•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Kuumemittari

Jos haluat hankkia todella korkeaa laatua olevia ensiapumateriaaleja, ei sinun tule unohtaa ostaa kuumemittaria. Kuumemittari voi kertoa paljon sairaan henkilön tilasta, huolimatta siitä onko huonosti voiva henkilö aikuinen tai lapsi. Kuumemittari tulisi olla saatavilla kaikissa sellaisissa paikoissa, joissa ihmiset oleilevat päivittäin, työpaikoilla ja jokaisessa suomalaisessa kodissa. Kuumemittari ei ole liian kallis ja se on aina hyvä sijoitus. 

 

Kuumemittari infrapunatekniikalla

Kuumemittarin hankkiminen on tärkeää, jotta voit nopeasti nähdä millaisessa tilassa sairastunut on ja jotta kuumetta voi seurata kaikkina vuorokauden tunteina. Pitkäaikaisessa kuumeessa, joka ei hellitä tai erittäin korkeassa kuumeessa saatat joutua hakemaan lääkärin hoitoa sekä lapsilla että aikuisilla. Kodin kuumemittarin avulla kehon lämpötilan mittaaminen säännöllisesti on helpompaa. 

Meillä Ensiaputarvike voit ostaa kuumemittarin, joka käyttää infrapunatekniikkaa. Tällä tavalla voit mitata ihmisen lämpötilan koskettamatta tätä. Kuumemittaria voidaan käyttää otsan edessä ja se antaa luotettavan tuloksen joka kerta. Infrapunatekniikkaa käyttävä kuumemittari on erityisen hyvä olla olemassa virusaikoina, jolloin riski tartunnan viemiselle eteenpäin on hyvin pieni. Tämän tyyppistä kuumemittaria on myös kaikkien helppo käyttää, iästä riippumatta. Muista aina pitää lämpömittari lähettyvillä ja sellaisessa paikassa, jossa kaikki tietävät sitä säilytettävän. Silloin se voidaan ottaa helposti esille, jos joku tuntee olonsa sairaaksi. 

 

Mittaa kehon lämpö ja terveydentila

Kehon lämpötilan mittaaminen on ollut viimeisen 150 vuoden aikana yksi terveydenhuollon tärkeimmistä kikoista ihmisten terveydentilan ymmärtämisessä. Lämpötila kertoo paljon siitä, miten ihmisen keho voi ja reagoi erilaisiin hoitoihin. Ihmisillä voi olla erilainen kehon lämpötila, mutta keskimääräinen lämpötila on noin 37 astetta. Siksi yleensä oletetaan, että kehossa on kuumetta 38 asteesta ylöspäin: https://www.vardhandboken.se/undersokning-och-provtagning/temperaturmatning/matmetoder/. Kehon lämpötilaan voi vaikuttaa kuumeen lisäksi myös BMI, ikä, vuorokauden aika, erilaiset aktiviteetit, lääkitys ja käytettävä laite. 

Kehossa on erilaisia paikkoja, josta kuumeen voi mitata. Esimerkiksi korvakanavasta, suusta tai peräsuolesta. Peräsuolesta mittaamista suositellaan usein kaikkein varmimpana mittausmenetelmänä. Se ei kuitenkaan ole yhtä nopea, sujuva ja hygieeninen suorittaa kuin mittaaminen infrapunateknologialla. Kehon eri paikat voivat olla sopivuudeltaan erilaisia iästä ja lämpötilan mittaajasta riippuen. 

 

Tarvikkeita kuumemittariin

Kuumemittari toimii yleensä paristoilla ja ne toimitetaan yhdessä lämpömittarin kanssa. Tällä tavalla sinun ei tarvitse sekoilla kuumemittarin lataamisen kanssa. Vaikka infrapunakuumemittari ei kosketa potilaan kehoa, on silti hyvä ajatus pyyhkiä se säännöllisesti, mieluiten jokaisen käytön jälkeen jos ilmassa voi olla tartuttajia. Infrapunakuumemittari on paljon hygieenisempi ja turvallisempi kuin sellainen, joka sinun on laitettava esimerkiksi kainaloon tai suuhun kehon lämpötilan mittaamiseksi. 

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä