•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Laukut ja reput defibrillaattoreille

Varusteet Reput

Ensiaputarvike.fi:stä löydätte kaiken jota tarvitsette jotta voitte suorittaa hengenpelastamista turvallisesti ja tehokkaasti. Me olemme teidän defibrillaattori asiantuntijoita ja myymme niin defibrillaattoreita että kaikkia varusteita mitä voitte tarvita.

Me voimme auttaa teitä valitsemaan oikean mallisen defibrillaattorin juuri teidän asuntoon, työpaikalle tai julkiseen tilaan. Noin 10 000 ihmistä sairastuu vuosittain sydänpysähdykseen näissä paikoissa ja noin 5% jää henkiin: : http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:537368/FULLTEXT01.pdf. Defibrillaattorilla voidaan pelastaa lisää henkiä. Defibrillaattoreissa jotka löydätte meidän valikoimassamme sisältävät kaikki Suomenkieliset selostuksen ja ovat helppoja käyttää- Riippumatta kokemuksesta tai osaamisesta. Ne ovat myös täysin turvallisia.

Defibrillaattorin avulla voitte auttaa pelastamaan henkiä. Sydänpysähdyksessä jokainen minuutti lasketaan ja defibrillaattorin tulee nopeasti saada esille. Jos teidän tarvitsee kuljettaa defibrillaattoria turvallisella tavalla on meillä Ensiaputarvike.fi:ssä oikea varuste juuri teille.

 

Reppu defibrillaattorille

Jotta defibrillattoria voidaan kuljettaa turvallisella ja helpolla tavalla on reppu oivallinen valinta. Erikoisesti muotoillussa repussa makaa defibrillaattori turvallisesti ja varmasti, Suojattuna kaikilta säiltä ja tuulilta. Se on tietysti vettä kestävä ja suojaa defibrillaattoria vedeltä ja muilta aineilta.

Ne reput jotka löytyvät Ensiaputarvike.fi:stä ovat kaikki muotoiltuja olemaan käytännöllisiä. Ne tulevat kahdessa eri koossa: Kompakti ja large. Argy Reppu on kooltaan large ja sopii kaikille defibrillaattoreille. Siinä on monta käytännöllistä taskua ja siihen mahtuu monia eri tarvikkeita. Näin ollen voitte myös säilyttää tarvikkeita ja ensiapulaukkua repussa.

Reppu on designattu punaisella värillä joka näkyy. Näin jotta sen löytäminen olisi helpompaa. Siinä on lisäksi isot heijasteet joten se on ekstra turvallinen käyttää pimeässä.

 

Reppu eri koossa

Arky repussa joka on kooltaan kompakti on sama design ja väri kuin largessa, mutta on hiukan pienempi. Myös tähän mahtuu monen tyyppistä defibrillaattoria ja ne ovat varmasti kiinni repussa. Kompakti koon reppuun mahtuu vähemmän tarvikkeita mutta kuitenkin ne tärkeimmät.

Mikäli tarvitsette apua repun valintaan voitte aina olla yhteydessä meihin Ensiaputarvike.fi.

 

Mukava reppu defibrillaattorille

Oletteko järjestämässä tapahtumaa tai urheilukisaa jossa defibrillaattori tulee olla mukana- Silloin on Reppu Alankomaiselta Arky:ltä täydellinen kuljettamiseen. Sijoittamalla defibrillaattorin siihen tarkoitettuun reppuun ei teidän tarvitse huolehtia siitä että se saisi iskuja tai vettä päälleen. Reppua on lisäksi mukava kanniskella ja siinä on räätälöitävät olkapäähihnat.

Reppu on valmistettu kestävästä materiaalista joka tarkoittaa että se tulee kestämään vuosia. Ottamalla mukaan defibrillaattorin tapahtumaan jossa on paljon ihmisiä voitte estää että joku menehtyy sydänpysähdykseen.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä