•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Sidokset

  Mikäli joku läheisyydessänne joutuu onnettomuuteen, silloin on hyvä pystyä aina auttamaan ja huolehtimaan. Pienemmät verenvuoto vammat voidaan yleensä tyrehdyttää siteellä. Siteellä suojataan haavoittunut alue lisävaurioilta. On olemassa monta erilaista sidettä valikoimissa, sen mukaan minkä laatuinen vamma on kyseessä.

  Kodissa, kaiken tyyppisillä työpaikoilla ja yleisissä tiloissa on hyvä olla erilaisia siteitä käden ulottuvilla. Onnettomuus sattuu helposti ja on tärkeää pystyä nopeasti tyrehdyttää verenvuodot ja suojata ne.

  Sidetarpeita kaikkiin tarkoituksiin

  Ensiaputarvikkeessa on tarkoin valitut valikoimat erilaisia siteitä. Meillä on esimerkiksi erilaisia laastareita, kompressiositeitä ja sormisiteitä. Lisäksi meillä on ensiapuasemia, joissa on kaikki mitä voitte tarvita. Nämä ovat erittäin sopivia kaikenlaisiin työpaikkoihin, urheilupaikkoihin sekä yleisiin tiloihin. Voitte myös suorittaa täydennystä meidän valikoimista.

  Muistakaa tarkistaa usein sidetarvikkeenne. Täyttäessänne tarvikkeita niiden vähentyessä, vältätte olemasta ilman kun onnettomuus sattuu. Ensiaputarvikkeessa meillä on kaikki siteet jota tarvitsette.

   

   

  Ensiapuasema

  Ensiapuasema on hyvä olla työpaikoilla, urheilupaikoilla ja julkisissa tiloissa. Tämä on hyvä tuote joka sisältää monta erilaista sidettä. Jos joku vahingoittuu on apu tällöin lähellä.

  Ensiaputarvikkeessa on monta erilaista ensiapuasemaa eri koossa ja sisältöisiä. Valitse se asema joka sisältää juuri ne sidetarpeet mitä te tarvitsette. Mitä suurempi valikoima on käden ulottuvilla, sen parempi.

   

   

  Erilaisia laastareita

  Yksi tärkeimmistä ja myöskin tavallisimmista sidetarvikkeista on laastari. Laastaria käytetään säännöllisesti ja näitä kuluu paljon. Ensiaputarvikkeessa on sekä vedenkestäviä laastareita että kangaslaastareita. Laastareita voi esimerkiksi käyttää tyrehdyttämään pienempiä verenvuotoja sormissa.

   

   

  Valitse oikeanlaiset sidetarvikkeet

  Siteitä on aina tärkeää olla lähettyvillä. Mitä sidettä tulee käyttää riippuu Hoitokäsikirjan mukaan haavan tilanteesta : https://www.vardhandboken.se/vard-och-behandling/hud-och-sar/sarbehandling/forband/

  Valitessanne sidettä haavalle on tärkeää että se ei tartu haavaan ja että se on bakteeritiivis, sen pitää suojata avointa haavakohtaa bakteereilta. Siteen pitää luoda mahdollisimman hyvät olosuhteet jotta haava voi parantua.

  Side ei välttämättä ole ainoastaan laastari. Se voi myöskin olla nyrjähtäneen nilkan side, joka tukee ja lievittää kipua. Se voi myös olla haavanpuhdistusaine haavan puhdistamiseen, palovammageeli palovammaan ja kompressioside.

  Muistakaa, että side on vaihdettava säännöllisesti välttääkseen bakteerien kehittymistä. Pitäkää aina hyvin täytetty sidevarasto, jotta voitte vaihtaa niitä säännöllisesti.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys