•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Apuvälineet immobilisaatioon

Immobilisaatio

Immobilisaatio on toimenpide, jonka tarkoituksena on estää ja ehkäistä traumapotilaan lisävahinkoja esimerkiksi kuljetuksen aikana. Jos joku loukkaantuu vakavasti, on erittäin tärkeää olla koskematta liikaa kehon eri osiin liikuttaessa tapaturmapaikasta sairaalaan. Siksi on olemassa erilaisia apuvälineitä, joita voidaan käyttää.

Täältä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte muun muassa rankalautoja, päätukia ja niskatukia. Kaikki potilaan kuljettamiseksi turvallisesti ja varmasti lisätutkimuksia varten.

 

Apuvälineitä potilaan immobilisointiin

Tuotteet jotka löydätte Ensiaputarvike.fi valikoimasta on hyväksi todettuja laatutuotteita. Meillä on BaXstrap rankalauta, Stifneck niskatukia, Speedblocks päätukia sekä muita välineitä joista on apua potilaan turvaamisessa.

Akuuteissa selkä- ja niskavammoissa on erittäin tärkeää että käytettävissä on oikeat apuvälineet. Niiden täytyy olla helppo käsitellä, antaa hyvän turvan potilaalle ja turvallisen kuljetuksen.

 

Selkäleyt BaXstrapilta

Ensiaputarvike.fi:stä löydätte rankalaudat ja kaikki tärkeät ja optimaaliset tarvikkeet kuten remmejä. Nämä tuotteet tulevat myös BaXstrapilta. Tarjonnassamme on olemassa rankalaudat sekä lapsille että aikuisille.

BaXstrap rankalauta sopii kaikkiin tilanteisiin. Se voidaan säilyttää urheiluklubeilla, työpaikoilla ja kaikilla muilla paikoilla jossa voidaan ajatella sattuvan vakavia onnettomuuksia. Rankalaudat ovat kevyitä ja painavat ainoastaan 6 kiloa. Niillä voi kantaa jopa 1 100 kiloa. Niissä on monta kahvaa jotta mahdollistetaan helpot siirrot.

Ennen kaikkea BaXstrapin rankalauta on ergonominen ja suunniteltu selän anatomian mukaan. Tutkimuksen mukaan Immobilisering efter trauma: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:817268/FULLTEXT01.pdf noin 4 000 ihmistä kärsii vuosittain selkärangan vammoista. Selkärangan ja selkäytimen murtumia voi esiintyä, mikä voi johtaa äkilliseen traumaan. BaXstrap-rankalaudalla saatte laadukkaan tuotteen, joka voi immobilisoida selkärangan ja jota voidaan käyttää monien vuosien ajan.

 

Niskatuet

Niskatuen käyttö selkärangan immobilisoinnin aikaansaamiseksi on ollut tavanomaista terveydenhuollossa vuodesta 1960. Niitä käytetään potilaille, joille on kohdistunut kaularangan trauma: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:939054/FULLTEXT01.pdf.

Ensiaputarvike.fi:ssä saatavilla olevat niskatuet ovat kertakäyttöisiä ja tulevat Stifneckiltä - brändiltä, joka valmistaa erittäin korkealaatuisia apuvälineitä. Ne voidaan säätää pystysuunnassa sopimaan potilaan kaulan kokoon. HLR-Avusta löydät niskatuet sekä lapsille, vauvoille ja aikuisille.

 

Päätuki

Päätuet ovat toinen osa immobilisointiapua vakavasti loukkaantuneille potilaille, joille on sattunut selkäranka ja niska vammoja. Ensiaputarvike.fi:stä löydät muun muassa Headbed, jonka asetat BaXstrap-rankalautalle pään kiinnittämiseksi ja vakauttamiseksi.

SpeedBlock tarjoaa myös päätukia, joita on nopea ja helppo käyttää onnettomuuksien sattuessa. Yhdessä tämän kanssa tarvitset SpeedBlockin pohjalevyn.

Ensiaputarvike.fi:ssä on olemassa useita erilaisia työkaluja loukkaantuneen vakauttamiseksi ja liikkumisen estämiseksi. Jos olette epävarma mitkä tuotteet ovat teille parhaita, voitte aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua ja neuvoja. Valikoimassamme olevien korkealaatuisten apuvälineiden avulla teet sijoituksen, joka on rahansa arvoinen ja kestää pitkään.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä