•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Lifepak CR2

  Lifepak CR2 Defibrillaattori sisältää kehittynyttä tekniikka ja on yksi viimeisempiä lisäyksiä markkinoilla. Tämän defibrillaattorin avulla voitte olla varmoja siitä, että olet aina valmis sydänpysähdyksen sattuessa.

  Sydänpysähdyksen sattuessa on eloonjäämisessä kyse minuuteista ja tällöin Lifepak CR2 on aina valmis käyttöön. Käyttöä varten ei tarvitse erillistä koulutusta, vaan laite on todella helppokäyttöinen. Defibrillaattori ohjeistaa kaikissa elvytyksen eri vaiheissa.

  Lifepak CR2 käyttää puheohjausta suomeksi, mikäli helpottaa käyttöä. Defibrillaattorissa on myös metronomi, joka kertoo oikean painelurytmin.

   

   

  Sydänpysähdys voi tapahtua kaikille

  Lifepak CR2 defibrillaattoria voidaan käyttää kaikille ihmisille iästä riippumatta. Sydänpysähdys voi tapahtua kaikille riippumatta terveydestä, ammattista ja elintavoista. Me Ensiaputarvike.fi:ssä suosittelemme, että kaikilta työpaikoilta tulisi löytyä defibrillaattori. Hengen pelastamiseen on defibrillaattori ratkaiseva tekijä.

  Asettakaa Lifepak CR2 niin keskeiselle paikalle että se on aina saatavilla, kun sitä tarvitaan. Defibrillaattori mukana toimitetaan seinäkiinnitys sekä kyltti, jonka avulla laite löytyy nopeasti tositilanteessa.

   

   

  Lasten sydänpysähdys

  Lifepak CR2 on helppokäyttöinen defibrillaattori myös, mikäli lapselle sattuisi sydänpysähdys. Laitteessa on nappi, joka tulee painaa pohjaan lasta elvytettäessä. Näin varmistetaan, että sähköisku on sopiva lapselle. Tämän myötä on Lifepak CR2 erityisen hyvä valinta paikkaan, jossa käy paljon lapsia

  Lapsiasetus on sopiva kaikille alle 8-vuotiaille. Elektrodit ovat samat lapsille ja aikuisille.

   

   

  Hengenpelastaja kahdella kielellä

  Lifepak CR2 on luonnollinen valinta, joka voi pelastaa henkiä. Helpon ja selvän grafiikan avulla kaikki osaavat käyttää sitä. Lifepak CR2 on oiva valinta, mikäli sen ympäristössä työskentelevät ovat monikielisiä, sillä se voidaan asettaa myös englanninkieliseksi.

   

   

  Palvelusopimus varmistaa Lifepak CR2:n käyttövalmiuden

  Me Ensiaputarvike.fi:ssä voimme auttaa teitä takaamaan, että Lifepak CR2 on aina käyttövalmis, kun sitä tarvitaan. Tarjoamme palvelusopimuksen, joka palauttaa defibrillaattori käyttövalmiiksi, kun sitä on käytetty ja sopimukseen sisältyy vuosittainen laitteen tarkistus, tarvittaessa elektrodien ja akun vaihdon sekä alennuksen elektrodien ja akun ostohinnasta.

   

   

  Lifepak CR2 käyttökoulutus

  Lifepak CR2:n defibrillaattorin lisäksi tarjoamme myös lisämaksusta defibrillaattorin käyttökoulutuksen. Käyttökoulutuksella voidaan varmistua siitä, että elvytystilanteen sattuessa, paikalla on laitetta hyvin hallitseva henkilö ja Lifepak CR2:n defibrillaattorin käyttö elvytyksessä on sujuvaa. Tämä vähentää myös stressiä ja paniikkia elvytystilanteissa, joissa defibrillaattorin käyttö on aiheellista.

  Käyttökoulutus tapahtuu asiakkaan omissa tiloissa ja asiakkaan ehdoilla.

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys