•  E-lasku
 •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
 •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:
 • Suomi
 • Defibrillaattoripaketteja

  Täältä löydät useita eri defibrillaattoripaketteja, jotka on suunniteltu eri tarpeisiin sijoittelun ja käyttöalueen osalta. Ideana on, että sinulle tulee olla sopiva defibrillaattoripaketti alennettuun hintaan. Jos et löydä tarpeisiisi sopivaa pakettia, voit aina ottaa meihin yhteyttä saadaksesi mukautetun paketin.

  Voit itse valita, ostatko vai vuokraatko paketin. Jos haluat ostaa, voit tehdä tilauksen ja maksaa suoraan verkkokaupan kautta. Jos haluat vuokrata, lähetämme sinulle vuokrasopimuksen.

  Jos haluat ostaa tai vuokrata mukautetun defibrillaattoripaketin, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@ensiaputarvike.fi

  Pitäisikö defibrillaattori asentaa sisälle lämmitettyyn tilaan?

  Jos defibrillaattoria säilytetään sisällä toimistossa, ostoskeskuksessa tai muussa julkisessa paikassa, valitse yksi seuraavista paketeista: Defibrillaattoripaketti 1, Defibrillaattoripaketti 2, Defibrillaattoripaketti 3 or Defibrillaattoripaketti 4.

   

  Pitäisikö defibrillaattori asentaa ulos?

  Mikään defibrillaattori ei kestä pakkasta, joten tähän tarkoitukseen tarvitaan ulkokaappi, jossa on lämmitys. Harkitse yhtä seuraavista paketeista: Defibrillaattoripaketti 5 tai Defibrillaattoripaketti 6

   

  Pitäisikö defibrillaattorin olla kannettava?

  Jos defibrillaattoria ei asenneta kiinteään paikkaan, hyvällä laukulla varustettu paketti voi olla hyvä valita. Tutustu seuraavaan pakettiin: Defibrillaattoripaketti 7.

   

  Pitäisikö defibrillaattorissa olla useita kieliä?

  Jos defibrillaattoria käytetään ympäristössä, jossa on useita kieliä puhuvia, valitse seuraava paketti: Defibrillaattoripaketti 8.

   

  Pitäisikö defibrillaattorin olla sopiva sekä lapsille että aikuisille?

  Jos defibrillaattoria käytetään ympäristössä, jossa on paljon lapsia, on tärkeää, että sitä voidaan käyttää nopeasti myös lapsille. Seuraava paketti on sopiva: Defibrillaattoripaketti 9.

  SvenskaDeutschSuomiDanskEestiLatvijasLitauiska

  Teetkö ostoksia yksityishenkilönä vai yrityksenä?

  YksityishenkilönäYritys