•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Silikonimaskit

  Ensiaputarvike.fi palvelusta löydät Laerdalin laadukkaita silikonimaskeja, joita voidaan käyttää yhdessä Laerdalin hengityspallojen kanssa. Laerdalilla on yli 35 vuoden kokemus laadukkaiden hengityspalkeiden tuottamisesta, niitä käytetään kaikkialla maailmassa. Yhdessä silikonimaskien kanssa saat laitteen, joka on sekä käyttäjäystävällinen että helppo käyttää.

  Silikonimaskeja käytetään sydämen ja keuhkojen pelastamiseen. Kun hengityspaljetta käytetään auttaakseen ihmisiä hengittämään, ne yhdistetään silikonimaskiin, joka sulkeutuu tiiviisti kasvoihin. Silikonimaskit ovat siten olennainen osa hengenpelastusta, ja niitä käyttävät useimmiten terveydenhuollon ammattilaiset.

  Erikokoiset silikonimaskit

  Meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydät hengitysmaskit, jotka sopivat kaikille. Meillä on Laerdalin silikonimaskeja, jotka soveltuvat aikuisille sekä lapsille että vauvoille. On tärkeää käyttää oikeanlaista maskia, jotta ne sulkeutuvat tiukasti. Jos et ole varma millaisia silikonimaskeja sinun tulee tilata, voit aina kysyä neuvoa meiltä Ensiaputarvike.fi:stä.

  Laerdalin lateksittomat silikonimaskit sopivat kaikille kasvoille riippumatta potilaan anatomiasta tai koosta. Ilmatiivis tiiviste ihon ja maskin välillä varmistaa asianmukaisen määrän hengitysilmaa. Koosta riippumatta, kaikki silikonimaskit ovat läpikuultavia. Tällä tavalla voit aina nähdä potilaan nenän ja suun.

  Maskit ovat mukautuvia ja joustavia, ja ne tarjoavat ilmatiiviin eristyksen. Lisäksi ne tuntuvat käytössä mukavalta potilaalle. Maskit ovat uudelleenkäytettäviä, ne on ainoastaan puhdistettava hyvin käytön välillä.

  Silikonimaskien lisäksi meillä on valikoimassamme myös maskipäälliset, jotka tarjoavat lisätukea.

   

   

  Apuvälineet hengenpelastamiseen

  Ruotsin sairaaloissa kärsii vuosittain noin 5000 henkilöä sydänpysähdyksestä : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:945540/FULLTEXT02.pdf. Elvyttäminen on silloin välttämätöntä, jotta sairastuneet eivät menettäisi henkensä. Suusta suuhun menetelmän suorittamisen sijasta terveydenhuollon ammattilaiset käyttävät usein hengityspalkeita tarjotakseen happea kohtauksesta kärsivälle.

  Suuret määrät happea voidaan täten puhalluttaa keuhkoihin ilman tartuntariskiä tai vastaavaa. Hengityspalkeiden käyttö on siten yhtä turvallista uhrille kuin terveydenhuollon ammattilaiselle. Terveydenhuollon lisäksi hengityspalkeet, joissa on silikonimaski, ovat yleisiä myös ambulansseissa.

   

   

  Yhdistä silikonimaski hengityspalkeeseen

  Jotta hengityspalkeita voidaan käyttää ne on yhdistettävä silikonimaskiin. Silikonimaski, joka sulkeutuu tiukasti kasvoihin ja varmistaa, että happi kulkeutuu sairastuneen keuhkoihin eikä kehon ulkopuolelle. Laerdalin silikonimaskeilla saat budjettiystävällisiä variantteja, joilla on korkea laatu. Ne ovat hyviksi havaittuja ja maailmanlaajuisesti käytössä. Lisäksi niitä ei tarvitse hävittää käytön jälkeen, vaan ne voidaan puhdistaa ja käyttää uudelleen.

  Hengityspalkeiden asianmukainen käyttö vaatii tietyn tekniikan, ja sitä tulee jatkuvasti harjoitella.

  Jäljittelee potilaan tavanomaista hengitystä Hengitysmaskeja kutsutaan joskus käsinhengittäjiksi tai Rubenin rakoksi. Jälkimmäinen nimi tulee tanskalaisen anestesialääkärin Henning Ruben mukaan. Hengityspalkeita voidaan käyttää joko lisätyn hapen kanssa tai ilman, riippuen siitä, mikä potilaalle on välttämätöntä. Tämän avulla ilma puhalletaan potilaaseen ja se poistuu venttiilin läpi yksinkertaisesti jäljitelläkseen potilaan tavanomaista hengitystä.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys