•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Baxtrap-rankalauta

  Jos epäillään selkä- tai niskavammaa, on tärkeää, että potilaan siirtäminen on sujuvaa, turvallista ja mahdollisimman kivutonta. Lisävammojen ehkäisemiseksi tulee käyttää kunnollista rankalautaa, joka voidaan sovittaa potilaan tarpeiden mukaan ja on ergonominen kantaa. BaXstrap-rankalauta on laadukas, ja se sopii useaan tilanteeseen – oli kyseessä toimisto, urheilukerho tai vaikka tehdasympäristö.

  Ensiaputarvikkeet selkä- ja niskavammojen hoitoon

  Rankalaudalla on CE-merkintä, mikä tarkoittaa että se on testattu tarkasti valmistusvaiheessa, ja se täyttää EU-vaatimukset. Näin käyttäjä voi olla varma tuotteen laadusta.

   

  Ergonominen rankalauta

  BaXstrap on yksi markkinoiden kevyimmistä rankalaudoista. Vaikka lauta painaa vain 6 kiloa (ilman lisätarvikkeita) ja sen paksuus on vain 6 cm, se kestää jopa 1100 N.B. kilon painon jakautuneena koko laudan alalle. Kantokahvojen rakennetta on vahvistettu hiilikuitumateriaalilla, ja ne on ”upotettu“ osaksi rankalaudan rakennetta, jotta ne kestävät erilaisia kiinnityksiä. Rankalaudassa on yhteensä 14 kantokahvaa, joiden ansiosta kantoasento on mahdollisimman kevyt ja kantamiseen voi osallistua useampi henkilö. Laudassa ei ole saumoja, joten sen puhdistaminen käy helposti.

   

   

  Potilaan turvallisuus ensisijalla

  Jotta BaXstrap olisi mahdollisimman mukava potilaalle, se on muotoiltu selän luonnollisen anatomian mukaan, mutta samalla se mahdollistaa turvallisen immobilisaation. Mukavuus ja jäykkä rakenne yhdessä vähentävät riskiä, että potilas pääsee liikkumaan ja mahdolliset vammat pahenevat. Rankalautaa ei tarvitse irrottaa esimerkiksi röntgentutkimusta, CT-kuvausta tai magneettikuvausta varten, joten potilasta ei tarvitse siirrellä turhaan. Lauta soveltuu sekä aikuisten että lasten kantamiseen. Sen käyttölämpötila on -34 C – 52 C, joten se kestää myös lämpötilanvaihteluista johtuvaa rasitusta.

  Turvallisuuden lisäämiseksi suosittelemme, että lautaa käytetään yhdessä remmien kanssa, jotka mahdollistavat tukevan kiinnityksen. Mallissa on kaikkiaan 12 kiinnityspistettä, jotta remmien sijaintia voidaan säätää yksilöllisesti. Remmien lisäksi turvallisuutta voidaan parantaa käyttämällä pää- ja niskatukea. Päätuki vähentää potilaan pään liikkumista, ja niskatuki antaa lisää tukea kaulan alueelle. Edellä mainitut lisätuotteet ovat tärkeä lisä rankalautaan, kun sitä käytetään korkeissa paikoissa tai epätasaisessa maastossa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys