•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Prestanin ensiapukoulutusnuket

Prestan EA-nuket

Prestan EA-nuket ovat oivallinen valinta sinulle joka pidät kursseja Puhallus-painantaelvytyksessä. Nukkeja löytyy eri kokoisina ja kaikissa on älykäs järjestelmä joka antaa palautetta. Tällä tavoin on helpompaa tietää kun tekee oikein. Prestan EA-nuken avulla helpottuu Puhallus-painantalevytyksen ymmärtäminen jolloin opettelu on helpompaa joka voi johtaa siihen että enemmän henkiä voidaan pelastaa tulevaisuudessa.

 

EA-nukkeja eri kokoisina

Prestan EA-nuket tulevat useissa eri koossa. Tällä tavoin voidaan realistisen tuntuisesti oppia puhallus-painantaelvytystä niin aikuisille, lapsille että vauvoille. Eri ikäisille vaaditaan nimittäin eri tekniikkaa. Sen lisäksi lisää se varmuutta jos tätä on jo harjoiteltu nuken kanssa.

Prestan EA-nukkeja löytyy siksi kokoina: aikuinen, lapsi (juniori) ja vauva. Joka vuosi sairastuu 60-70 lasta sydänpysähdykseen ruotsissa: : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1107630/FULLTEXT02.pdf. Se että on kokemusta nukella harjoittelusta johtaa siihen että enemmän ihmisiä uskaltaa auttaa.

Me Ensiaputarvike.fi:ssä myymme nukkeja kappaleittain tai 4-pakkauksissa. Lisäksi meillä on Preston perhe paketti. Siihen pakettiin sisältyy viisi nukkeja joista 2 on aikuisia, yksi lapsi ja kaksi vauvaa. Preston perhepaketti on oivallinen valinta sinulle joka haluat opettaa PPE:tä kaiken ikäisille. Riippumatta siitä minkä nuken valitsette ostaa toimitetaan sen mukana nylon laukku säilytykseen sekä kuljettamiseen.

 

Prestan EA-nukeissa on vallankumouksellinen tekniikka

Se joka tekee Prestan EA-nukeista todella hyväksi valinnaksi teidän EA-kurssille on niiden innovatiivinen tekniikka. Prestan EA-nuket ovat varusteltuja uudella tekniikalla joka antaa palautetta valodiodien kautta. Tällä tavoin saa opettaja että osallistuja heti palautetta valo signaalien avulla mikäli rinta painallukset suoritetaan oikein.

Rintapainallukset tulee nimittäin suorittaa oikeaan tahtiin- vähintään 100 painallusta/min. Valosignaalit eivät ole vielä kaikki- Nukeissa on myös klikkausääni joka informoi kun rintapainallukset tehdään tarpeeksi syvälle. Prestan EA-nuket antavat kerta kaikkiaan hyvän tuen opetteluun ja tällä tavoin on helppoa oppia suorittamaan rintapainallukset oikein. Nämä nuket helpottavat sekä opettajan että opiskelijan oppimista ja antaa suuremman itsevarmuuden ja turvallisuuden tunteen EA-harjoitteluun. Tämä on jotain joka on avuksi kun oikea tilanne ilmaantuu.

 

Pitäkää teidän nukke hygieenisenä

Prestan EA-nuket ovat hintansa arvoisia ja hyvin kestäviä. Nuken mukana toimitetaan laukun lisäksi myös ekstra keuhkot. Keuhko tulee vaihtaa jokaisen oppimistilaisuuden jälkeen jotta nuket pysyvät puhtaina ja hygieenisinä. Ensiaputarvike.fi:stä voitte aina ostaa lisää keuhkoja tarvittaessa. Niitä myydään 50-paukkauksina kaiken kokoisille nukeille.

Hygieeniseen nukkejen käyttöön voitta myös ostaa hengityssuojia. Ne ovat erikokoisia eri kokoisille nukeille. Lisäksi on ostettavissa myös puhdistusliinoja joita voidaan käyttää nukkejen puhdistukseen harjoittelun aikana. Tällä tavalla pysyvät Prestan EA-nuket aina puhtaina ja käyttövalmiina.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä