•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • The BAG II™

  Hengityspalje on tärkeä työkalu terveydenhuollon ammattilaisille jotta he pystyvät suorittamaan sydämen ja keuhkojen elvytyksen. Hengityspaljetta käytetään elintärkeisiin ventilaatioihin. Hengityspalkeet ovat yleisiä sairaaloissa ja ambulansseissa. Ne on helppo varastoida ja niitä voidaan käyttää sekä maskilla tai ilman.

  Hengityspalje on itsestään laajeneva ja helppo käsitellä. Yksi valmistajista, joka on hengityspalkeiden markkinoiden eturintamassa, on Laerdal. Heidän valikoimastaan löydät The BAG II ja tämä hengityspalje tarjoaa tehokkaan ja laadullisen avun. Jos haluat ostaa kertakäyttöisiä hengityspalkeita, The BAG II on yksi parhaista vaihtoehdoista.

  The BAG II poistaa ristikontaminaation riskin

  BAG II on kertakäyttöinen hengityspalje kertakäyttöisellä maskilla. Tällä kertakäyttöisellä Laerdal hengityspalkeella on kuitenkin sama korkea laatu kuin uudelleen käytettävällä hengityspalkeella. Jos tilaat The BAG II: n meiltä Ensiaputarvike.fi:stä, sen mukana toimitetaan palje, maski, säiliö ja happiletku.

  The BAG II on valmistettu PVC:stä ja se on läpinäkyvä ja lateksiton. Koska tämä hengityspalje on kertakäyttöinen se voidaan hävittää heti käytön jälkeen, sitä ei tarvitse puhdistaa. Tämä tarkoittaa, että se on hyvä vaihtoehto, jos takuulla haluatte välttää ristikontaminaation riskiä potilaiden välillä.

  The Bag II on ergonomisesti suunniteltu ja siinä on säädettävä kahva käyttäjän fyysisen rasituksen vähentämiseksi. Lisäksi siinä on kolme metriä pitkä vahvistettu happiletku, joka ei taitu. Järjestelmä voi antaa potilaalle 90 - 100% happipitoisuuden.

  Ensiaputarvike.fi valikoima sisältää myös yksilölliset naamarit kaikille hengityspalkeille. Naamarit sulkeutuvat tiiviisti potilaan kasvoihin ja potilaan huulet ovat nähtävissä.

   

   

  Erikokoiset kertakäyttöiset palkeet

  The BAG II on saatavana kolmessa eri koossa ja on erittäin tärkeätä käyttää oikeaa kokoa. Kolme eri kokoa ovat aikuisille, lapsille ja vauvoille. 

  Kertakäyttöistä aikuisten paljetta voidaan käyttää yli 20 kg painavilla potilailla. Lapsikokoa voidaan käyttää potilailla, jotka painavat 10 - 20 kg, kun taas vauvojen kokoa voidaan käyttää potilailla, jotka painavat 2,5 - 12 kg.

  Maskin koko ja palkeen tilavuus vaihtelevat eri kokojen välillä. Jos ette ole varma siitä, minkä kertakäyttöisen palkeen teidän tulisi tilata, voitte aina ottaa yhteyttä meihin Ensiaputarvike.fi neuvoja varten.

   

   

  Käytetään ambulansseissa ja ensiapu-kouluttajien toimesta

  Ensiapu-kouluttajina työskentelevät voivat myös hyötyä The BAG II käytöstä. Tämän avulla voitte testata elvytysnuken ventilaation toimintaa yksinkertaisella ja samaan aikaan hygieenisellä tavalla varmistaaksenne, että se toimii.

  Potilaat, jotka ovat vakavasti sairaita tai loukkaantuneita voi olla vaikeuksia hengittää itsenäisesti. He eivät yksinkertaisesti pysty ylläpitämään normaalia hengitystä. Näiden potilaiden auttamiseksi ambulanssien ensihoidon hoitajilla on erilaisia apuvälineitä, mukaan lukien hengityspalje: : https://docplayer.se/32272621-Larynxmasken-som-hjalpmedel-for-ambulanssjukskoterskan-vid-omvardnaden-av-patienten-med-luftvags-och-andningsproblematik-en-litteraturoversikt.html.

  Hengityspalje tukee hengitystä ja jos se on kertakäyttöinen hengityspalje, se voidaan käytön jälkeen hävittää, mikä varmistaa korkean hygieniatason. Ambulansseissa ja terveydenhuollossa on tärkeää, että aina on olemassa hengityspalkeita, jotka sopivat eri tyyppisille ihmisille.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys