•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Zoll AED PLUS -lisätarvikkeet

Meillä on elektrodeja, akkuja ja seinäpidike ZOLL AED PLUS -laitteelle

On olemassa paljon erilaisia elektrodeja, jotka sopivat ZOLL AED PLUS -laitteeseen. Tehdäksemme valinnan helpommaksi, me olemme koonneet yhteen tietoja erilaisista elektrodeista. 

On olemassa neljä erityyppistä elektrodia, joita voi käyttää ZOLL AED PLUS -laitteessa. Niille kaikille yhteistä on se, että niitä voi käyttää vain kerran. Kun pakkaus avataan, on ne käytettävä heti, koska elektrodien geeli alkaa kuivumaan nopeammin. Jos pakkausta ei avata, niitä voidaan käyttää pakkauksessa ilmoitettuun viimeiseen käyttöpäivään asti. Om förpackningen inte öppnas så kan de användas fram till sista förbrukningsdatum som står på förpackningen.

 

CPR-D elektrodi ZOLL AED Plus (tuote DI940)

Nämä elektrodit ovat kalliimpia Zoll AED PLUS:lle, sillä ne on kehitetty mahdollisimman mukavaksi. Jokainen elektrodi on valmistettu yhtenä kappaleena, mikä helpottaa oikeaa sijoittamista. Näissä elektrodeissa on anturi, joka mittaa rinnan painallusten syvyyttä sekä nopeutta. AED vastaa näihin mittauksiin antamalla lisäohjeita, kuten ”painele kovemmin”. Paremman rintapainallukset auttavat lisäämään eloonjäämis mahdollisuuksia. Tämän tuotteen kestoaika on viisi vuotta. Tämä selittää korkeamman ostohinnan verrattuna Zoll-elektrodeihin. Nämä elektrodit on tarkoitettu aikuisille. 

 

Zoll CPR Stat Padz (tuote 8900-0400)

CPR Stat Padzejä ei ole valmistettu yhtenä kappaleena, kuten CPR-D-elektrodit, mutta ne on varustettu sensorilla. Nämä elektrodit on tehty sellaisille, jotka toivottavat tervetulleeksi ylimääräisen ohjeistuksen, mutta eivät sitä, että elektrodit ovat yhdessä yhtenä kappaleena. Nämä elektrodit saattavat olla myös edullisia, kun AED:tä käytetään säännöllisesti. Hinta on alhaisempi, kaikki toiminnallisuus säilyy ja niiden säilyvyys (noin 2 vuotta) on vähemmän tärkeää. Nämä setit on tarkoitettu käytettäviksi aikuisilla. 

 

Stat Padz II (tuote 8900-0801-01)

Stat Padzejä myydään yleensä henkilöille, jotka eivät ole kiinnostuneita Zoll AED:n CPR-palautteesta; elektrodeihin ei ole kytketty sensoria eikä minkäänlaista palautetta ole. Tämä tuote on tarkoitettu erittäin kokeneelle hengenpelastajalle, joka ei hyötyisi paljon CPR-palautteesta. Elektrodit on kytketty toisiinsa vain kaapeleilla ja siksi niitä ei ole valmistettu yhtenä kappaleena. Nämä ovat edullisimmat elektrodit, ja niiden säilyvyysaika on noin kaksi vuotta. 

 

Zoll Pedi Padz (tuote 8900-0810-01)

Pedi Padz on tarkoitettu alle 8-vvuotiaille tai noin 25 kg painoisille lapsille. Nämä elektrodit alentavat iskun energiatasoa optimaalisen määrän aikaansaamiseksi pienemmille kehoille. On hyvä pitää lapsille tarkoitettuja elektrodeja AED:n lähellä silloin kun sitä säilytetään paikassa, jossa oleilee paljon lapsia. Sydämenpysähdykset lapsilla ovat harvinaisia, mutta voivat tietenkin tapahtua. 

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä