•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Taskumaski

Taskumaski

Meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydät Laerdalin taskumaskin. Tämäntyyppinen taskumaski on yksi maailman eniten käytetty hengitysmaski ja se on todella korkealaatuinen. Jos taskumaski on aina saatavilla kun jonkun elämä on elvyttämällä pelastettava, suojaatte sekä itseänne että uhria.

Taskumaski antaa varman ja luotettavan suojan suusta-suuhun puhalluksissa ja estää bakteereita ja tartuntoja leviämästä. Tämän apuvälineen avulla sairaudet eivät leviä hengenpelastajalle tai –pelastajasta.

 

Harjoitelkaa apuvälineen käyttöä

Kaikki osaavat käyttää taskumaskia. Voidaksenne nopeasti käyttää sitä oikein on suotavaa että sen käyttöä harjoitellaan etukäteen. Näin voidaan aloittaa uhrin pelastaminen heti.

Jos hankitte taskumaskin on hyvä mikäli kaikki, joilla on siihen käyttömahdollisuus, saavat opetella sen käyttämistä. Hätätilanteessa avun täytyy tulla nopeasti ja näin ollen se ei ole hetki, jolloin ensin harjoitellaan miten maski toimii.

 

Taskumaski happiliittimellä tai ilman

Taskumaskia voivat käyttää sekä yksityishenkilöt että ammattitaitoiset terveydenhuollon ammattilaiset. Taskumaski voidaan säilyttää yhdessä defibrillaattorin kanssa sekä kotona että työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Näin se on aina käden ulottuvilla, kun on aika aloittaa elvytys sisään puhalluksillla. Jos defibrillaattoria ei ole, se voidaan sen sijaan varastoida ensiapulaukkuun.

Ensiaputarvike.fi:stä löydät kaksi erilaista naamaria Laerdalilta. Yksi perusmalli ja yksi edistyneemmällä happiliittimellä. Ero perusmallin ja edistyneemmän välillä on siinä, että perusmallissa ei ole happiliitintä.

Taskumaski O 2 puolestaan on apuväline happiliittimellä ja suodattimella. Tämä apuväline tarjoaa erinomaisen tavan suojata hengenpelastajaa, joka pelastaa sydämenpysähdyksestä kärsineen henkilön. Taskumaski on kustannustehokas tapa suojata hengenpelastajaa ja antaa myös sairastuneelle henkilölle suuremman määrän happea: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1285220/pdf/archemed00003-0043.pdf.

 

Taskumaski suodattaa tartunta-aineet

Taskumaski toimitetaan kovassa laukussa jossa se varastoidaan turvallisesti. Muotoilu helpottaa sen käyttöä ja suodatin sekä yksisuuntainen venttiili tarjoavat täydellisen suojan. Suodatin suodattaa kaikki tartunta-aineet ilmasta, jonka hengenpelastaja puhaltaa sairastuneen keuhkoihin. Siksi sairastuneella ei ole riskiä sairastua.

Taskumaskilla hengenpelastaja on hieman sairastuneen henkilön yläpuolella. Siten hän näkee, kun rinta nousee ja laskee. Sairastuneen henkilön huulten väri on myös nähtävissä. Jos hankitte taskumaskin Laerdalilta, mukana seuraavat muun muassa käsineet ja kosteuspyyhkeet parhaan mahdollisen hygienian varmistamiseksi.

 

Taskumaski lapsille

Ensiaputarvike.fi:ssä on kaikki tarvikkeet taskumaskianne varten. Valikoimassamme on myös taskumaski, joka voidaan käyttää lapsille. Tämä apuväline on erikoisesti valmistettu lapsen pienemmille kasvoille ja suulle.

Jos epäröitte mikä taskumaski on teidän käyttöön paras, voitte aina ottaa yhteyttä Ensiaputarvike.fi neuvojen saamiseksi.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä