•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Schiller-lisätarvikkeet

Varusteet Schiller

Meillä Ensiaputarvike.fi:ssä on kaikki varusteet joita tarvitsette teidän Schiller defibrillaattoriin. Oli se sitten Akku, elektrodit tai seinäkiinnitys niin löydät sen meiltä.

Omistamalla Schiller defibrillaattorin työpaikalla voit pelastaa henkiä. 10 000 Ihmistä sairastuu sydänpysähdykseen joka vuosi julkisilla paikoilla. Aloittamalla niin nopeasti kuin mahdollista puhallus-painantaelvytyksen sekä defibrillaattorin käytön voidaan monet näistä hengistä pelastaa. Sydänpysähdys tarkoittaa että sydämen molemmat kammiot eivät supistu kunnolla: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:931868/FULLTEXT01.pdf. Keho vajoaa tajuttomaksi ja mikäli hengenpelastajat eivät aloita hoitoa nopeasti, kuolee ihminen. Defibrillaattorilla voitte tehdä vaikutuksen ja pelastaa henkiä. Se on kerta kaikkiaan sijoitus jota ette tule katumaan.

 

Akkuja ja elektrodeja Schiller defibrillaattorille

Mikäli omistatte schiller defibrillaattorin on tärkeää säännöllisesti tarkastaa sen toimintakunto. Tärkein on tietysti että akku ei ole tyhjä. Mikäli tarvitsette vaihtaa akun löydätte oikean akun meiltä Ensiaputarvike.fi:ssä. Meiltä löytyy Schiller Fred Easy akku jossa elinikä on 5 vuotta. Tämä akku sopii Fred Easy sekä Fred Easy Auto defibrillaattorille. Meiltä löytyy myös akku Fred Easyport defibrillaattoriin. Sen kapasiteetti on 40 iskua.

Myös elektrodit on tärkeä tarkastaa säännöllisesti jotta niiden päiväys ei mene umpeen. Mikäli päiväys on mennyt umpeen tai elektrodeja on käytetty tulee ne heittää pois.

Ensiaputarvike.fi:ssä on elektrodeja aikuisille jotka sopivat Schiller Fred easy defibrillaattorille. Niiden elinikä on 2,5-3 vuotta. Meillä on myös pre-connected elektrodit aikuisille joissa on 2 vuoden elinikä. Meillä on myös lapsi-elektrodeja Fred Easy:lle joissa on 2,5 vuoden elinikä sekä fred Easyport joissa 1-1,5vuotta. Jos tarvitsette apua oikeiden elektrodien löytämiseen voitte aina olla yhteydessä meihin.

 

Muita varusteita Schiller defibrillaattorille

Kriittisessä tilanteessa on tärkeää saada nopeasti Schiller defibrillaattori käyttöön. Tämä jotta voitte aloittaa puhallus-painantaelvytyksen ja pelasta teidän perheenjäsenen, työkaverin tai kenenkä tahansa hengen. Sekä lapset että aikuiset sairastuvat sydänpysähdykseen. Tämä tapahtuu lähes aina ilman varoitusta. Siksi on tärkeää että oikeat elektrodit ovat käytettävissä.

 

Seinäkiinnitys

Jotta Schiller defibrillaattori saadaan niin näkyväksi ja nopeasti käyttöönotettavaksi kuin mahdollista suosittelemme että ostatte seinäkiinnityksen. Silloin voitte asentaa sen seinälle. Muista asentaa se paikkaan mistä kaikki pääsevät siihen käsiksi. Kiinnitystä ei siis tule asentaa korkealle tai lukittuun varastoon.

 

Lisävarustekitti

Hengenpelastamisen helpottamiseksi myy Ensiaputarvike.fi myös erilaisia varustekittejä. Ne voivat esimerkiksi sisältää vaatesakset, Partahöylän, hanskat, kuivakompressit ja muuta joka helpottaa hengenpelastamista. Säilytä varustekittiä defibrillaattorin kanssa.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä