•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Elvytyspalkeet

  Hengityspalje on palje, jota käytetään hengitysvaikeuksissa. Se auttaa puhaltamaan ilmaa sairastuneen keuhkoihin, jotta koko vartalo saisi happea. Käyttämällä hengityspaljetta ei ole tarvetta suorittaa suusta-suuhun puhallusta. Hengityspalkeita käytetään pääasiassa sairaanhoidon alalla. Ne ovat turvallisia ja näiden avulla on mahdotonta levittää sairauksia tai bakteereita sairastuneelle henkilölle.

  On olemassa erilaisia hengityspalkeita ja täältä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte kaikki mahdollisesti tarvitsemanne mallit. Meillä on laaja valikoima ja autamme mielellämme jos teillä on kysyttävää tarpeistanne. Meillä on myös kaikki tarvitsemanne tarvikkeet ja varaosat.

  Manuaaliset hengityspalkeet

  Ensiaputarvike.fi:stä löydät manuaaliset hengityspalkeet, jotka auttavat potilaita, jotka eivät voi tai joilla on vaikeuksia hengittää omin avuin. Laerdalin hengityspalkeella saat laadukkaan apuvälineen. Se on myös uudelleen käytettävä, täten sitä ei tarvitse hävittää jokaisen käytön jälkeen. Laerdalin hengityspalje on myös suotuisa, koska sitä on helppo käyttää.

  Laerdalilla on itsestään täyttyvä hengityspalje, jota voidaan käyttää hapen kanssa tai ilman. Hengityspalkeita on saatavana erikokoisina sopimaan sekä aikuisille että lapsille ja vauvoille. Palkeita myydään sekä hengitysmaskeilla että ilman. Palkeiden aiheuttama keuhkojen mukaisuustunne vähentää riskiä puhaltaa liian paljon ilmaa potilaaseen. Ne on helppo purkaa, puhdistaa ja koota jälleen. On kuitenkin tärkeää, että ne puhdistetaan erittäin huolellisesti.

   

   

  Markkinoiden korkein laatu

  Laerdalilla on 35 vuoden kokemus hengityspalkeiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Heidän uudelleenkäytettävät silikonista valmistetut hengityspalkeet ovat markkinoiden parhaimpia. He varmistavat, että voitte suorittaa korkealaatuisia hengenpelastustoimenpiteitä. Heidän apuvälineet ovat erittäin luotettavia ja niitä käytetään myös ammatillisessa hoidossa.

  Laerdalin hengityspalkeet valmistetaan muun muassa silikonista samalla kun ne on lateksittomia. Materiaali myötävaikuttaa hengityspalkeen hyvään uudelleen laajentumiseen. Täällä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte kaikki varaosat mitä mahdollisesti tarvitsette.

  Meillä on myös laukut hengityspalkeiden turvalliseen varastointiin. Laukut ovat kovamateriaalia ja on olemassa kolme eri kokoa riippuen siitä, mitä hengitysmaskia siinä on tarkoitus säilyttää. Ensiaputarvike.fi valikoimista löydät myös seinäkiinnikkeet hengityspalkeiden ripustamiseksi, jolloin ne voidaan kiinnittää hyvin näkyvästi.

   

   

  Tavallinen apuväline terveydenhoitohenkilökunnalle

  Terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät yleisesti hengityspalkeita hapen tarjoamiseksi henkilöille, joilla on omia hengitysvaikeuksia. Voidaan kuitenkin todeta näiden olevan henkeä pelastava investointi myös työpaikoilla ja kodeissa. Budjettiystävälliset vaihtoehdot eivät tarkoita, että laatu on heikompi.

  Itsestään laajeneva hengityspalje, jossa maskiin kytketty yksisuuntainen venttiili voi antaa sairastuneelle henkilölle 90–100 %: n happipitoisuuden: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1322843/FULLTEXT01.pdf. Tutkimus När hjärtat slutar slå - En kvalitativ intervjustudie om prehospital luftvägshantering vid hjärtstopp toteaa, että hengityspalkeiden tehokkaaseen käyttöön tarvitaan jatkuvaa harjoittelua, syystä että, vain yhtä kättä voidaan käyttää vapaiden hengitysteiden luomiseen ja naamion pitämiseen tiiviisti.

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys