•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Kuumemittarit

  Kuumemittari voi kertoa paljon sairaan henkilön tilasta, huolimatta siitä onko huonosti voiva henkilö aikuinen tai lapsi. Kuumemittari tulisi olla saatavilla kaikissa sellaisissa paikoissa, joissa ihmiset oleilevat päivittäin, työpaikoilla ja jokaisessa suomalaisessa kodissa. Kuumemittari on rahanarvoinen ensiaputarvike.

  Kuumemittari infrapunatekniikalla

  Pitkäaikaisessa tai erittäin korkeassa kuumeessa saatat joutua hakeutumaan lääkärin hoitoa ja tämän vuoksi kotona oleva kuumemittari on helppo tarvike kuumeen seurannassa. 

  Infrapunatekniikkaa käyttävä kuumemittari on erityisen hyvä olla olemassa virusaikoina, jolloin riski tartunnan viemiselle eteenpäin on hyvin pieni. Tämän tyyppistä kuumemittaria on myös kaikkien helppo käyttää, iästä riippumatta. Muista aina pitää lämpömittari lähettyvillä ja sellaisessa paikassa, jossa kaikki tietävät sitä säilytettävän. Silloin se voidaan ottaa helposti esille, jos joku tuntee olonsa sairaaksi.

   

   

  Mittaa kehon lämpö ja terveydentila

  Kehon lämpötilan mittaaminen on ollut viimeisen 150 vuoden aikana yksi terveydenhuollon tärkeimmistä tutkimuksista ihmisten terveydentilan ymmärtämisessä. Lämpötila kertoo paljon siitä, miten ihmisen keho voi ja reagoi erilaisiin hoitoihin. Ihmisillä voi olla erilainen kehon lämpötila, mutta keskimääräinen lämpötila on noin 37 astetta. 

  Kehossa on erilaisia paikkoja, josta kuumeen voi mitata. Esimerkiksi korvasta (tärykalvon lämpö), suusta tai peräsuolesta. Peräsuolesta mittaamista suositellaan usein kaikkein varmimpana mittausmenetelmänä. Se ei kuitenkaan ole yhtä nopea, sujuva ja hygieeninen suorittaa kuin kuumeen mittaaminen korvasta infrapunateknologialla.

   

   

  Tarvikkeita kuumemittariin

  Kuumemittari toimii yleensä paristoilla ja ne toimitetaan yhdessä lämpömittarin kanssa. Kuumemittari on hyvä puhdistaa säännöllisesti, mieluiten jokaisen käytön jälkeen. Infrapunakuumemittari on paljon hygieenisempi ja mukavampi käyttää kuin suuhun tai kainaloon laitettava mittari

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys