•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Päätuki

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte nopeita, helppoja ja edullisia päätukia. Näitä voidaan käyttää vakauttamaan potilaan kehoa onnettomuuden sattuessa, johon liittyy selkärangan ja niskan vammoja.

  Selkärangan immobilisointi on erittäin tärkeää turvalliselle kuljetukselle sairaalaan. Päätuella tapahtuva immobilisointi varmistaa, että potilaalle ei aiheudu merkittäviä vaurioita ennen kuin lääkäri tutkii hänet.

  Joka vuosi noin 4000 kärsii niska-, rinta- ja alaselän vammoista. Selkänikamavauriossa selkärangan immobilisointi on toimenpide, joka suoritetaan potilaan tulevien kärsimysten vähentämiseksi. Selkärangan immobilisointi suoritetaan niskatuella, päätuella ja rankalaudalla. Kaikki niin, että nikamat eivät liiku kuljetettaessa sairaalaan: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:939054/FULLTEXT01.pdf.

   

   

  Päätukia SpeedBlockista

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte SpeedBlock päätuet. Meillä on sekä aloituspakkaus pohjalevyllä että lohkosarjalla, molemmat osat voidaan myös ostaa erikseen.

  SpeedBlock-pään päätuella potilaan pää voidaan stabilisoida nopeasti ja helposti. Saatte apuvälineen, jota voidaan mukauttaa potilaan päämuotoon. Lisäksi sitä voidaan käyttää, vaikka potilas käyttäisi kypärää. Kun käytät päätukea, aseta siihen kertakäyttöiset tyynyt. Ensiaputarvike.fi:stä löydätte 5 kappaleen pakkaukset näistä tyynyistä, mukaan lukien hihnat, joilla ne kiinnitetään. Tällä tavalla päätuki on aina helppo puhdistaa, vaikka potilaan pää olisi vaurioitunut.

  SpeedBlockin pohjalevyllä voit helposti kiinnittää päätuen rankalautaan. Tämä pohjalevy sopii täydellisesti BaXstrap-rankalautoihin, jotka löytyvät valikoimastamme.

   

   

  Edulliset ja turvalliset apuvälineet

  SpeedBlockin päätuki ja kaikki muut valikoimassamme olevat tuotteet ovat erittäin edullisia. Tämän ansiosta on helppo sijoittaa näihin selkävammojen kannalta tärkeisiin tuotteisiin.

  Ennen kaikkea SpeedBlock-tuotteita on erittäin helppo käyttää. Niissä on turvallinen lukitusmekanismi, joka varmistaa potilaan turvallisuuden ja vakauden. Ne ovat myös kevyitä ja helppo varastoida. SpeedBlockin päätukia voidaan käyttää aikuisille ja yli kahden vuoden ikäisille lapsille.

   

   

  Immobilisoi pää Headbedillä

  Voitte myös käyttää BaXstrap Headbed -laitetta pään stabiloimiseksi. Se voidaan helposti asentaa BaXstrap-rankalautaan ja se stabiloi pään. Selkäranka ei näin ollen voi liikkua kuljetuksen aikana. Headbedin etuna on, että se on erittäin helppo varastoida, koska se vie vähän tilaa. Headbed on myös yksinkertainen apuväline, joka on hyvässä hintaluokassa.

  Headbed on kertakäyttöinen tuote, joka tulisi uusia jokaisen käytön jälkeen. Tämä antaa teille parhaan hygienian, eikä sitä tarvitse puhdistaa. Tämän tuotteen etuna on, että se voidaan helposti säätää sopimaan sekä aikuisille että lapsille ja vauvoille.

   

   

  Säädä selkäranka tyynyillä

  Jotta selkäranka pysyisi neutraalissa asennossa kuljetuksen aikana, voi joskus olla tarpeen kiinnittää se säätötyynyillä. Siksi löydät myös Padpackin Ensiaputarvike.fi:stä, tyynyt, jotka sijoitat kehon alle. Missä tyynyjen pitäisi sijaita, riippuu potilaan iästä.

  Pään stabiloimisella potilas saa turvallisimman kuljetuksen sairaalaan tutkituttamaan vammojaan. Immobilisoimalla vartalo mahdollisimman pian onnettomuuden jälkeen, voidaan estää vammautumisen lisääntyminen liikutettaessa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys