•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Arkisto:

  Defibrillaattorin vähentäminen

  Haluatko ostaa defibrillaattorin yhtiön tiloihin, mutta olet huolissasi korkeasta hinnasta? Silloin meillä on hyviä uutisia. Voit joko ostaa tai vuokrata defibrillaattorin. Tällä tavoin kaikille yhtiöille on saatavilla hyvä ratkaisu budjetista riippumatta. Yhtiöt voivat myös ostaa tai vuokrata defibrillaattorin, mikä on verotuksessa vähennyskelpoisia.

  Korkea alkuinvestointi vai pieni kuukausimaksu? Molemmat ovat hyviä vaihtoehtoja yrityksille, jotka haluavat sijoittaa ihmishenkiä pelastavaan koneeseen. Riippuen siitä, kumpi vaihtoehto sopii sinulle paremmin, kone voidaan aina vähentää verotuksessa. Vilkaistaan lähemmin, mitä eri yrityksiin sovelletaan.

   

  Mikä on defibrillaattori?

  Defibrillaattorin avulla voit pelastaa ihmishenkiä. Olipa kyseessä kollega tai naapuri, joka kärsii sydänpysähdyksestä, defibrillaattori parantaa selviytymismahdollisuutta 70 %:lla. Vuosittain tapahtuu tuhansia sairauskohtauksia, joten on tärkeää pitää defibrillaattori lähellä.

  Defibrillaattori antaa sähköiskun, joka auttaa sydäntä palauttamaan normaalin tahtinsa. Ensin kone analysoi sydämen tahdin ja määrittää, tarvitaanko sähköisku. Joissakin tapauksissa voi olla parempi antaa painelu-puhalluselvytystä.

  Selviytymisen parantamiseksi painelu-puhalluselvytys on aloitettava minuutin sisällä. Defibrillaattoria on käytettävä 3-5 minuutin kuluessa, jotta selviytymisprosessi nousee 70 %:iin. Siksi on tärkeää, että sellainen on sairauskohtauksen sattuneessa rakennuksessa.

   

  Voidaanko defibrillaattori vähentää verotuksessa?

  Defibrillaattoreita on useissa paikoissa ympäri maailman. Kouluissa, terveysasemilla ja muilla julkisilla paikoilla on usein defibrillaattori. Lisäksi yhä useammat yhtiöt päättävät varustaa tilansa hengenpelastuskoneella. Riippumatta siitä, miten monta työntekijää yhtiöllä on, on hyvä hankkia sellainen. Et koskaan tiedä, milloin saatat tarvita sitä.

  Voiko defibrillaattoria siis vähentää? Vastaus kysymykseen on ”Kyllä”. Sekä osakeyhtiöt että yksityiset elinkeinonharjoittajat voivat vähentää defibrillaattorit niin kauan kuin yrityksessä on työntekijöitä. Voit vähentää sekä defibrillaattorin ostohinnan että siihen liittyvän koulutuksen. Defibrillaattorin käyttö ei kuitenkaan vaadi koulutusta, sillä se antaa aina selkeät ääniohjeet.

   

  Voidaanko vuokrattu defibrillaattori vähentää verotuksessa?

  Myös defibrillaattorin vuokraavat yhtiöt voivat vähentää kuukausivuokran kirjanpidossaan. Tämä tekee koneiden vuokraamisesta edullisempaa ja yritykset voivat välttää oston mukana tulevaa korkeaa alkumaksua. Vuokraamalla defibrillaattorin yhä useammalla yrityksellä on taloudellinen mahdollisuus hankkia kone.

  Sekä osakeyhtiö että yksittäinen yritys voi vähentää vuokramaksun verotuksessa. Vuokraamalla vähennyskelpoisen defibrillaattorin yritys saa matalan ja ennustettavan kuukausierän. Tämä helpottaa huomattavasti taloussuunnittelua ja budjetointia.

   

  Miten kirjaan defibrillaattorin?

  Onko yrityksesi ostanut defibrillaattorin, joka voidaan vähentää verotuksessa? Sitten on aika kirjata se oikein. Olitpa osakeyhtiö tai yksityinen elinkeinonharjoittaja, defibrillaattori kirjataan kulutustavarana. Defibrillaattoria pidetään omaisuutena, jolla on lyhyt taloudellinen käyttöikä.

  Defibrillaattorin hinta on yleensä niin matala, että yritykset voivat kirjata koko summan heti. Defibrillaattorin arvioidaan kestävän noin kymmenen vuotta. 2-5 vuoden kuluttua on kuitenkin tärkeää tarkistaa kone ja vaihtaa akku ja elektrodit. Se, miten usein kone tarvitsee huoltoa, riippuu valmistajasta ja siitä, onko sitä käytetty.

   

  Mikä defibrillaattori on vähennettävissä?

  Kun yritys ostaa defibrillaattoria, on tärkeää ottaa huomioon tarpeet. Eri defibrillaattoreilla on eri toiminnot.

  Jos defibrillaattori asetetaan kouluun tai kiinteistöön, jossa on lapsia, on erityisen tärkeää, että se on varustettu lapsilukolla tai lapsielektrodeilla. Koska lapsitila tarjoaa pienemmän virran, lapset voivat saada turvallisemman hengenpelastuslaitteen.

  Yleensä ei ole väliä, minkä defibrillaattorin ostat. Kaikki defibrillaattorit voidaan vähentää verotuksessa tuotemerkistä ja mallista riippumatta. Sen ei siis tarvitse olla tietyn valmistajan tuote.

   

  Yritysten defibrillaattorin vakuutus

  On hyvä hankkia vakuutus yrityksen defibrillaattorille. Tällä tavalla kustannukset pienenevät, jos kone varastetaan tai sitä peukaloidaan. Vakuutus voi myös kattaa uuden akun ja elektrodien hinnan, jos konetta on käytetty.

  Jos yrityksellä on yritysvakuutus, kaikenkattava vakuutus, tapaturmavakuutus tai vastaava, voi olla hyvä tarkistaa, kattaako se vandalisoidun, varastetun tai käytetyn defibrillaattorin. Näin voit verrata eri vakuutusten maksuja ja vähennettäviä kuluja. Näin näet, mikä vakuutus on hyödyllisin.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys