•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Arkisto:

  Kannettava defibrillaattori

  Kannettavaa defibrillaattoria on helppo kantaa mukana ja se kestää kulutusta. Korkean IP-luokituksen ansiosta se kestää sekä kosteutta että pölyä. Tämä akkukäyttöinen kannettava laite voi pelastaa ihmishenkiä sekä uima-altailla että tehtaissa.

  Defibrillaattori on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen sekä aloittelijoille että kokeneille käyttäjille. Sen käyttö ei vaadi erityistietoa tai -taitoa, vaan kone antaa selkeitä ääniohjeita.

  Defibrillaattori on kannettava EKG-laite, joka lukee potilaan sydämen rytmin, joka on kärsinyt sydämenpysähdyksen. Se voi sitten neuvoa käyttäjää antamaan iskun normaalin sydämen rytmin palauttamiseksi.

   

  Mikä on kannettava defibrillaattori?

  Periaatteessa voidaan sanoa, että kaikki defibrillaattorit ovat kannettavia. Se on suhteellisen pieni kone, jota on helppo kantaa mukana. Näin sitä voidaan käyttää missä tahansa riippumatta siitä, missä henkilön sydän pysähtyi. Se ei siis ole suuri kone, vaan sitä voidaan helposti kuljettaa yhdellä kädellä.

  Kun puhutaan kannettavista defibrillaattoreista, jotkut ovat sopivampia kuin toiset. Ollakseen todella kannettava tarvitaan kestävä defibrillaattori, joka kestää käyttöä ankarimmissakin ympäristöissä.

  Kannettavan defibrillaattorin on kestettävä roskia, sadetta sekä pölyisiä teollisuusympäristöjä. Lisäksi sen on kestettävä iskuja. On myös hyvä, jos sen mukana tulee säilytyslaukku. Tämä helpottaa kuljettamista.

   

  Miten defibrillaattori toimii?

  Defibrillaattori on pieni EKG-laite, joka analysoi sydämen toimintaa ja rytmiä. Näin se havaitsee, onko sydämen rytmi väärä ja tarvitseeko henkilö elvytystä tai sähköiskua. Analyysi tehdään asettamalla kaksi elektrodia aikuisen rintaan. Pienemmillä lapsilla elektrodit asetetaan rintaan ja selkään.

  Kone ilmoittaa, jos sydämen normaalin rytmin palauttamiseksi tarvitaan sähköisku. Tämän jälkeen käyttäjän on painettava painiketta iskun aktivoimiseksi. Iskulla sydämen sähköinen rytmi voidaan usein palauttaa ja sydän lyö jälleen normaalisti.

   

  Kannettavan defibrillaattorin edut

  Kestävän ja kannettavan defibrillaattorin valinta tuo monia etuja. Näin sinun ei tarvitse olla varovainen hätätilanteessa. Se myös kestää iskuja kannettaessa.

  Kannettavaa defibrillaattoria voidaan käyttää uima-altailla, teollisuuslaitoksissa ja kylpylöissä eri puolilla maata. Hukkumisen yhteydessä monien sydän pysähtyy hapen puutteen vuoksi. Silloin tärkeintä on, että defibrillaattori on käden ulottuvilla.

  Kestävä defibrillaattori kestää kosteutta, pölyä, iskuja ja sadetta. Etsi defibrillaattoria, jolla on korkea IP-luokitus. Korkea IP-luokitus tarkoittaa, että pöly tai kosteus ei vaikuta koneeseen. Mitä korkeampi IP-luokitus, sitä paremmin laite soveltuu ulkokäyttöön.

  IP 55 -luokitus tarkoittaa, että kosteus ja pöly eivät pääse laitteeseen. IP 68 -luokitus on korkein suojausluokka ja kestää kaikkia ulkoisia vaikutuksia. Jos defibrillaattorilla on matala IP-luokitus, se sopii paremmin sisäkäyttöön, kuten puhtaaseen toimistoympäristöön tai yksityiseen kotiin.

  Defibrillaattori, jonka mukana toimitetaan säilytyslaukku, on hyvä kantaa mukana. Se tarjoaa myös ylimääräisen suojakotelon. Laukussa voit säilyttää ylimääräisiä elektrodeja, lapsiavaimia, hansikkaita ja muita esineitä, joita voidaan käyttää hengenpelastustilanteessa. Voit ostaa kannettavan defibrillaattorin suojakotelolla tai ostaa erillisen kotelon. Varmista kuitenkin, että laukku on oikean kokoinen.

  Kannettavan defibrillaattorin avulla jokainen voi pelastaa ihmishenkiä. Jokainen voi seurata selkeitä ääniohjeita ja laittaa elektrodit rintaan hengenpelastustoimenpidettä varten. Tärkeintä on, että kaikki tietävät, missä defibrillaattori sijaitsee. Näin siihen pääsee nopeasti käsiksi, jos henkilön sydän pysähtyy.

   

  Suosittu kannettava defibrillaattori – Philips Heartstart FRx

  Markkinoiden suosituin kannettava defibrillaattori on Philips Heartstart FRx. Tämä lujatekoinen defibrillaattori on suunniteltu kestämään kovia ympäristöjä vahingoittumatta. Siksi se on ihanteellinen paikkoihin, joissa on paljon kosteutta, vettä ja pölyä.

  Defibrillaattori voidaan asettaa myös ulos, jotta mahdollisimman moni pääsee käsiksi siihen. Jos lämpötila on kuitenkin alle nollan, on oltava lämmityskaappi. Itse kone tai akku eivät kestä pakkasta. Saatavilla on erityisesti defibrillaattoreita varten suunniteltuja lämmityskaappeja.

  Philips Heartstart FRx -laitetta voidaan käyttää aikuisilla ja lapsilla. Se on turvallinen ja helppokäyttöinen selkeiden ääniohjeiden ja lapsitilan ansiosta.

  Kannettava defibrillaattori ulkopeleihin ja -tapahtumiin

  Ulkona pidettävissä peleissä ja tapahtumissa on tärkeää, että käytössä on kestävä defibrillaattori. Jos kyseessä on sateinen jalkapallopeli tai luminen joulumarkkina, on olemassa vaara, että kosteus vaikuttaa koneeseen, jos sillä ei ole korkeaa IP-luokitusta.

  Jos yhdistys tai järjestäjä ei halua ostaa kannettavaa defibrillaattoria, sen voi vuokrata. Usein on hyvä vuokrata defibrillaattori sekä lyhyitä että pitkiä aikoja varten. Defibrillaattorin vuokraaminen on edullisempi vaihtoehto alhaisen kuukausihinnan ansiosta.

  Kannettavan defibrillaattorin hankinnan alkukustannus on korkea, mutta se on yleensä halvempaa pitkällä aikavälillä. Jos siis aiot käyttää sitä useita vuosia, defibrillaattorin ostaminen voi olla paras vaihtoehto.

   

  Hanki edullinen henkivakuutus

  Kannettava defibrillaattori on aina valmis käyttöön Tämä moderni pieni kone voi analysoida, diagnosoida ja määrittää, tarvitaanko sähköiskua. Sinun ei siis käyttäjänä tarvitse huolehtia siitä, että käyttäisit sitä väärällä tavalla.

  Defibrillaattorit pelastavat monia ihmishenkiä joka vuosi, ja jos defibrillaattoria käytetään 3–5 minuutin kuluessa, sydänpysähdyksen uhrin selviytymismahdollisuus lisääntyy merkittävästi. Nykyään monilla taloyhtiöillä, kouluilla ja urheiluseuroilla on omat koneensa. Myös kannettavien defibrillaattorien pitäminen kotona on yleistymässä ihmisten keskuudessa. Se on halpa henkivakuutus.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys