•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Defibrillaattorit & sydämenkäynnistimet

Defibrillaattorit yrityksille ja yksityishenkilöille

Lisää turvaa kotiin ja työpaikalle sydämen käynnistäjällä – se antaa turvaa jokaiselle. Tältä sivulta löydät valikoiman luotettavia ja varmoja defibrillaattoreita, joita on helppo käyttää nopeasti onnettomuuden sattuessa. Kuten vaahtosammutinta, toivomme ettet joudu koskaan ottamaan sydämenkäynnistäjää käyttöön, mutta hätätilanteessa sillä voi olla elintärkeä merkitys. Katso valikoimamme sydämenkäynnistäjiä yrityksille ja yksityishenkilöille sivun alaosasta.

Onko sinulla kysyttävää? Voit ottaa meihin yhteyttä numerolla 09 4245 5907 – olemme tietenkin valmiita opastamaan sinua myös sopivan mallin valinnassa.

Osta sydämenkäynnistäjä yritykselle tai kotiin

Sydämenkäynnistäjän ostaminen meiltä on helppoa ja kaikki mallimme ovat yksinkertaisia ja nopeakäyttöisiä. Laite ei myöskään anna shokkia, ellei se ole aivan välttämätöntä. Kaikkiin malleihin on asennettu myös ääniopastus, joka opastaa käyttäjää tarkasti ja selkeästi. Laite soveltuu kaikkien käyttöön –kuten sen kuuluukin. 

Kumpikaan sinä tai esimerkiksi työntekijäsi eivät tarvitse koulutusta defibrillaattorin käytössä, mutta suosittelemme silti pientä kurssia, jotta defibrillaattorin käyttö parhaalla mahdollisella ja tehokkaimmalla tavalla onnistuu. Kurssilla harjoitellaan kopiolla samasta defibrillaattorista, jonka aiotte hankkia. 

Kuinka paljon defibrillaattori maksaa

Verkkokaupastamme löydät defibrillaattoreita eri hintaluokista. Kaikki mallimme ovat tehokkaita ja luotettavia. Hanki sydämen käynnistäjä edullisesti ja anna itsellesi ja työntekijoillesi lisäturvaa arkeen. Katso valikoimamme alta. 

Defibrillaattorista voi olla ratkaiseva apu epäonnisessa tilanteessa. Muista, että olemme valmiina opastamaan sinua löytämään sopivan sydämenkäynnistäjän numerossa 09 4245 5907.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä