•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Niskatuki

  Vakavissa onnettomuuksissa selkäranka voi vaurioitua. Tuolloin on tärkeää viedä kyseinen henkilö nopeasti sairaalaan lisätutkimuksia varten. Kuljetuksen aikana selkäranka ei saa liikkua liikaa, joten yleensä henkilö immobilisoidaan. Selkärangan immobilisointi tarkoittaa, että henkilölle laitetaan niskatuki, joka vakauttaa kaulan ja estää selkänikamien liikkeitä. Tämän jälkeen henkilö voidaan sijoittaa rankalevylle.

  Selvityksessä Påverkan av spinal immobilisering: http://www.diva-portal.se/smash/get/diva2:939054/FULLTEXT01.pdf, voidaan lukea, että tätä menetelmää on käytetty 1960-luvulta lähtien. Niskanikamien trauma on vakava, ja sillä, että oikeat välineet ovat käden ulottuvilla, voidaan ehkäistä lisävaurioita ja liikettä. Niska- ja kaulatuki voi esimerkiksi olla tarpeen henkilön pudotessa korkealta, sukellusonnettomuuksien ja auto- onnettomuuksien jälkeen.

  Ensiaputarvike.fi:stä löydätte erilaisia niskatukia jotta pystytte immobilisoimaan onnettomuuden kohdannutta henkilöä.

   

   

  Niska- ja kaulatukia Stifneckiltä

  Ensiaputarvike.fi:ssä meillä on laaja valikoima niskatukia. Meidän toimittajamme on Stifneck. He valmistavat erittäin korkealaatuisia niska- ja kaulatukia hyvään hintaan.

  Stifneckin niska- ja kaulatuet antavat ylivoimaisen immobilisaation niskalle. Tukea ei tarvitse poistaa kun suoritetaan röntgen, MRI ja CT-skannaus. Niiden materiaalit ovat läpivalaistavia.

  Niskatuet voidaan säilyttää sekä sisä- että ulkotiloissa ja kaikissa lämpötiloissa. Ne ovat helppo kuljettaa. Teidän tulee ainoastaan pitää mielessä, että ne tulee säilyttää litteänä. Suosittelemme että säilytätte niskatukenne Stifneckin laukussa että tiedätte aina missä se sijaitsee.

   

   

  Niskatukien korkeutta voi säätää

  Stifneckin niskatuet ovat kertakäyttöisiä ja ne hävitetään käytön jälkeen. Ne on valmistettu kovamuovista mutta ovat silti taipuisia. Ne voidaan säätää henkilön niskan ja kaulan mittojen mukaan ja korkeutta voi säätää. Sisäpuoli on mukavuuden vuoksi kevyesti vanutettu. Kun niska- ja kaulatuki on asetettu henkilölle se voidaan säätää jotta se istuu tiiviisti.

   

   

  Todistetusti laatutuotteita

  Stifneckillä on todistetusti laatutuotteita jotka sopivat kaiken ikäisille. Valikoimastamme löydätte niska- ja kaulatukia hätätilanteisiin, jotka sopivat aikuisille, lapsille ja vauvoille. On tärkeää käyttää oikeata tukea koska lasten ja vauvojen niskatuet on sopeutettu heidän anatomialle.

   

   

  Stifneck niskatukia kaiken ikäisille

  Stifneckin kuuden erilaisen kaulatuen sarja on aina paras vaihtoehto olla valmistautunut selkärangan immobilisointiin onnettomuuden sattuessa. Tämän sarjan avulla saat kuusi erikokoista kaulatukea, yksi jokaista kokoa, lapsesta aikuiseen. Näiden avulla on aina käden ulottuvilla oikea koko. Kun yksi niskatuki on käytetty, voitte tilata korvaavan valikoimastamme.

  Mikäli olette epävarma mitkä niskatuet teidän tulisi ostaa, voitte aina ottaa yhteyttä meihin Ensiaputarvike.fi neuvoja ja apua varten.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys