•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Apuvälineet hengitysteiden avaamiseen

  Tukehtuminen saattaa olla yksi kamalimmista asioista, jonka henkilö ja hänen ympärillään olevat ihmiset voi kohdata. Kun jokin aiheuttaa tukoksen ilmateissä, henkilö ei pysty hengittämään kunnolla. Tällöin on toimittava nopeasti ja poistaa vierasesine. Jos ei esinettä pystytä poistamaan ja henkilö ei pysty hengittämään riittävästi, hän menee elottomaksi.

  Kuka tahansa saattaa tukehtua. Sekä lapset että aikuiset voivat laittaa jotakin kurkkuunsa, joka tarttuu hengitysteihin. Usein kyseessä on ruoka, joka on nielty liian suurena palana, mutta voi myös olla kyse pienistä leluista tai vastaavasta. Näissä tapauksissa yhtenäistä on todella nopean avun tarve.

  Miten hengitystientukoksen kohdannutta tulee auttaa, vaihtelee. Pieni vauva ei nimittäin voi saada samaa käsittelyä kuin aikuinen. Kehot ovat eri tavalla herkkiä ja eri tavalla kehittyneet. Ensiapukoulutuksessa opetellaan auttamaan tukehtuvaa vauvaa, lasta ja aikuista.

  Harjoitelkaa Heimlichin otetta ActFast harjoitusliivillä

  Hyvä tapa poistaa vierasesine ilmateistä on käyttää heimlichin otetta. ActFast harjoitusliivi on apuväline, jolla voitte harjoitella heimlichin otetta vierasesineen poistamiseksi. 

  Yksi osallistuja pukeutuu liiviin, joka luo realistisen tilanteen. Selkä ja vatsa suojataan, jolloin muut osallistujat voivat turvallisesti harjoitella selkäiskuja ja heimlichin otetta.

  Tekniikoiden harjoitteleminen ihmisellä luo todentuntuisen tilanteen ja lisäksi on helpompi harjoitella ihmisellä kuin jäykällä nukella. ActFast harjoitusliivi on erinomainen apuväline ensiapukoulutuksessa.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys