•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Prestan

  Prestan elvytysnuket ovat oivallinen apuväline painelu-puhalluselvytyksen harjoitteluun. Nukkeja löytyy eri kokoisina ja kaikissa on älykäs palautejärjestelmä.

   

  Eri kokoisia elvytysnukkeja

  Prestan elvytysnukkeja on saatavilla eri koossa, jotta vauvan, lapsen ja aikusen elvytysharjoitus olisi realistista. Me Ensiaputarvike.fi:ssä myymme nukkeja yksittäin tai neljän nuken pakkauksissa. Lisäksi meillä on Prestanin perhe paketti, johon sisältyy viisi nukkea (2 aikuista, 1 lapsi ja 2 vauvaa). Prestan perhepaketti on sopiva valinta henkilölle, joka opettaa eri-ikäisten elvytystä. Nuken mukana toimitetaan nylon laukku säilytystä ja kuljetusta varten.

  Vallankumouksellinen tekniikka

  Prestan elvytsnuket ovat varusteltuja uudella tekniikalla, joka antaa palautetta valodiodien kautta. Näin sekä kouluttaja että oppilas saa välittömän palautteen paineluelvytyksen sujuvuudesta. Valodiodien palautteen lisäksi nukke ilmaisee sopivan painelusyvyyden klikkiäänellä.

   

   

  Pidä nukke puhtaana

  Prestan elvytysnuket ovat hintansa arvoisia ja hyvin kestäviä. Nuken mukana toimitetaan laukun lisäksi myös ylimääräiset keuhkot. Keuhkot tulee vaihtaa jokaisen oppimistilaisuuden jälkeen jotta nuket pysyvät puhtaina ja hygieenisinä. Ensiaputarvike.fi:stä saa ostettua lisää keuhkoja. Niitä myydään 50 kappaleen paukkauksissa kaiken kokoisille nukeille.

  Hygieeniseen nukkejen käyttöön suosittelemme hengityssuojia. Ne ovat erikokoisia eri nukeille. Lisäksi on ostettavissa myös puhdistusliinoja, joita voidaan käyttää nukkejen puhdistukseen harjoittelun aikana.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys