•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Hengityssuojaimet

  Kun kyse on hätätilanteesta ja on suoritettava elvytys, silloin hengityssuojain voi olla hyödyllinen. Henkilöiden pelastamiseksi on luotava vapaat hengitystiet ja uskaltaa suorittaa sisään puhalluksia. Monet voivat kuitenkin pelätä bakteereita ja vastaavia. Siksi hengityssuojain voi saada aikaan sen että ihmiset uskaltavat puhaltaa ja siten pelastaa ihmishenkiä.

  Hengityssuojaimet ovat pieniä ja helppo säilyttää. Kantamalla aina hengityssuojainta mukanaan, varastoimalla niitä ensiapulaukkuun tai defibrillaattorin kanssa, ne ovat aina käden ulottuvilla. Hengityssuojain on kertakäyttöinen, joka on uusittava jokaisen käyttökerran jälkeen. Tällä tavalla ne ovat aina puhtaita ja hygieenisiä, samalla kun tartuntoja ei voida levittää edelleen.

  Suojaa sekä hengenpelastajan että potilaan

  Hengityssuojain ei suojaa ainoastaan sydämenpysähdyksen saanutta, joka tarvitsee sisään puhalluksia. Se suojaa myös henkilöä joka suorittaa hengenpelastuksen. Ihanne on kun kantaa joka päivä hengityssuojainta mukanaan. Koskaan ei voi tietää milloin kohtaa akuutin tilanteen.

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte runsaasti hengityssuojaimia. Tärkeintä ei ole minkälaista käyttää, vaan että valitaan sellainen joka on aina käden ulottuvilla ja näin ollen tulee aina käytetyksi. Joka vuosi tapahtuu noin 10 000 sydämenpysähdystä Ruotsissa: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1171162/FULLTEXT01.pdf.. Se tarkoittaa, että on monta tilaisuutta jolloin hengityssuojainta tulisi käyttää henkeä pelastavilla puhalluksilla.

  Ensiaputarvike.fi:ssä on esimerkiksi Laerdalin hengityssuojaimia, jotka ovat yksittäispakattuja. Pakkauksessa on 50 kappaletta, joten niitä on runsaasti.

  Mikäli haluatte varmistua siitä, että hengityssuojain on käden ulottuvilla niitä on myös avaimenperän muodossa. Nämä vievät hyvin pienen tilan ja jos ne ripustetaan avainnippuun, tiedätte aina missä ne ovat. Avainnipussa oleva hengityssuojain tiedätte, että olette aina valmis pelastamaan henkeä turvallisella ja varmalla tavalla.

   

   

  Suojautukaa pisaratartunnalta kasvomaskilla

  Kasvosuoja estää potilaan huulia koskettamasta hengenpelastajan huulia sisään puhallusten yhteydessä. Näin ollen tartunnat ja bakteerit eivät leviä. Suoja estää myös eritteiden kulkeutumista henkilöltä toiselle. Mitä ne eivät estä, on jatkuvat ja tehokkaat sisään puhallukset.

  Meillä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte myös suusuojat ja visiirit. Näiden avulla suojelette itseänne ja muita levittämästä pisaratartuntaa. Näin ollen voitte estää viruksen levittämistä tai olette itse kohteena.

  Ensiaputarvike.fi suusuojat suodattavat vähintään 95 % hiukkasista. Ne ovat erinomaisia tilanteessa jos työpaikalla on tartuntalevityksiä tai hoitohenkilökunnalle, joka on kosketuksissa sairaisiin. Ne täyttävät kaikki vaatimukset, jotka vaaditaan sairaalakäytössä.

   

   

  Uskalla pelastaa henkiä hengityssuojaimella

  Kuka tahansa voi kohdata sydämenpysähdyksen ja hänet on pelastettava painalluksilla ja puhalluksilla. Kun hengityssuojaimet ovat käden ulottuvilla, sekä hengenpelastaja että uhri ovat suojattuja. Siksi me Ensiaputarvike.fi:ssä suosittelemme, että säilytät aina hengityssuojat defibrillaattorin kanssa. Silloin on suuremmat mahdollisuudet, että useampi uskaltaa auttaa puhalluksilla.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys