•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

MINI ANNE PLUS

EA-nukke elvytysharjoituksiin

Jotta puhallus-painantaelvytystä voi harjoitella on EA-nukke paras mahdollinen apuväline. EA-nuken avulla saadaan oikeanlaista harjoitusta ja sillä opitaan miten tulee toimia kriittisessä tilanteessa. Jos haluatte tarjota realistisia EA-harjoituksia on meillä iso tarjonta EA-nukkeja, jotka ovat sopivia tähän käyttötarkoitukseen.

Mini Anne Plus Laerdaalilta on realistinen EA-nukke joka vain ei ole realistisen kokoinen vaan siinä on myös ne anatomiset piirteet joita tarvitaan jotta EA-koulutus onnistuisi hyvin. Mini Anne Plus antaa mahdollisuuden harjoitella oikeanlaisia rintapainalluksia ja oikeanlaisia sisään puhalluksia. Kun rintapainallukset ovat tarpeeksi syvät ilmoittaa nukke siitä klikkaavalla äänellä, joka helpottaa harjoittelua. Lisäksi painuu ja nousee nuken rintakehä sisään puhalluksissa jotta myös ne tehdään oikein. Mini Anne plussassa on yksityiskohdat hyvin mietittyjä ja nuket tulevat eri ihon värisinä. Tällöin kaikki ovat mukana harjoitteluissa.

Mini Anne Plus on itsestään selvä valinta teille, jotka haluatte kustannustehokkaan korkealaatuisen EA-nuken. Nuket tulevat 10-pack:issä, joka tarkoittaa että niitä voidaan käyttää ryhmäharjoitteluissa. Tietysti sisältyy kaikki mitä tarvitaan jotta teidän harjoittelusta tulee niin hyvä kuin mahdollista. Mini Anne Plussaan sisältyy mm. 10 kasvoa ja pumppulaukkua sekä polvisuojat kaikille osallistujille. Sen lisäksi sisältyy myös puhdistuslaput ja hengitystiet, jotka voidaan vaihtaa harjoittelujen välissä.

 

Varusteita Mini Anne Plussalle

Kun käytätte Mini Anne Plussaa tarvitaan joitain osia vaihtaa jotta hyvät hygieniastandardit pysyvät. Tällä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte kaikki ne osat ja varusteet joita tarvitaan.

Teidän Mini Anne Plus tulee puhdistusliinoilla jotta kasvot voidaan pyyhkiä käyttäjien välissä. Kun tarvitsette täyttää varastoanne on meillä Ensiaputarvike.fi:ssä 50 tai 1200 pakkauksen puhdistusliina paketteja.

Meillä on myös 50-pack lisä keuhkoja. Keuhkot nukessa ovat vaihdettavat ja ne voidaan vaihtaa jokaisen harjoittelu jakson välissä jotta ei bakteereita jää keuhkoihin. Tällä tavoin pidätte aina teidän EA-nuket puhtaina.

 

EA-nukke valmistelee teitä pelastamaan henkiä

Kouluts PPE:ssä Mini Anne plussin kanssa vaati noin tunnin aikaa. Kurssin aikana on silloin hyvin aikaa oppia miten oikeaoppisesti PPE:tä tehdään. PPE:n osaaminen on tärkeää jotta tiedetään mitä tulee tehdä jos joku lähistöllä sairastuu sydänpysähdykseen. HLR-nuken avulla saadaan oppia miten rintapainalluksia ja sisään puhalluksia tulee tehdä.

Mini Anne Plussaa voidaan käyttää noin 600 harjoituksessa ja 300 000 rintapainalluksessa. Se tekee nukesta hyvän sijoituksen. Noin 275 000 sydänpysähdystä sattuu Euroopassa vuosittain sairaalan ulkopuolella: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:413003/FULLTEXT01.pdf. Oikealla EA-harjoittelulla voi enemmän ihmisiä tuntea itsensä varmoiksi tiedolla siitä miten henkiä voidaan pelastaa.

Kun EA-nukke tarvitsee uusia tarvikkeita voitte aina olla yhteydessä meihin Ensiaputarvike.fi tai ostaa ne suoraan kaupasta.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä