•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
  1. Yleistä 

  Verkkokaupassa ensiaputarvike.fi noudatetaan kilpailu- ja kuluttajaviraston ohjeita koskien etämyyntiä

  Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan osoitteessa www.ensiaputarvike.fi tapahtuvaan verkkokaupankäyntiin. Sopimusehdot ovat voimassa yli 18-vuotiaille, Suomessa asuville yksityisasiakkaille, sekä yritysasiakkaille. Peruutusoikeus on voimassa ainoastaan yksityisasiakkaille. Ehdot pätevät kaikkiin Ensiaputarvike.fi:n toimituksiin ja asiakas sitoutuu aina tilauksen tehdessään kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin. 

  1. Tietoja yrityksestä: 

  Ensiaputarvike.fi:n omistaa: HLR-Hjälpen Stockholm AB

  Osoite:

  Gröndalsvägen 81,

  11768 Tukholma,

  Ruotsi

  Y-tunnus: 2990935-7

  Suomalainen ALV-tunnus: FI29909357

  Asiakaspalvelu: 

  Puhelin: 09 4245 5907

  Sähköposti: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

  Posti- ja palautusosoite:

  Ensiaputarvike

  Koivuvaarankuja 2 F

  01640 Vantaa

  1. Tilaaminen 

  Ensiaputarvike.fi-verkkokaupasta tilaat tuotteita helposti ja turvallisesti. Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ne kassalla. Tilauksen vahvistaminen tapahtuu kassalla tilauksen viimeisessä vaiheessa. Tämän jälkeen velvollisuutenasi on maksaa tilaus.

  Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Vahvistus sisältää tärkeää tietoa tilauksestasi, joka sinun tulee säilyttää.

  1. Hinnat ja maksut 

  Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina (EUR), ja hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron (tällä hetkellä 24%). Hinnat eivät sisällä toimituskuluja tai mahdollisia maksukuluja, tarkasta alta kohdat 'Maksaminen’ ja ’Toimitus'. Tarjoukset ja kampanjat ovat voimassa niin kauan, kun verkkosivuilla mainitaan tai jos muita ehtoja ei ole mainittu, niin pitkään kuin tuotteita riittää.

  1. Maksaminen 

  Klarna

  Tarjoamme maksuvaihtoehtoina laskun, osamaksun, korttimaksun sekä verkkopankkimaksun yhteistyössä maksupalvelutarjoajamme Klarnan kanssa. Tätä maksuratkaisua kutsutaan nimellä Klarna Checkout. Klarna on SSL-varmennettu, joka takaa suojatun ja turvallisen maksun. 

  Kun maksat Klarna-laskulla, maksat vasta vastaanotettuasi tuotteet. Valitessasi laskuvaihtoehdon, sinun ei tarvitse missään vaiheessa antaa maksukorttitietojasi. Lasku erääntyy maksettavaksi yleensä 14 vuorokauden kuluttua tuotteen lähettämisestä. Jotta laskulla maksaminen olisi mahdollista, maksukumppanimme vaatii henkilötunnuksesi tarkastaakseen luottotietosi ja lähettääkseen tilauksesi väestörekisteriin merkittyyn viralliseen kotiosoitteeseesi. 

  Voit lukea lisää Klarnan ehdoista täältä.

  Lasku 

  Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden maksaa Ensiaputarvike.fi:n myöntämällä laskulla. 

  1. Toimitus 

  Tilauksesi toimittaa DHL, FedEx tai UPS. 

  Jos tilauksesi toimittaa FedEx, voit seurata tilauksesi kulkua seurantatunnuksella, joka lähetetään sähköpostiisi tilauksen lähetyksen jälkeen.

  Yritysosoitteisiin tilatut paketit toimitetaan annettuun toimitusosoitteeseen kuljetusyhtiöstä riippumatta. Yksityisosoitteisiin tehdyissä tilauksissa kuljettaa FedEx suoraan annettuun osoitteeseen. UPS tekee kolme toimitusyritystä toimitusosoitteeseen, jonka jälkeen paketti toimitetaan lähimpään UPS:n noutopisteeseen, josta paketin voi hakea. Mikäli UPS-lähetillä on pääsy postilaatikkoosi, jätetään ilmoitus paketin viennistä noutopisteeseen. 

  Toimitusaika

  Tilaukset toimitetaan yleensä 4-6 arkipäivässä. 

  Toimitusmaksu

  Toimitus maksaa 7 euroa tilauksen koosta riippumatta.

  1. Peruuttamisoikeus 

  Yksityisasiakkaana sinulla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus siitä päivästä lähtien, jona olet vastaanottanut tilauksesi. Yritysasiakkailla ei ole palautusoikeutta. 

  Kuluttajansuojalain mukaan palautusoikeus koskee myyntikelpoisia ja käyttämättömiä tuotteita. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. Asiakkaana vastaat siitä, että tuote saapuu verkkokaupalle vahingoittumattomana. Sinun tulee siksi paketoida tuote tavalla, joka varmistaa, ettei tuote vahingoitu kuljetuksen aikana. 

  Palautuskulut ovat asiakkaan vastuulla. 

  Jos haluat käyttää peruutusoikeuttasi, tulee sinun ilmoittaa tästä meille 14 vuorokauden sisällä siitä hetkestä, kun olet vastaanottanut tuotteen. Tuote on lähetettävä takaisin 14 vuorokauden kuluessa peruutusilmoituksen tekemisestä. 

  Käytä sivun alaosasta löytyvää standardimuotoista peruutuslomaketta ja liitä palautuksen mukaan kopio tilausvahvistuksestasi. 

  Palautusosoite:

  Ensiaputarvike

  Koivuvaarankuja 2 F

  01640 Vantaa

  1. Tuotteen arvonalennusvähennys 

  Mikäli palauttamasi tuotteiden kunto on heikentynyt tavalla, joka tekee niistä myyntikelvottomia, voi Ensiaputarvike.fi vähentää arvonalennuksen palautettavasta maksusta tai kieltäytyä palauttamasta maksuasi riippuen vahingon laajuudesta. Tämä määritellään aina tapauskohtaisesti.

  1. Takaisinmaksu 

  Vastaanotettuamme ja käsiteltyämme peruutuksesi, ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja palautamme tuotteista maksamasi summan takaisin. Voimme pidättäytyä maksun palauttamisesta, kunnes olemme vastaanottaneet palautuksen tai kunnes saamme todisteen siitä, että palautuspaketti on lähetetty. 

  1. Reklamaatio-oikeus 

  Yksityisasiakkaana sinulla on oikeus reklamoida virheellisestä tuotteesta 24 kuukauden sisällä tuotteen vastaanottamispäivästä. Valitusoikeus koskee alkuperäisvikoja, kuljetusvahinkoja sekä tuotteita, jotka poikkeavat siitä, mitä on sovittu asiakkaan ja Ensiaputarvike.fi:n välillä, tai muuten osoitettavia virheitä. Ensiaputarvike.fi vapautuu takuuvastuusta, mikäli tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tavaran vääränlaisesta käytöstä, tapaturmasta tai muista ostajan puolella tapahtuvista seikoista. Tällöin ostaja vastaa tuotteen mahdollisesta korjauksesta.

  Mikäli reklamoit virheellisestä tuotteesta, kun tuotteen vastaanottamisesta on kulunut kuusi (6) kuukautta, sinun on pystyttävä osoittamaan, että kyseessä on alkuperäisvika. Mikäli reklamaatio hyväksytään, korjataan tuote alkuperäiskuntoon tai se korvataan uudella tuotteella. Tietyissä tapauksissa asiakkaalla on oikeus purkaa kauppa ja saada tuotteesta maksettu summa palautettua.

  Virheen ilmettyä sinun tulee aina reklamoida tuotteesta kohtuullisen ajan kuluessa, mahdollisimman pian ja ilman tarpeetonta viivästystä. Kaksi (2) kuukautta virheen havaitsemisesta katsotaan aina kohtuulliseksi ilmoitusajaksi.

  Edellytämme, että otat reklamaatiotapauksissa yhteyttä asiakaspalveluumme ennen viallisten tuotteiden palauttamista. Pyydämme, että lähetät meille sähköpostitse valokuvan, josta tuotteen virhe ilmenee. Asiakaspalvelun kautta saat lisätietoja reklamaatioprosessin etenemisestä.

  Yhteystiedot reklamaatioasioissa

  Puhelin: 09 4245 5907

  Sähköposti: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

  1. Myyjän oikeus perua sopimus 

  Ensiaputarvike.fi pidättää oikeuden perua sopimuksen ilman, että tästä voidaan vaatia hyvitystä, mikäli asiakas on tehnyt ostoksen vilpillisessä mielessä perustuen sellaisiin verkkokaupassa annettuihin virheellisiin tietoihin, jotka asiakas tunsi tai jotka olivat selvästi virheellisiä. Tällaisiin virheellisiin tietoihin sisältyvät tuotteiden hintaa tai määrää koskevat virheelliset tiedot.

  1. Ylivoimainen este 

  Ensiaputarvike.fi:lla on oikeus olla täyttämättä tämän sopimuksen velvoitteita tilanteissa, joille Ensiaputarvike.fi ei ole mahtanut mitään tai joita Ensiaputarvike.fi ei voinut ennustaa. Asiakkaalla ei myöskään ole oikeutta korvaukseen vahingosta, joka hänelle aiheutuu Ensiaputarvike.fi:n viivästyksen tai virheen vuoksi, jos viivästys tai virhe johtuu esteestä, joka on Ensiaputarvike.fi:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jonka seurauksia Ensiaputarvike.fi ei olisi kohtuudella voinut välttää.

  1. Erimielisyydet 

  Erimielisyydet pyritään ensisijaisesti ratkaisemaan neuvottelemalla. Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)

  Kuluttaja voi viedä verkkokaupassa tehtyä kauppaa koskevan riitansa ODR-foorumin (http://ec.europa.eu/odr) kautta riidanratkaisuelimen käsiteltäväksi, jos myyjä ja kuluttaja eivät pääse keskenään sovintoon.

  1. Peruutusilmoitus 

  Palautettava tuote on lähetettävä Ensiaputarvike.fi:lle viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluessa peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

  Täytä peruutuslomakkeeseen omat tietosi sekä palautettavien tuotteiden tiedot ja lähetä se Ensiaputarvike.fi:n asiakaspalveluun. 

  Vastaanottaja

  Ensiaputarvike

  Koivuvaarankuja 2 F

  01640 Vantaa

  Sähköposti: asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

  Puh: 09 4245 5907

  Peruutusilmoituksessa täytyy käydä ilmi vähintään alla olevat asiat:

  Ilmoitan, että haluan peruuttaa tekemäni sopimuksen, joka koskee seuraavien tavaroiden toimittamista:

  Tilausnumero: 

  Tuote:

  Tilauspäivä: 

  Vastaanottopäivä:

  Asiakkaan tiedot:

  Nimi

  Osoite

  Postinumero

  Paikkakunta

  Puhelinnumero

  Sähköpostiosoite

  Päiväys ja allekirjoitus

  Sisäänkirjaus

  https://ensiaputarvike.fi/customer-login/

  Kirjaudu sisään

  Rekisteröityneenä asiakkaana voit kirjautua asiakastilillesi tästä.  Asiakastilillä voit tarkastella tilauksesi tilaa ja selata aiempia tilauksiasi. Voit luoda tilin hyväksymällä "Luo asiakastili" -kohdan kassalla tehdessäsi tilauksen. Lähetämme sinulle tämän jälkeen salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys