•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Choking Charlie -koulutusnukke

CHOKING CHARLIE

Choking Charlie on nukke joka on  erityisesti tuotettu Heimlich manööverin harjoittelemiseen: https://journals.lww.com/joem/Citation/1977/03000/The_Heimlich_Maneuver__Prevention_of_Death_from.8.aspx, Joka voi pelastaa hengen mikäli jollain jää ruoka väärään kurkkuun. Se on tärkeä taito osata ja on hyvä lisä PPE osaamiseen.

Täältä Ensiaputarvike.fi:stä löydätte niin Choking-Charlie nukkeja että puhdistusliinoja millä pyyhkiä nuket hygienian säilyttämiseksi.

 

Pelasta henkiä tukehtumisessa

Choking Charlien avulla voitte opettaa selän lyömisen sekä pallean painamista hengen pelastamista varten tukehtumisessa. Nukessa on realistinen ulkonäkö ja sama koko kuin aikuisella. Siinä on torso josta on helppo saada ote. Realistisen anatomian avulla helpottuu sen kiinnipitäminen ja tämä antaa myös realistisen tunteen harjoitteluun.

Choking Charlie on erinomainen väline niin ohjaajille että kurssiosallistujille. Ohjaajat voivat käyttää nukkea näyttääkseen miten pelastetaan henki potilaalle joka tukehtuu. Kurssilaiset voit käyttää nukkea sen harjoitteluun.

 

Opeta Heimlichmanööveri Choking Charlien avulla

Kaikki voivat tukehtua, niin nuoret kuin vanhat. Esineen joutuminen väärään kurkkuun on yleistä ja voi pahimmassa tapauksessa olla henkeä uhkaavaa. Silloin on tärkeää että ihmiset ympärilläsi osaavat heimlich manööverin jotta esine saadaan poistettua ja henkesi pelastettua.

Choking Charlie on nukke joka simuloi tukehtumisen joka pitää hoitaa selän taputuksilla ja heimlich manööverillä.  Tämä on manööveri joka kaikkien tulee oppia riippumatta siitä onko hän koululainen tai töissä yrityksessä. Tällä nukella opitaan miten käsiä tulee pitää ja millä paineella manööveri tulee suorittaa.

 

Helppo puhdistaa ja kuljettaa

Choking Charlie on helppo hoitoinen ja helppo puhdistaa. Helppoon puhdistukseen voitte esimerkiksi käyttää puhdistuslappuja. Ensiaputarvike.fi myy puhdistuslappuja jotka ovat tehty juuri EA-nukeille. Nämä desinfektoivat nuken ja puhdistavat nämä bakteereista. Tällä tavoin on nukke aina käyttövalmis. Mukana toimitetaan lisäksi reppu säilytystä ja kuljetusta varten.

Heimlich manööveriksi kutsutaan sitä toimenpidettä mikä tehdään jotta vierasesine saadaan pois kurkusta. Tukehtuva henkilö ei usein pysty hengittämään ja tarvitsee siksi nopeasti apua. Toimenpide voidaan nopeasti ja helposti opettaa muille. Harjoittelu Choking Charlie nuken avulla on tärkeää. Jo se että on saanut harjoitella manööveriä tekee sen että ihmiset tuntevat itsensä valmistuneiksi kriittisissä tilanteissa. Oikealla tekniikalla selässä on helpompaa toimia nopeasti ja korrektisti. On tärkeää opettaa että Heimlich pelastaa henkiä, ja että manööverin on vaaraton suorittaa.

Choking Charliessa käytetään pieniä palloja jotka imitoivat vierasesinettä nuken kurkussa. Tällä tavoin tietää se joka harjoittelee nukella että hän painaa oikein- Ruoka lentää nimittäin ulos suusta. EA-nukke.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä