•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Kotona ja vapaa-ajalla

  PPE:llä on tarkoitus pelastaa muiden ihmisten henkiä, jotka ovat kärsineet sydämenpysähdyksestä, hengityskatkoksista tai vastaavista. Ainakin yhtä tärkeätä on kuitenkin huolehtia omasta turvallisuudesta ja terveydestä. Tällä tavalla voit estää muita joutumasta pelastamaan sinun henkesi.

  Täältä Ensiaputarvike.fi Koti- ja Vapaa-ajanosastolta löydät siis valikoiman tuotteita, jotka auttavat juuri tähän. Valikoimamme avulla voit helpommin välttää onnettomuudet. Onnettomuuden sattuessa on tärkeää, että sinulla on aina ladattu matkapuhelin, jonka avulla voit soittaa apua.

  Langaton matkapuhelinlaturi liikenneonnettomuuksien välttämiseksi

  Ruotsin tiehallinnon raportin mukaan: : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:670183/FULLTEXT01.pdf, Thulin kirjoittaa, että 70 prosentilla kaikista autonkuljettajista oli matkapuhelin mukana matkoillaan vuonna 2000. Näistä 30 % käytti matkapuhelinta matkan aikana. Vuonna 1998 ainoastaan 55 prosentilla autonkuljettajista oli käytössään matkapuhelin. Tämän vuoksi voidaan olettaa, että tällä hetkellä on paljon suurempi prosenttiosuus, joilla on käytössään matkapuhelin ajaessaan autoa.

  Nykyään ei kuitenkaan enää ole sallittua käyttää matkapuhelintaan ajaessa. Suosittelemme, että käytätte autossanne matkapuhelimen pidikettä jotta ette käyttäisi sitä ja se olisi turvallisesti säilytettynä.

   

   

  Lifetekin langaton matkapuhelinlaturi

  Valikoimastamme löydät Lifetekin langattoman matkapuhelimen laturin sekä pidikkeen. Tämä matkapuhelinpidike sopii henkilöautoihin sekä ambulansseihin että muihin ammattiajoneuvoihin. Lifetekin matkapuhelinpidikkeessä puhelin pysyy aina turvallisesti paikoillaan tietäen samalla missä se on.

  Matkapuhelinpidike pitää sekä sinut että muut matkustajat turvallisempana autossa kun matkapuhelinta käytetään. Matkapuhelinpidike on hienosti muotoiltu, sitä on helppo käsitellä ja se lataa matkapuhelimesi ilman kaapeleita.

  Ylläpitääksenne mahdollisimman korkeaa turvallisuutta autoajon aikana ja välttääksenne liikenneonnettomuuksia, me Ensiaputarvike.fi:ssä suosittelemme seuraavasti:

  • Pidä matkapuhelin matkapuhelinpidikkeessä sen käytön välttämiseksi

  • Käytä handsfree-laitteita mikäli puhelu on ehdottoman välttämätön

  • Pysäytä auto mikäli puhelinta on käytettävä

  • Pyydä mahdollista matkustajaa vastaamaan mikäli puhelin soi

  Matkapuhelimen käyttö ajon aikana johtaa pidempiin reaktioaikoihin, ankarampaan jarrutukseen, pidempiin jarrutusmatkoihin ja siihen, että liikennemerkit jää usein huomioimatta. Yksinkertaisesti vaarallista ajoa.

   

   

  Varmista aina, että puhelimesi on ladattu

  Onnettomuus tapahtuu helposti ja on vaikeata aina valmistautua 100-prosenttisesti sen tapahtuessa. Me Ensiaputarvike.fi:ssä tiedämme kuinka tärkeää on ladatun matkapuhelimen olemassaolo onnettomuustapauksissa. Puhelinta, jossa on tyhjä akku, ei voida käyttää soittaaksemme apua.

  Nykyään markkinoilla on paljon varavirtalähteitä. Ne jätetään kuitenkin usein pois jo ylitäydestä käsilaukusta. Valikoimastamme löydätkin siis matkameikkipeilin yhdistetyllä Lifetek varavirtalähteellä. Tällä tavalla saatte kaksi tuotetta yhdessä ja voitte aina kantaa varavirtalähdettä mukanasi. Ladatulla varavirtalähteellä voit nopeasti käynnistää matkapuhelimesi ja soittaa apua hätätilanteissa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys