•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Little Baby QCPR 4-pack Little Baby QCPR 4-pack

  Little Baby QCPR, 4kpl pakkaus

  Asiakasarvostelu:
  €909
  Väri
  Saatavana
  Backorder tuote
  .
  Backorder tuote
  Tuote muistutus

  Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla!

  Tuotekuvaus:

  Tämä 4 kpl:n Little Baby QCPR-paketti sopii täydellisesti elvytyskursseille ja ryhmäopetukseen. Nukke on todella helppokäyttöinen eikä sen käyttöönotto vaadi juuri mitään valmisteluja. Mukana olevista käyttöohjeista selviää, kuinka nukkea käytetään. Pakkauksen mukana toimitetaan pehmeä pussi kuljetusta ja säilytystä varten, kertakäyttöiset ilmatiet, desinfiointiaineet ja vierasesineet harjoittelua varten.

  Little Baby QCPR 4kpl -pakkaus painaa alle kuusi kiloa, joten nukkeja on helppo kuljettaa.

   

  Little Baby QCPR

  Little Baby QCPR on täydellinen elvytysnukke vauvan painelu-puhalluselvytyksen opettamiseen. Nukella pystyy harjoittelemaan hyvin myös vierasesineen poistamista. Tukehtuminen on pienten lasten yleisin elottomuuden syy.

  Aiemmin ei ole ollut mahdollista saada kunnollista palautetta vauvanukkeja käyttäessä, mutta nyt on mahdollista nähdä suoraan, mikäli puhallukset tai rintapainelut kaipaavat korjaamista. Sasson et al (2013) mukaan painelupuhalluselvytyksen suorittamiseen liittyy pelko elvytettävän vahingoittamisesta. Tämä Little Baby QCPR edesauttaa useampia uskaltamaan ja suorittamaan painelu-puhalluselvytystä oikeaoppisesti.

  Ominaisuudet:

  - Nuken pää pitää taivuttaa sopivasti taaksepäin ja leukaa nostaa ilmateiden avaamiseksi. (Liika pään taakse taivuttaminen tukkii ilmatiet – kuten oikealla vauvalla)

  - Realistinen anatomia

  - Painelusyvyys on autenttinen

  - Rintakehä nousee ja laskee sisäänhengityksen tahdissa.

  QCPR-nuken avulla kouluttaja voi seurata jopa kuuden oppilaan painelu- ja puhallussuoritusta samanaikaisesti mobiilisovelluksella. Sovellus näyttää onko painelu- ja puhalluselvytys tarpeeksi tehokasta ja oikein suoritettu.

  Lähde:

  Sasson C, Haukoos JS, Bond C, et al. Barriers and facilitators to learning and performing cardiopulmonary resuscitation in neighborhoods with low bystander cardiopulmonary resuscitation prevalence and high rates of cardiac arrest in Columbus, OH. Circ Cardiovasc Qual Outcomes. 2013;6(5):550–558. doi:10.1161/CIRCOUTCOMES.111.000097 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/ar  Tuotearvostelut

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys