•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

Primedic-lisätarvikkeet

Varusteet Primedic

On joitain varusteita jotka ovat pakolliset jotta teidän Primedic defibrillaattori toimii. Mitä tarvitaan on akku sekä elektrodit. On tärkeää säännöllisesti tarkistaa defibrillaattori ja tämän akku että se ei ole tyhjä. Sen tulee aina toimia mikäli kriittinen tilanne ilmaantuu.

Jotta sydänpysähdykseen sairastuneen hoito voidaan aloittaa tarvitaan myös elektrodit. Elektrodeissa ei myöskään ole niin pitkä päiväys joten niiden kanssa tulee myös olla tarkka. Kun päiväys lähestyy tulee uudet tilata. Päiväys johtuu elektrodien geelistä joka kiinnittyy ihoon, Tämä kuivuu jolloin elektrodit eivät kiinnity kunnolla. Ruotsalainen EA-neuvosto suosittelee että vähintään yhdet ekstra elektrodit tulisi löytyä. Tällä tavoin ollaan aina valmiina.

Elektrodit Primedic:ille ovat tuote jota ei käytetä uudelleen. Nämä heitetään aina pois käytön jälkeen.

 

Valitse oikea akku

Elektrodeja ja akkuja varten Primedic defibrillaattoriin voitte kääntyä Ensiaputarvike.fi:n puoleen. Meillä on kaikki mitä tarvitsette jotta teidän defibrillaattori on toimintakuntoinen. Meillä on akkuja niin Primedic Heartsave AED:lle kuin Primedic Heartsave PAD:ille. On tärkeää tilata oikea akku laitteelle.

Akkun elinikä Primedic HeartSave AED:llä on 6 vuotta samalla kun akku Primedic Heartsave PAD:illä on 3 vuotta.

Elektrodeja tarvitaan jotta teidän Primedic HeartSave voidaan käyttää. Ensiaputarvike.fi:stä löytyy Primedic Pre-connected elektrodeja joissa kestoaika on vähintään 3 vuotta. Niitä voidaan käyttää sekä aikuisille että lapsille.

Ensiaputarvike.fi:stä löytyy myös Primedic AED/PAD elektrodeja aikuisille. Näissä on kestoaika 3 vuotta. Jos tarvitsette apua löytämään oikeat elektrodit juuri teille voitte aina olla yhteydessä meihin HLR-avussa.

 

Helpota hengenpelastamista EA-kitillä

Joka vuosi sairastuu noin 10 000 ihmistä sydänpysähdykseen ruotsissa: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1160678/FULLTEXT01.pdf , sairaalan ulkopuolella. Tämä tarkoittaa että sydänpysähdykset sattuvat kodeissa, työpaikoilla ja julkisilla paikoilla. Defibrillaattorin avulla voidaan useampi henki pelastaa. On tärkeää aloittaa hengenpelastus niin nopeasti kuin mahdollista kunnes ambulanssi saapuu kohteeseen.

Jotta Puhallus-painantaelvytystä voidaan tehdä ja defibrillaattoria voidaan käyttää on hyvä löytyä EA-kitti. Ensiaputarvike.fi myy siksi varusteita jotka helpottavat teidän Primedic defibrillaattorin käyttöä.

EA-kitissä Lifetek:iltä löydätte mm. vaatesakset. Vaatesaksien avulla leikkaatte niin ohuet kuin paksut työvaatteet jotta defibrillaattorin elektrodit saadaan kiinnitettyä. Kitistä löytyy myös partahöylä. Partahöylällä voidaan nopeasti ajaa pois kehon karvoitus jotta elektrodit kiinnittyvät hyvin.

EA-Kitti sisältää monta käytännöllistä apuvälinettä. Tällä kitillä helpottuu hengenpelastus heti alusta. Mikäli ostatte EA-kitin on tärkeä varmistaa että sitä säilytetään defibrillaattorin kanssa. Tällä tavoin se on aina saatavilla kun defibrillaattoria käytetään.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä