•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Ensihoitolaukut

  Ensiaputarvike tarjoaa ensihoitolaukkuja, jotka on suunniteltu täyttämään tiukimmatkin vaatimukset. Riippumatta siitä, valitsetko ensihoitolaukun suuren, keskikokoisen tai kompaktin kokoisena, laukuissamme on tarpeeksi laadukasta sisältöä vakavien vammojen hoitoon.

  Ensihoitolaukkumme sisältävät tuotteita vaikeampienkin vammojen hoitoon, kuten CAT Tourniquet & Blast Bandage -kiristysside, Russell Rintatiiviste ja Pelastuspeite. Hengenvaarallinen vamma vaatii laadukkaita tuotteita, jotka voivat nopeasti pysäyttää hengenvaarallisen verenvuodon.

  Ensiapulaukkujamme voidaan kantaa eri tavoin riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta. Kantokahvallinen reppu, kahvallinen ja kantohihnallinen laukku tai kahvalla ja vyökiinnikkeellä varustettu laukku. Kaikki ensiapulaukut on varustettu MOLLE-järjestelmällä, lue lisää MOLLE-järjestelmästä täältä: https://en.wikipedia.org/wiki/MOLLE

  Ensiapulaukut tulee aina sulkea, jotta koko sisältö on saatavilla hätätilanteessa. Ensiapulaukulla ei sinänsä ole viimeistä käyttöpäivää, mutta sisällöllä kyllä. Tuotteiden käyttöikä vaihtelee.

  Tekstin on laatinut Jonathan Adolfsson, joka on sertifioitu ensiapu- ja defibrillaattorien käyttökouluttaja. Lue lisää Jonathanista verkkosivuiltamme kohdasta ”Yritys”.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys