•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Telineet ja säilytyskaapit defibrillaattoreille

Kaappi defibrillaattorille

Defibrillaattoria on tärkeä säilyttää suojatusti, turvallisessa ja hyvin näkyvässä paikassa. Defibrillaattoria tulee suojata kylmältä, iskuilta ja pölyltä, jotta se kestää pidempään ja sen tulee samalla olla helposti löydettävissä ja saavutettavissa hätätilanteessa. Siksi on tärkeää hankkia defibrillaattorille hyvä kaappi. Valitse kaappi sen perusteella, kuinka defibrillaattoria tullaan käyttämään ja mille riskeille se altistetaan. 

Kaappi sisällä säilytettävälle defibrillaattorille

Defibrillaattori-kaapille on erilaisia vaatimuksia riippuen siitä, säilytetäänkö niitä sisällä vai ulkona. Sisäsäilytystä varten vaatimukset ovat yleisesti ottaen matalammat, sillä rasitukset eivät ole niin suuria. Jos defibrillaattorisi on laukussa, on yksinkertaisinta ripustaa se seinätelineeseen. Tämä on ratkaisu, joka toimii hyvin esim. pienemmissä toimistoissa.

Jos sen sijaan säilytät defibrillaattoria paikassa, jossa on paljon ihmisiä liikkeellä, suosittelemme kaappia. Tällöin pienentyy riski siitä, että defibrillaattori putoaa lattialle, jos joku osuu siihen, ja kaapissa on lisäksi hälytys, joka ilmaisee, kun kaapinovi avataan. Se tiedottaa ympäristöä hätätilanteesta, jossa defibrillaattoria tarvitaan, ja toimii myös apukutsuna tilanteessa, jossa aika on kortilla. Voit itse valita hälyttimen aktivoinnin. Kaappi vähentää myös kulumista ja defibrillaattorin altistumista kosteudelle ja lialle. Se pidentää defibrillaattorin ikää, erityisesti pölyisemmissä ympäristöissä, kuten tehdastiloissa. Jos defibrillaattorilla on myös korkea IP-luokitus, on se hyvä suojata ulkoisilta vaikutuksilta.

Valikoimastamme löytyvät kaapit ovat käteviä, ja syvyydeltään noin 20 cm, joten ne voidaan helposti sijoittaa ahtaampiinkin tiloihin. Voit valita vihreän tai valkoisen värin.

Kaappi ulkona säilytettävälle defibrillaattorille

Jos defibrillaattoria säilytetään ulkona tai ei-eristetyissä tiloissa, tarvitset suojakaapin lämmöllä. On tärkeää valita korkealaatuinen kaappi suojaamaan defibrillaattoria. Valikoimastamme löytyvät Arky-kaapit on valmistettu kestävästä muovista alumiinisella sisäosalla. Voit valita kaapin, joka kestää -25 celsiusastetta, tai polar-kaapin, joka kestää jopa -45 celsiusastetta. Miten kovia olosuhteita kaapin tulee kestää, riippuu siitä missä päin Suomea olet. Myös näissä kaapeissa on hälytys ilmoittamaan, kun ovi avataan hätätilanteessa. Hälytin voidaan kytkeä pois haluttaessa. Nämä kaapit ovat 100% pöly- ja vesitiiviitä, joten ne ovat sopivia kovimpiinkin ympäristöihin kuten sahalle, autopesuloihin tai hissilaitteistoihin. Defibrillaattorin ulkokaapin ansiosta myös saatavuus lisääntyy huomattavasti. Eräs tutkimus selvitti, kuinka saatavillaolevaksi defibrillaattori koettiin ilta-aikaan ja viikonloppuisin verrattuna arkipäiviin päiväsaikaan. Saatavuuden nähtiin puolittuvan ilta-aikaan ja viikonloppuisin samalla, kun noin 60% sydänpysähdyksistä tapahtui ilta-aikaan ja viikonloppuisin! Tutkimuksen ""Automated External Defibrillators Inaccessible to More Than Half of Nearby Cardiac Arrests in Public Locations During Evening, Nighttime, and Weekends"" suorittivat Carolina Malta Hansen ym. 

Defibrillaattori-kaappien lisäksi myymme lukuisia muita ensiaputarvikkeita, ja jos olet epävarma siitä mitä tarvitset, voit ottaa yhteyttä asiakastukeemme. Meidän avullamme hengen pelastaminen ja ensiaputuotteittesi säilyttäminen oikeaoppisesti on helpompaa. Verkkokauppamme valikoima on saatavilla sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä