•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll Lifetek Reflex Box Boll

  Lifetek Reflex ball / Boxing Reflex Ball

  €29
  Saatavana
  Ei saatavana
  .
  Ei saatavana
  Tuote muistutus

  Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

  Tuotekuvaus:

  Etsitkö hiljaista, tehokasta ja mukana kuljetettavaa tapaa treenata?

  Sinun ei tarvitse juoda raakoja kananmunia ja jahdata kanoja tullaksesi samanlaiseksi voittajaksi kuin Rocky, mutta sinun on treenattava joka päivä. Fyysinen kestävyys, silmä-käsi-koordinaatio ja voima, jotka ovat välttämättömiä nyrkkeilyn kannalta, vaativat useita treenitunteja. Voittajilta vaaditaan omistautumista, päättäväisyyttä ja voitontahtoa.

  Sade, matka, loma, pyhäpäivä; minkään ei pidä estää treeniäsi. Sinun ei tarvitse enää koskaan pitää vapaapäivää treenistä tämän nyrkkeilypallon ansiosta. Tarvitset vain voitontahtoa ja nyrkkeilypallon.

  Voittajat eivät pidä vapaata. Tämän refleksinyrkkeilypallon ansiosta se on mahdollista. 

  Tämä nopea treenipallo on hiljainen ja se kulkee helposti mukana. Lisäksi tämä nyrkkeilypallo on todistetusti tehokas ketteryyden ja reaktionopeuden treenaamiseen. Täydellinen kestävyyskuntotreeni, joka pitää sinut keskittyneenä ja omistautuneena samalla, kun poltat kaloreita ja rakennat arvokkaita taitoja nyrkkeilykehää varten.

   

  ✅HAUSKA TAPA TREENATA KUIN VOITTAJA – Nyrkkeily vaatii valppautta, sitkeyttä ja silmä-käsi-koordinaatiota. Tämä nyrkkeilypallo on haastava ja koukuttava treenaustapa, joka auttaa sinua parantamaan kaikkia näitä kolmea ominaisuutta. 

   

  ✅KEVYT JA HILJAINEN – Etsitkö hiljaista tapaa tehdä kotitreeni, jotta kanssa-asujat eivät häiriinny? Voit treenata kotona kunnolla nyrkkeilypallon avulla ilman kovaäänisiä ja tilaa vieviä välineitä. 

   

  ✅TURVALLINEN TREENI KAIKENIKÄISILLE – Voittajille ikä on vain numero. Kuten George Foreman sanoi kerran: ”Kyse ei ole siitä, missä iässä haluan jäädä eläkkeelle, vaan minkä kokoiset tuloni ovat." Kaikenikäiset nyrkkeilijät lapsista vanhempiin harrastajiin voivat parantaa taitojaan ja nauttia kokonaisvaltaisesta treenistä tämän nyrkkeilypallon avulla. 

   

  ✅KAIKILLE TAITOTASOILLE – Täydellinen sekä taitojen saavuttamiseen että ylläpitoon. Olitpa sitten aloittelija tai kokenut nyrkkeilijä, tarkkuus, nopeus ja rytmi kehittyvät tämän refleksinyrkkeilypallon avulla. 

   

  ✅FANTASTINEN KESTÄVYYSKUNTOTREENIIN – Älä anna koon hämätä, tämä saa hien virtaamaan. Aika lentää siivillä, kun parannat tarkkuuttasi tämän nyrkkeilypallon avulla, jonka voit helposti kiinnittää otsapantaan.
  Tunnus:
  X002070Z25

  SuomiDansk

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys