•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Imupumppu (LSU)

  Jos potilaalla ei ole vapaita hengitysteitä vaan siinä on eritteitä, verta tai oksennusta syntyy kriittinen tilanne. Sillä hetkellä on tärkeätä pystyä poistamaan nopeasti se, mikä on hengityksen esteenä jotta voidaan helpottaa hengitystä. Tämä on helpointa tehdä imupumpun avulla.

  Ensiaputarvike.fi valikoimasta löydät Laerdalin imupumpun, joka on erittäin korkealaatuinen. Sitä on saatavana kahta variaatiota, uudelleenkäytettävä imupumppu ja kertakäyttöinen imupumppu. Tehokkaalla ja luotettavalla imupumpulla, joka on aina käyttövalmis hätätilanteisiin, voidaan pelastaa monia ihmishenkiä.

  Laerdalin Imupumppu eri suorituksissa

  Laerdal-imupumppu on valmistettu korkealaatuisesti. Kuten monien muiden tuotteiden, Laerdal on yksi johtavia imupumppujen kehittämisessä ja valmistuksessa. Tämän vuoksi terveydenhuollon ammattilaiset ympäri maailmaa käyttävät juuri Laerdalin imupumppuja.

  Imupumpulla potilaan turvallisuus paranee ja useampi ihmishenki voidaan pelastaa. Laerdal- imupumpuilla on toiminto, joka ilmaisee värikoodatun imuilmaisimen kautta voidaanko niitä käyttää lapsille. Lapsille ja vauvoille on käytettävä alhaisempaa tyhjiötasoa.

  Imupumppu on kannettava, joka helpottaa sen käyttöä hätätilanteissa. Se sisältyy usein osana ambulanssien varustelua ja on erityisesti suunniteltu ensihoidon tarpeisiin.

   

   

  Erilaisia imupumppuja Laerdalilta

  Valikoimastamme löydät LSU Serres imupussijärjestelmällä ja LSU Reusable uudelleen käytettävällä säiliöllä. Molemmat ovat voimakkaita ja tehokkaita ja voivat saavuttaa yli 500 mmHG tyhjiön ääritapauksissa. Lisäksi ne voivat ylläpitää yli 25 LMP läpivirtausnopeutta. Roiskekestävän suunnittelun ja muotoilun ansiosta ne on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

  Jos teillä on LSU Serres, imupussi on hävitettävä jokaisen käytön jälkeen. Jos teillä on LSU Reusable, säiliö on tyhjennettävä ja puhdistettava jokaisen käytön jälkeen.

  Kun LSU on kytketty virtaan, 80 % latautuu kolmessa tunnissa ja se on ladattava jokaisen käytön jälkeen. Akkua voidaan käyttää noin 45 minuuttia. Jos on tarvetta vaihtaa imupumpun akkua, valikoimassamme on tarjolla. Ne on helppo vaihtaa laitteellenne.

   

   

  Lisävarusteet imupumppuunne

  Valikoimastamme löydätte kaikki tarvikkeet ja varaosat, joita tarvitsette LSU-imupumppujanne varten. Meillä on muun muassa uudelleenkäytettäviä säiliöitä ja kunnostussettejä. Seinäkiinnike, kantolaukku ja ulkoiset akkulaturit ovat saatavana. Lisäksi Ensiaputarvike.fi:ssä on tietenkin kertakäyttöisiä imupusseja, joita tarvitaan LSU-Serres laitteisiin. Näitä on saatavana sekä yksittäispakattuna imupussina että 36 kpl pakkauksena.

   

   

  Valitse oikea imupumppu

  Sosiaalihallinnon mukaan lääketieteelliseen hätävalmiuteen: https://www.socialstyrelsen.se/globalassets/sharepoint-dokument/artikelkatalog/ovrigt/2001-102-3.pdf, imupumppu on tärkeä apuväline, jonka on oltava käytettävissä terveydenhuollossa. Ilman tätä henkiä pelastavaa välinettä, joka imee ulos hengitysteihin juuttuneet tukokset, monia ihmishenkiä voi menehtyä. 

  LSU Reusable:lla saatte kertaluonteiset kustannukset laitteelle, koska se puhdistetaan aina käytön jälkeen. LSU Serres laitteella tulee toistuvia kustannuksia, koska on hankittava uusia imupusseja, se on kuitenkin nopeampi puhdistaa. Jos tarvitsette apua valintanne suhteen, voit ottaa meihin yhteyttä Ensiaputarvike.fi.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys