asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. 

 

 

Tietoja yrityksestä: 

Ensiaputarvike.fi:n omistaa: HLR-Hjälpen Stockholm AB

Osoite: 

Gröndalsvägen 81,

11768 Tukholma, 

Ruotsi

 

 

Y-tunnus: 2990935-7

Suomalainen ALV-tunnus: FI29909357

 

 

Asiakaspalvelu: 

Puhelin: 09 4245 5907

Sähköposti: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

 

 

Posti- ja palautusosoite: 

Teollisuustie 9, 

04300 Tuusula

 

 

Tilaaminen

Ensiaputarvike.fi-verkkokaupasta tilaat helposti ja turvallisesti. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa. Tämän jälkeen velvollisuutenasi on maksaa tilaus.

Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistus sisältää tärkeää tietoa tilauksestasi, joka sinun tulee säilyttää.

 

 

Hinnat ja maksut

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR), ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (tällä hetkellä 24%). Hinnat eivät sisällä toimituskuluja tai mahdollisia maksukuluja, tarkasta alta kohdat 'Maksaminen’ ja ’Toimitus'. Tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin kauan, kun verkkosivuilla mainitaan tai jos muita ehtoja ei ole mainittu, niin pitkään kuin tuotteita riittää.

 

 

 

 

Maksaminen

 

 

Klarna

Tarjoamme maksuvaihtoehtoina laskun, osamaksun, korttimaksun sekä verkkopankkimaksun yhteistyössä maksupalvelutarjoajamme Klarnan kanssa. Tätä maksuratkaisua kutsutaan nimellä Klarna Checkout. Klarna on SSL-varmennettu, taaten suojatun ja turvallisen maksun. 

 

 

Kun maksat Klarna-laskulla, maksat tuotteet vasta sen jälkeen, kun olet vastaanottanut ne. Valitessasi laskuvaihtoehdon, sinun ei tarvitse missään vaiheessa antaa maksukorttitietojasi. Lasku erääntyy maksettavaksi yleensä 14 vuorokauden kuluttua tuotteen lähettämisestä. Jotta laskulla maksaminen olisi mahdollista, maksukumppanimme vaatii henkilötunnuksesi tarkastaakseen luottotietosi ja lähettääkseen tilauksesi väestörekisteriin merkittyyn viralliseen kotiosoitteeseesi. 

 

 

Voit lukea lisää Klarnan ehdoista täältä.

 

 

Lasku 

Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden maksaa Ensiaputarvike.fi:n myöntämällä laskulla. 

 

 

Toimitus

Tilauksesi toimittaa DHL, FedEx tai UPS. 

Jos tilauksesi toimittaa FedEx, voit seurata tilauksesi kulkua seurantatunnuksella, joka lähetetään sähköpostiisi tilauksen lähetyksen jälkeen.

 

 

Yritysosoitteisiin tilatut paketit toimitetaan annettuun toimitusosoitteeseen, kuljetusyhtiöstä riippumatta. Yksityisosoitteisiin tehdyissä tilauksissa kuljettaa FedEx suoraan annettuun osoitteeseen. UPS tekee kolme toimitusyritystä toimitusosoitteeseen, jonka jälkeen paketti toimitetaan lähimpään UPS:n noutopisteeseen, josta paketin voi hakea. Jos UPS: llä on pääsy postilaatikkoon tai postilaatikkoon, jättää UPS ilmoituksen. 

 

 

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan yleensä 4-6 arkipäivässä. 

 

 

Toimitusmaksu

Toimitus kustantaa 9 euroa.

 

 

 

 

Peruutusoikeus ja palautukset

 

 

Yksityisasiakkaana sinulla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Yritysasiakkailla ei ole peruutusoikeutta. 

 

 

Kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Asiakkaana vastaat siitä, että tuote saapuu verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. Palautustenlähetyskulut ovat asiakkaan vastuulla. 

 

 

Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, tulee sinun ilmoittaa tästä meille 14 vuorokauden sisällä siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Tuote on lähetettävä takaisin 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. 

 

Käytä sivun alaosasta löytyvää standardimuotoista peruutuslomaketta ja liitä palautuksen mukaan kopio tilausvahvistuksestasi. 

 

 

 

 

Palautusosoite:

Teollisuustie 9

04300 Tuusula

 

 

Arvonalennusvähennys

Mikäli palauttamasi tuotteiden kunto on heikentynyt tavalla, joka tekee niistä myyntikelvottomia, voi Ensiaputarvike.fi vähentää arvonalennuksen palautettavasta maksusta tai kieltäytyä palauttamasta maksuasi riippuen vahingon laajuudesta. Tämä määritellään aina tapauskohtaisesti.

 

 

Takaisinmaksu

Vastaanotettuamme ja käsiteltyämme peruutuksesi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja palautamme tuotteista maksamasi summan takaisin. Voimme pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes saamme todisteen siitä, että palautuspaketti on lähetetty. 

 

 

 

 

Reklamaatio-oikeus

 

 

Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta 24 kuukauden sisällä tuotteen vastaanottamispäivästä. Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja Ensiaputarvike.fi:n välillä, tai muuten osoitettavia virheitä. Ensiaputarvike.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin ostaja vastaa tuotteen mahdollisesta korjauksesta.

 

 

Mikäli reklamoit virheellisestä tuotteesta, kun tuotteen vastaanottamisesta on kulunut kuusi (6) kuukautta, sinun on pystyttävä osoittamaan, että kyseessä on alkuperäisvika. Mikäli reklamaatio hyväksytään, korjataan tuote alkuperäiskuntoon tai korvataan se uudella tuotteella. Tietyissä tapauksissa asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa ja saada tuotteesta maksettua summaa vastaava rahanpalautus.

 

 

Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa, mahdollisimman pian ja ilman tarpeetonta viivästystä. Kaksi (2) kuukautta virheen havaitsemisesta katsotaan aina kohtuulliseksi ilmoitusajaksi.

 

 

Edellytämme, että otat reklamaatiotapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen viallisten tuotteiden palauttamista. Pyydämme, että lähetät meille sähköpostitse valokuvan, josta tuotteen virhe ilmenee. Asiakaspalvelun kautta saat lisätietoja reklamaatioprosessin etenemisestä.

 

 

Yhteystiedot reklamaatioasioissa

Puhelin: 09 4245 5907

Sähköposti: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

 

 

Varaukset

 

 

Ensiaputarvike.fi pidättää oikeuden perua sopimuksen ilman, että tästä voidaan vaatia hyvitystä, mikäli asiakas on tehnyt ostoksen vilpillisessä mielessä perustuen sellaisiin verkkokaupassa annettuihin virheellisiin tietoihin, jotka asiakas tunsi tai jotka olivat selvästi virheellisiä. Tällaisiin virheellisiin tietoihin sisältyvät tuotteiden hintaa tai määrää koskevat virheelliset tiedot.

 

 

Ylivoimainen este

Ensiaputarvike.fi:lla on oikeus olla täyttämättä tämän sopimuksen velvoitteita tilanteissa, joille Ensiaputarvike.fi ei ole mahtanut mitään tai joita Ensiaputarvike.fi ei voinut ennustaa tai ohittaa. Asiakkaalla ei myöskään ole oikeutta korvaukseen vahingosta, joka hänelle aiheutuu Ensiaputarvike.fi:n viivästyksen tai virheen vuoksi, jos viivästys tai virhe johtuu esteestä, joka on Ensiaputarvike.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jonka seurauksia Ensiaputarvike.fi ei olisi kohtuudella voinut välttää.

 

 

Erimielisyydet

 

 

Riidat Ensiaputarvike.fi:n ja asiakkaiden välillä käsitellään lainmukaisessa tuomioistuimessa. Jos riita käsitellään kuluttajariitalautakunnassa, seuraa Ensiaputarvike.fi lautakunnan päätös asiaa koskien. Voit ottaa yhteyttä kuluttajaneuvontaan Kilpailu- ja Kuluttajaviraston verkkosivujen www.kkv.fi/kuluttajaneuvonta kautta tai soittamalla numeroon 0295536901. Voit myös tehdä valituksen Euroopan Komission verkkovälitteisen riidanratkaisuportaalin kautta osoitteessa: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=FI

 

Standardimuotoinen peruutuslomake

 

 

 

 

Voit käyttää peruuttamisilmoituksen tekemiseen tätä peruutuslomaketta, mutta sen käyttö ei ole pakollista. Palautettava tuote on lähetettävä Ensiaputarvike.fi:lle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

 

 

 

 

Täytä peruutuslomakkeeseen omat tietosi sekä palautettavien tuotteiden tiedot ja lähetä se Ensiaputarvike.fi:n asiakaspalveluun. 

 

 

 

 

Vastaanottaja

 

 

 

 

Ensiaputarvike.fi

Teollisuustie 9, 

04300 Tuusula

Sähköposti: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

Puh: 09 4245 5907

 

 

 

 

Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:

 

 

 

 

Tilausnumero: Tuote:

 

 

 

 

Tilauspäivä: Vastaanottopäivä:

 

 

 

 

 

 

 

 

Asiakkaan tiedot:

 

 

 

 

Nimi

 

 

 

 

Osoite

 

 

 

 

Postinumero

 

 

 

 

Paikkakunta

 

 

 

 

Puhelinnumero

 

 

 

 

Sähköpostiosoite

 

 

 

 

Päiväys Allekirjoitus

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä