•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Leikkausvälineet

Leikkausvälineet

Kun kriittinen tilanne ilmaantuu jossa henkilöllä on sydänpysähdys tai muu vamma on tärkeää toimia niin nopeasti kuin mahdollista ja aloittaa hoito defibrillaattorin kanssa. Leikkausvälineellä säästät sekä aikaa että energiaa. Leikkausväline leikkaa nopeasti ja sujuvasti eri tyyppisiä vaatteita auki joka paljastaa rinnan jotta voitte asettaa elektrodit paikoilleen.

Leikkausväline on erityisen tärkeä jos sairastuneella on paksut työvaatteet päällä jotka voivat olla vaikeita leikata saksilla. Tämä on oivallinen apuväline sille joka pelastaa henkiä. Varmista että säilytät aina leikkausvälinettä defibrillaattorin kanssa. Silloin säästytte vaatteiden leikkaukselta.

Meillä Ensiaputarvike.fi:ssä löydätte leikkausvälineet merkiltä S-CUT. Meidän näkemyksen mukaan tämä on paras leikkausväline joka markkinoilta löytyy. S-CUT leikkausväline ei myöskään riko ruotsalaista veitsilakia joka tarkoittaa että hengenpelastaja aina voi kantaa mukanaan sitä käyttääkseen tätä kriittisissä tilanteissa.

 

S-CUT leikkausväline pelastaa henkiä

Meillä on erilaisia leikkausväline malleja S-CUT:ilta. Riippumatta siitä minkä mallin valitsette voitte olla varmoja siitä että saatte tehokkaan välineen jolla voitte leikata useimmat vaatteet. Suosittu leikkausväline on S-CUT XC E- Extreme cutter joka leikkaa suuren kahvan ja terän välisellä välillään myös paksummat materiaalit.

S-CUT 701 on leikkausväline joka on erityisesti esiin nostettu siitä että sitä käytetään vaatteiden leikkaukseen akuuttihoidossa sekä pelastustoimessa. Leikkausväline on valmistettu ruostumattomasta teräksestä joka leikkaa nopeasti vaatteet. S-CUT 501 avulla voitte helposti leikkaa useimmat vaatteet. Tämä leikkausväline leikkaa niin paksut työvaatteet, nahan, vetoketjut sekä vuorelliset vaatteet.

Te valitsette itse mikä leikkausväline sopii parhaiten teille- S-CUT on merkki joka valmistaa ergonomisia leikkausvälineitä jossa on oteystävällinen kahva. Leikkausvälinettä voidaan käyttää ilman sekä hanskojen kanssa. Leikkausvälineessä on suoja joka suojaa käyttäjää siltä että hän ei viillä itseään.

Leikkausväline ei ole tehty ainoastaan tilanteisiin missä defibrillaattoria käytetään. Sitä voidaan myös käyttää traumoissa jossa vahingoittunut kehonosa halutaan esille ilman että potilasta joudutaan liikuttamaan.

 

Varusteita teidän leikkausvälineeseen

S-CUT välinettä käyttää mm. pelastustoimi sekä akuuttisairaalat suomessa. Jotkut mallit tulevat seinäkiinnityksellä ja jotkut tupin kanssa. Jos teidän malli tulee ilman tätä voit tilata ne erikseen sillä näitä löytyy meidän tarjonnasta.

Ensiaputarvike.fi myy myös lisä-veitsenteriä jotta nämä on helposti vaihdettavissa. Tällä tavoin teillä on aina terävä terä käytössänne. Terien lisäksi myynnissä on myös päätetukia.

 

Optimaalinen käyttö rakennustyömailla

Jos teillä on defibrillaattori: https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/2010/02/fler-kan-raddas-efter-hjartstopp-utanfor-sjukhus/, teollisuus- tai työmaalla jossa työntekijöillä on paksut työvaattet päällään voi leikkausväline olla optimaalinen lisä defibrillaattoriinne. Leikkausvälineellä voidaan vaatteet nopeasti leikata rikki ja poistaa jotta hoito defibrillaattorin kanssa voidaan aloittaa. Paksuissa vaatteissa saksien käyttö on hankalaa vaikka sakset olisivat terävät.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä