•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Apuvälineet immobilisaatioon

  Immobilisaatio on toimenpide, jonka tarkoituksena on estää ja ehkäistä vammautuneen henkilön lisävammat esimerkiksi kuljetuksen aikana. Jos henkilö loukkaantuu vakavasti, on erittäin tärkeää olla liikuttamatta vammautunutta henkilöä liikaa. Siksi on olemassa erilaisia apuvälineitä, joita voidaan käyttää henkilön immobilisaatioon.

  Meiltä löydätte muun muassa rankalautoja, päätukia ja niskatukia.

  Selkäleyt BaXstrapilta

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte rankalaudat ja kaikki tärkeät ja optimaaliset tarvikkeet kuten remmejä. Nämä tuotteet tulevat myös BaXstrapilta. Tarjonnassamme on olemassa rankalaudat sekä lapsille että aikuisille.

  BaXstrap rankalauta sopii kaikkiin tilanteisiin. Se voidaan säilyttää urheiluhalleissa, työpaikoilla ja kaikissa muissa paikoissa, jossa vakavia onnettomuuksia voi sattua. Rankalaudat ovat kevyitä painaen ainoastaan 6 kiloa. Niillä voi kantaa jopa 1 100 kiloa painoa. Niissä on monta kädensijaa, jotta kantaminen olisi mahdollisimman sujuvaa.

  Ennen kaikkea BaXstrapin rankalauta on ergonominen ja suunniteltu selän anatomian mukaan. Tutkimuksen mukaan noin 4 000 ihmistä kärsii vuosittain selkärangan vammoista. Selkärangan ja selkäytimen murtumia voi esiintyä, mikä voi johtaa äkilliseen traumaan. (Immobilisering efter trauma: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:817268/FULLTEXT01.pdf) 

  BaXstrap-rankalauta on hyvin laadukas tuote, jolla voi immobilisoida selkärangan ja rankalautaa voidaan käyttää monien vuosien ajan.

  Niskatuet

  Niskatuen käyttö selkärangan immobilisoinnin aikaansaamiseksi on ollut tavanomaista terveydenhuollossa vuodesta 1960. Niitä käytetään potilaille, joille on kohdistunut kaularangan trauma.

  Stifneck valmistaa erittäin korkealaatuisia apuvälineitä. Ne voidaan säätää pystysuunnassa sopimaan eri ihmisille. Meiltä löydät niskatuet sekä lapsille, vauvoille ja aikuisille.

  Päätuki

  Päätuet ovat toinen osa immobilisointia vakavasti loukkaantuneille potilaille, joille on sattunut selkäranka-, niska- tai pään vamma. Meiltä löydät muun muassa Headbed:in, jonka asetat BaXstrap-rankalaudalle pään immobilisoimiseksi.

  SpeedBlock tarjoaa myös päätukia, joita on nopea ja helppo käyttää onnettomuuksien sattuessa. Yhdessä tämän kanssa tarvitset SpeedBlockin pohjalevyn.

  Mikäli tarvitset apua oikeiden immobilisointi välineiden valinnassa, ota yhteyttä meihin.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys