•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Paloturvallisuustuotteet kotiin tai työpaikalle

  Aina on tärkeätä varustaa kodit, työpaikat ja julkiset tilat palohälyttimillä. Saatte myös optimaalisen paloturvallisuuden sisällyttämällä varustukseenne sammutuspeitteet ja jauhesammuttimet. Täällä Ensiaputarvike.fi:ssä meillä on kaikki tarvitsemanne palovarusteet kotiinne tai yritykseenne.

  Sijoittaessanne palosammuttimiin, palohälyttimiin ja sammutuspeitteisiin saattaa olla kyse elämästä tai kuolemasta. Juuri nämä tuotteet voivat ratkaista, tuleeko talo selviytymään vai palaako se perustuksiaan myöden. Tämä koskee kaikkia rakennustyyppejä, kodeista toimistokomplekseihin.

  Tulipalon estäminen on helpompaa kuin luulisi. Tulee vain ostaa oikeat palovarusteet ja sijoittaa ne oikeaan paikkaan rakennuksessa. Varmistakaa aina, että olette varustautuneet mahdolliseen tulipalon. Esimerkiksi palovaroitin on erittäin halpa henkivakuutus.

   

   

  Palohälyttimet pelastavat ihmishenkiä

  Artikkelin mukaan Dödsfall vid bränder- skyddet för riskgrupper kan förbättras joka julkaistiin Läkartidningen -lehdessä, Ruotsissa tapahtuu vuosittain noin 110 tulipaloa, jotka vaativat kuolonuhreja: https://lakartidningen.se/wp-content/uploads/OldPdfFiles/2003/26429.pdf. Näissä tulipaloissa kuolee noin 125 henkilöä. Tilastot osoittavat, että vanhukset ja liikuntarajoitteiset ovat yli-edustettuina kuolleiden joukossa. Mikäli nämä rakennukset olisivat olleet varustettuna palohälyttimillä, monet surmansa saaneista olisi pelastettu.

  Yksi yleisimmistä tulipalon aiheuttajista on unohdetut savukkeet ja myöskin yleinen syy on päällä oleva, unohdettu liesi. Talon jokaiseen kerrokseen ja mieluiten myös keittiöön asennetun palohälyttimen avulla voidaan pelastaa useampi. Origon palohälyttimet voidaan kytkeä langattomasti sarjaan siten, että kaikki palohälyttimet varoittavat savun muodostuksesta mikäli yksi hälytin reagoi siihen. Tällä tavoin voitte nopeasti havaita kodeissa tai työpaikoissa aiheutuvia tulipaloja ennen kuin niistä tulee liian vakavia. Parasta on kuitenkin asentaa palohälytin jokaiseen huoneeseen.

   

   

  Sammuttakaa vaatteiden palaminen sammutuspeitteellä

  Sammutuspeite voi olla se, mikä sammuttaa tulipalon ja pelastaa ihmishenkiä. Meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydät Housegardin erittäin korkealaatuisen sammutuspeitteen. Se on itsestään selvä tuote, jokapitäisi löytyä jokaisessa kodissa. Se auttaa tukahduttamaan tulipalot. Jos palo tarttuu jonkunvaatteisiin, sammutushuopa on tehokkain tapa sammuttaa tulipalo nopeasti. Se varmistaa, että kaikki happi poistuu, mikä sammuttaa tulipalon.

   

   

  Varustakaa koti jauhesammuttimella

  Viime vuosina sammuttimet ovat yleistyneet ruotsalaisissa kodeissa. Meiltä Ensiaputarvike.fi:stä löydät hyvin suunnitellun jauhesammuttimen, joka mieluusti voidaan pitää nähtävissä ja joka on aina käden ulottuvilla. Ennen kaikkea Housegardin sammutin on helppo käyttää ja se voi sammuttaa jopa 60% suurempia paloja kuin mihin muut merkit pystyvät.

  Jauhesammutin ei sovellu ainoastaan koteihin, vaan myös pienempiin toimistoihin. Jauheella on nimittäin paras sammutusteho ja se on myös kustannustehokas aine. Jauhe estää palon jatkumista ja uudelleen syttymistä sekä jäähdyttää tulipalon. Lisäksi sitä voidaan käyttää myös puun, nesteiden ja kaasujen tulipaloihin. Kodin tai toimiston sammuttimen avulla voitte tosiasiassa tuntea olonne turvalliseksi, sillä tosiasialla että teillä on parhaat olosuhteet pelastaaksenne sekä rakennus että henkenne tulipalon sattuessa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys