•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 3-5 arkipäivää
Näytä ALV:

Powerheart G5 -lisätarvikkeet

Tarvikkeet Powerheart G5:lle

Jos sinulla on defibrillaattori Cardiac Science PowerHeart AED G5, silloin meillä Ensiaputarvike on kaikki tarvitsemasi tarvikkeet. Kun lähettyvillä on PowerHeart G5, voidaan pelastaa enemmän ihmishenkiä, kun joku saa yhtäkkiä sydämenpysähdyksen. Tämä laite pelastaa ihmishenkiä, mutta jotta se voisi tehdä niin, sinun on investoitava defibrillaattoriin ja testattava säännöllisesti sen toimivuutta. 

Vuodesta 2006 lähtien, noin 50 000 ihmistä on koulutettu siihen, miten sydän- ja keuhkoelvytys suoritetaan defibrillaattorilla.: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:1160678/FULLTEXT01.pdf. 

On erittäin tärkeää tietää, miten sydän- ja keuhkoelvytys tapahtuu, koska se lisää mahdollisuuksia sille, että sydämenpysähdyksestä kärsivät ihmiset voivat selvitä. Powerheat G5 sydämenkäynnistintä ei ole kuitenkaan tarkoitettu vain koulutettujen henkilöiden käytettäväksi. Siinä on erittäin selkeät ohjeet, joten sitä voivat käyttää kaikki, sekä kokeneet kuin täysin aloittelijatkin. Koulutus takaa kuitenkin sen, että useampi ihminen uskaltaa käyttää defibrillaattoria kun he eivät pelkää tekevänsä virheitä. 

 

Hengenpelastustarvikkeet PowerHeart G5:lle

Jotta PowerHeart G5 toimisi ja olisi käyttövalmiina, sinun on varmistettava, että siinä on aina oikeanlaiset lisätarvikkeet. Tarvitaan muun muassa tärkeät elektrodit. Defibrillaattoria ei voida käyttää ilman elektrodeja. Tämän tyyppiselle defibrillaattorille on olemassa kahta erilaista elektrodia, osat aikuisille ja osat lapsille. Huolimatta siitä missä defibrillaattoria käytetään, on suositeltavaa, että saatavilla on molemman tyyppiset elektrodit. On tärkeää pitää defibrillaattoria valmiina kaikille, koska myös lapset voivat kärsiä sydämenpysähdyksestä. 

Aikuisille on olemassa elektrodeja sekä painelutuella että ilman. Ajattele, että sinulla on aina kaksi settiä kaikkia elektrodeja. Tällä tavalla laite on koko ajan käyttövalmiina, vaikka pari elektrodeja olisi juuri käytetty. Elektrodit eivät ole uudelleenkäytettäviä vaan ne on hävitettävä jokaisen käytön jälkeen. Ne on myös vaihdettava säännöllisesti, koska niin säilyvyysaika on vain pari vuotta. Jos et ole varma siitä, tarvitsetko uusia elektrodeja, voit aina ottaa yhteyttä meihin Ensiaputarvike. 

 

Ripusta defibrillaattori erittäin näkyvästi seinälle

Jotta PowerHeart G5 voisi toimia, täytyy sinulla olla toimiva akku. Muista testata defibrillaattori säännöllisesti varmistaaksesi, että sen akku ei ole tyhjä. Meiltä löytyy PowerHeart G5 defibrillaattorin akkuja Cardiac Sciencelta jos tarvitse uuden. 

Jotta defibrillaattoria todellakin käytettäisiin hätätilanteissa, on välttämätöntä, että kaikki tietävät missä defibrillaattori sijaitsee. Siksi sitä ei pidä sijoittaa lukittuun säilytystilaan, piiloon useiden asiakirjojen ja muiden esineiden alle. Ripusta se sen sijaan selkeästi näkyville seinälle käytävälle paikkaan, jossa useat ihmiset ohittavat sen päivittäin, silloin heitä muistutetaan säännöllisesti defibrillaattorista ja siitä, missä se sijaitsee.  

Ensiaputarvike on erilaisia seinäkiinnikkeitä, jotka sopivat juuri sinun defibrillaattorillesi. Muista ilmoittaa kaikille rakennuksessa olevilla, että teillä on defibrillaattori ja mistä se löytyy. Se on pystyttävä ottamaan esille mahdollisimman nopeasti, jotta hengenpelastustoimenpiteet voidaan aloittaa ajoissa. 

Svenska Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä