•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Lifepak CR2

Lifepak CR2 Defibrillaattori

Lifepak CR2 Defibrillaattori sisältää kehittynyttä tekniikka ja on yksi viimeisempiä lisäyksiä markkinoilla. Tämän defibrillaattorin avulla voitte olla varmoja että olette aina valmiita mikäli sydänpysähdys sattuu teidän lähellä.

Kun sydänpysähdys sattuu on tilanne kiinni minuuteista, tällöin Lifepak CR2 on aina valmis käyttöön. Kaikilla on mukavaa ja helppoa käyttää sitä. Te ette tarvitse minkäänlaista koulutusta jotta osaatte hallita Lifepak CR2 defibrillaattoria. Defibrillaattori tulee ohjeistamaan teitä kaikissa vaiheissa joita tulee tehdä. Koulutuksen myötä nämä vaiheet helpottuvat koska tiedätte jo valmiiksi mitä tulee tehdä mutta se ei ole pakollista.

Lifepak CR2 käyttää puhuvaa ohjeistamista teidän ohjaamiseen. Kieli on suomi mikäli helpottaa käyttöä. Defibrillaattorissa on myös metronomi joka indikoi oikean rytmin kun suoritatte puhallus-painantaelvytystä.

 

Sydänpysähdys voi tapahtua kaikille

Lifepak CR2 defibrillaattoria voidaan käyttää kaikille ihmisille iästä riippumatta. Sydänpysähdys voi tapahtua kaikille riippumatta terveydestä, ammattista ja elintavoista. Me Ensiaputarvike suosittelemme että kaikista työpaikoista tulisi löytyä defibrillaattori. Henkien pelastamiseen on defibrillaattori ratkaiseva tekijä.

Asettakaa teidän Lifepak CR2 niin keskeiselle paikalle että se on aina saatavilla kun sitä tarvitaan. Defibrillaattori mukana toimitetaan seinäkiinnitys sekä kyltti jotta olette aina tietoisia siitä että defibrillaattori löytyy täältä.

 

Lasten sydänpysähdys

Lifepak CR2 on helppokäyttöinen defibrillaattori mikäli lapselle sattuisi sydänpysähdys. Laitteessa on nimittäin erikoisnappi lapselle joka varmistaa että sähköiskun voima on oikea lapsen kokoiselle. Tämän myötä on Lifepak CR2 erityisen hyvä valinta työpaikalle jossa käy lapsia.

Lapsiasetus on sopiva kaikille jotka ovat alle 8 vuotiaita. Elektrodit ovat samat lapsille ja aikuisille.

 

Antakaa meidän näyttää miten Lifepak CR2 toimii

Ihmiset jotka ovat käyneet ensiapukoulutuksen tuntevat itsensä varmemmiksi ja ovat halukkaampia käyttämään defibrillaattoria. Defibrillaattorin toiminnan demonstraation avulla tuntee itsensä varmemmaksi ja pelkää vähemmän että sitä käytetään väärin. Me tarjoamme siksi demonstraatiota yksityishenkilöille sekä työpaikoille siitä miten Lifepak CR2 toimii. Tutkimus Bylow:lta (2017): http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1171162/FULLTEXT01.pdf Joka tutki analysoitua kouluttajaohjattua demonstraatiota Puhallus-painanta elvytyksessä todistaa yllämainitun väitteen.

Meidän demonstraatiossa siitä miten teidän defibrillaattori toimii käymme läpi tämän toiminnot ja annamme teille mahdollisuuden esittää kysymyksiä. Ensiaputarvike.fi:ssä olemme tarkkoja siitä että teemme aina teistä niin  turvallisia ja varmoja kuin mahdollista kun kyseessä on defibrillaattorin käyttö. Mikäli toivotte saavanne jatko-koulutusta puhallus-painantaelvytyksessä tarjoamme myös kursseja siinä.

 

Hengenpelastaja kahdella kielellä

Lifepak CR2 on luonnollinen valinta joka voi pelastaa henkiä. Helpon ja selvän grafiikan avulla kaikki osaavat käyttää sitä. Teidän defibrillaattori tulee metronomiklikin kanssa ohjakseen teitä painelussa ja se mukauttaa ääniohjausta käyttäjän mukaan. Lifepak CR2 on myös oiva valinta mikäli teillä on monikielinen työpaikka, Se voidaan nimittäin asettaa myös englanninkieliseksi.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä