•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Ensiapuasema

  Vahinko sattuu hyvin helposti. Ehkä se on lapsi, joka leikkaa itseään päiväkodissa, sähkömies joka vahingoittaa itsensä ruuvimeisselillä tai joku, joka putoaa ja nyrjäyttää ranteensa jalkapallokentällä. Jotta sinulla olisi aina oikeat siteet lähettyvillä suosittelemme täällä HLR- Avussa teitä hankkimaan ensiapuaseman. Hankkiessanne sen teillä on monta erilaista sidetarviketta valittavana. Mikäli teillä on jo tämä, voitte ostaa täydennystä meiltä.

  Eri malliset ensiapuasemat

  Ensiaputarvike.fi:stä löydät erilaisia ensiapuasemia. Tarjonnasta löydätte parhaat välineet teidän työpaikallenne, kotiinne tai mihin tahansa julkiseen tilaan. Ensiapuasemat ovat muodoiltaan samantapaisia, mutta niiden sisältö, koko ja budjetti vaihtelevat.

  Ensiaputarvike.fi ensiapuasemat ovat peräisin Dahl Medicalilta. Voitte valita kahdesta erityyppisestä laastarista, joko beige kangaslaastarit tai siniset muovilaastarit, jotka ovat näkyviä. Ne ovat erityisen hyviä käytössä esimerkiksi elintarviketeollisuudessa tai muissa paikoissa, joissa hygienia on erityisen tärkeää.

   

   

  Ensiapuasemien sisältö

  Ensiapuasemat ovat sisällöltään erilaisia riippuen minkä toimintatavan valitsette. Ne voivat sisältää esimerkiksi palovammageeliä palovammoille, laastareita pieniin verenvuotoihin, painesiteitä suuremmille vuodoille ja silmäsuihkun.

  Käyttäessänne palovammageeliä estätte palovamman leviämisen. Geeli jäähdyttää nopeasti alueen. Geelillä voitte itse hoitaa pienemmän alueen ja vältytte sairaalakäynniltä. https://www.1177.se/Ostergotland/olyckor--skador/brannskador-och-koldskador/brannskador/.

  Silmäsuihku on tärkeää olla käden ulottuvilla jos joku saa esineen tai kemikaaleja silmäänsä. Sillä voi nopeasti huuhdella silmät puhtaaksi välttääkseen tai minimoidakseen vahinkoja.

   

   

  Siksi teidän on hankittava ensiapuasema

  On tärkeää olla aina valmistautunut suureen tai pieneen vahinkoon. Ensiapuasemalla teillä on aina oikenlaiset siteet lähettyvillä. Ensiapuasema on hyvä monesta eri syistä.

  Toisaalta se sisältää hyvän valikoiman sidoksia ja suojamateriaaleja, ja toisaalta kaikki sidokset ovat hyvin suojattuja. Ensiapuvälineiden suojaaminen on erittäin tärkeää, jotta ne eivät kastu tai likaannu. Ovella varustettu ensiapuasema on siksi erinomainen paikoissa, joissa on märkää tai likaa.

  Oikean tyyppisen ensiapuaseman valinta voi tuntua vaikealta, koska niitä löytyy niin monta vaihtoehtoa. Jos tarvitsette apua, voit aina kysyä neuvoa Ensiaputarvike.fi:stä.

   

   

  Tarvikkeiden lisätäyttö

  Jotta voisitte aina antaa oikeanlaisen ensiavun on tärkeää että päivitätte asemanne. Niin pian kuin yksi tuote alkaa loppumaan on aika tilata lisää.

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte täydennystä joka tuotteesta. Voitte valita yksittäisiä tuotteita tai isompia täydellisiä täydennyspakkauksia.

  Mikäli mietitte minkä tuotteen teidän tulisi valita täydennykseksi tai mitkä sopivat juuri teidän asemaanne, voitte aina olla yhteydessä meihin Ensiaputarvike.fi.

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys