•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Mini Anne plus

  Mini Anne Plus Laerdalilta on realistisen kokoinen elvytysnukke, jossa on myös hyvin realistinen anatominen rakenne. Mini Anne Plus antaa mahdollisuuden harjoitella painelutekniikkaa ja oikeanlaisia puhalluksia. Oikean painelusyvyyden nukke indikoi klikkaavalla äänellä. Myös rintakehä nousee ja laskee, kun puhallukset suoritetaan oikein.

   

  Elvytysnukke tehokkaaseen elvytysharjoitukseen

  Mini Anne Plus on todella hyvä valinta, kun on tarve kustannustehokkaalle ja korkealaatuiselle elvytysnukelle. Nuket tulevat 10 kappaleen paketeissa, joka tarkoittaa niiden voitavan käyttää ryhmäharjoitteluissa. Pakettiin sisältyy luonnollisesti kaikki mitä tarvitaan hyvään elvytysharjoitukseen, mm. polvisuojat kaikille osallistujille. Sen lisäksi paketti sisältää myös puhdistuslappuja ja ylimääräisiä ilmateitä/keuhkoja, jotka voidaan vaihtaa harjoittelujen välissä.

  Varusteita Mini Anne Plus -nukkeen

  Mini Anne Plus -nukkeen tarvitaan ajoittain vaihtaa osia, jotta harjoittelu olisi hygienistä. Meiltä saat ostaa kaikki vaihdettavat ja muuten kuluvat osat. 

  Mini Anne Plus -paketeissa tulee puhdistusliinoja, joilla nuken kasvot voidaan puhdistaa käyttäjien välissä. Lisää puhdistusliinoja voit ostaa meiltä erikseen 50 tai 1200 kappaleen paketeissa..

  Nuken keuhkot ovat vaihdettavat ja ne voidaan vaihtaa vaikka jokaisen harjoittelujakson välissä jotta hygieenisyys säilyy. Tällä tavoin pidätte myös elvytysnuket puhtaina. Meiltä löydät keuhkoja 50 kappaleen paketissa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys