•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Defibrillaattorit (sydäniskurit)

  Kun sydänpysähdyksen syy on sydänperäinen (n.70% kaikista sairaalan ulkopuolisista sydänpysähdyksistä) ja sydämen rytmi on defibrilloitava (kammiovärinä tai kammiotakykardia), on alle kuusi minuuttia sydänpysähdyksestä tapahtuvalla defibrillaatiolla todettu pelastettavan jopa 50-70% kaikista elottomista. (M. Blom ym. Improved Survival After Out-of-Hospital Cardiac Arrest and Use of Automated External Defibrillators. 2014. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/25399395/)

  Defibrillaattorit yrityksille ja yksityishenkilöille

  Lisää turvaa kotiin, työpaikoille sekä yleisille paikoille defibrillaattorilla – se antaa turvaa jokaiselle. Tältä sivulta löydät valikoiman varmoja, luotettavia ja helppokäyttöisiä defibrillaattoreita. Kuten vaahtosammutinta tai sammutuspeitettä, toivomme ettet joudu ikinä käyttämään defibrillaattoria tositilanteessa, mutta sydänpysähdyksessä sillä voi olla ratkaiseva rooli. Katso valikoimamme sivun alaosasta.

   

   

  Osta defibrillaattori yritykselle tai kotiin

  Defibrillaattorin ostaminen meiltä on helppoa! Kaikki mallimme ovat yksinkertaisia, nopeakäyttöisiä ja turvallisia; laite ei koskaan anna sähköiskua, ellei se ole tarpeellista. Kaikissa malleissa on myös ääniopastus, joka opastaa käyttäjän kaikkien elvytysvaiheiden läpi tarkasti ja selkeästi. Laite soveltuu kaikkien käyttöön, kuten sen kuuluukin.

  Defibrillaattorin käyttöä varten ei välttämättä tarvita koulutusta, mutta suosittelemme kuitenkin käyttökoulutusta laitteen hankinnan yhteydessä. Näin defibrillaattorin käyttö tulee tutuksi myös käytännössä ja samalla pääset kertaamaan paineluelvytystä.

   

   

  Kuinka paljon defibrillaattori maksaa?

  Verkkokaupastamme löydät defibrillaattoreita eri hintaluokista. Kaikki mallimme ovat tehokkaita, luotettavia ja turvallisia. Hanki defibrillaattori ja anna itsellesi ja työntekijöillesi lisäturvaa arkeen. Katso valikoimamme alta. 

  FAQ

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys