•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Taskumaski

  Valikoimastamme löytyy erilaisia Laerdalin taskumaskeja. Kun taskumaskia käyttää annettaessa puhalluselvytystä, suojaa sekä itseään että uhria.

  Taskumaski antaa varman ja luotettavan suojan puhalluselvytyksessä ja estää bakteereita ja tartuntoja leviämästä. Tämän apuvälineen avulla sairaudet eivät leviä hengenpelastajalle tai –pelastajasta.

  Harjoitelkaa apuvälineen käyttöä

  Kaikki osaavat käyttää taskumaskia. Voidaksenne nopeasti käyttää sitä oikein on kannattavaa harjoitella etukäteen. Näin taskumaskin käyttöönotto ei aiheuta viiveitä elvytyksessä..

  Taskumaski happiliittimellä tai ilman

  Taskumaskia voivat käyttää sekä yksityishenkilöt että ammattitaitoiset terveydenhuollon ammattilaiset. Taskumaski voidaan säilyttää yhdessä defibrillaattorin kanssa sekä kotona että työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. Jos defibrillaattoria ei ole, se voidaan sen sijaan varastoida ensiapulaukkuun.

   

   

  Taskumaski suodattaa tartunta-aineet

  Taskumaski toimitetaan kovassa laukussa, jossa se varastoidaan turvallisesti. Muotoilu helpottaa sen käyttöä ja suodatin sekä yksisuuntainen venttiili tarjoavat täydellisen suojan. Suodatin suodattaa kaikki tartunta-aineet ilmasta, jonka hengenpelastaja puhaltaa ulos ja siitä ilmasta, joka työntyy elottoman keuhkoista ulos.

  Taskumaskilla hengenpelastaja on hieman sairastuneen henkilön yläpuolella. Siten hän näkee, kun rinta nousee ja laskee. Sairastuneen henkilön huulten väri on myös nähtävissä. Jos hankitte taskumaskin Laerdalilta, maskin mukana tulee muun muassa käsineet ja kosteuspyyhkeet parhaan mahdollisen hygienian varmistamiseksi.

   

   

  Taskumaski lapsille

  Valikoimassamme on myös taskumaski, joka voidaan käyttää lapsille. Tämä apuväline on erityisesti valmistettu lapsen pienemmille kasvoille ja suulle.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys