•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

PowerHeart G3 -lisätarvikkeet

Varusteet PowerHeart G3

On aina hyvä että työpaikalta, julkisissa paikoissa sekä kotoa löytyy defibrillaattori. Me myymme varusteita PowerHeart G3 defibrillaattoriin. Kaikki mitä tarvitsette jotta voitte käyttää teidän defibrillaattoria löytyy meidän valikoimasta.

Varusteita PowerHeart G3 defibrillaattorille ovat mm. elektrodit, akku sekä seinäkiinnitys. Yksinkertaisesti varusteita jotka tekevät defibrillaattorista käyttövalmiin ja näkyvän. Jos kaikki tietävät missä defibrillaattori sijaitsee on mahdollisuus pelastaa ihmisen henki suurempi.

Lääkärilehden artikelin mukaan: : https://lakartidningen.se/klinik-och-vetenskap-1/2010/02/fler-kan-raddas-efter-hjartstopp-utanfor-sjukhus/ , Sairastuu sairaalan ulkopuolella vuosittain  noin 10 000 ihmistä. Sydänpysähdys voi tapahtua kaiken ikäisille. Suurin osa sydänpysähdyksistä sattuu kotona. Monet tapahtuvat myös lentokentillä, työpaikoilla, vanhuskodeissa sekä ostoskeskuksissa. Mikäli näistä paikoista löytyy defibrillaattori voidaan monet elämät pelastaa.

 

Tärkeät varusteet PowerHeart G3:lle

PowerHeart G3 on yksi monista defibrillaattoreista johon myymme varusteita. Yksi tärkeimmistä on tietysti akku. Kun ostatte akun on tärkeää valita oikeat joka toimii defibrillaattorissa. Monissa defibrillaattoreissa on omat spesifit akut jotka toimivat juuri siinä laitteessa. Meillä on akkuja juuri PowerHeart G3 defibrillaattoriin.

Toinen tärkeä varuste PowerHeart G3:lle on elektrodit. Elektrodit ovat ne jotka sijoitetaan sairastuneen keholle jotta defibrillaattoria voidaan käyttää. Ilman toimivia elektrodeja ei sydämen toimintaa voida mitata. Me myymme elektrodeja PowerHeart G3:lle niin aikuisille kuin lapsille. Nämä ovat kaksi eri elektrodia.

Lasten elektrodeja ei tule käyttää aikuisille eikä aikuisten lapsille. On erityisen tärkeää että elektrodit ovat aina uusia ja käyttökelpoisia. Elektrodit joiden päiväys on mennyt voivat olla kuivuneita eikä näiden geeli tartu kiinni kehoon käytössä. On suositeltua että omistaa vähintään 2 paria elektrodia jolloin toiset ovat varalla.

 

Sijoita Defibrillaattori näkyväksi

Me myymme myös lisävarustekittiä sekä seinäkiinnitystä teidän PowerHeart G3:lle. Meillä on kaksi seinäkiinnitystä jotka toimivat erinomaisesti juuri teidän PowerHeart G3:lle. Asentamalla seinäkiinnitys näkyvään paikkaan seinälle on se aina lähellä kun sitä tarvitaan. Muista olla asentamatta defibrillaattoria piiloon tai lukittuun huoneeseen muuten se on vaikeasti saatavilla kun sitä tarvitaan.

Ensiaputarvike.fi myy myös lisävarustekitin joka sisältää esimerkiksi, sakset ja partahöylän. Saksilla voitte helposti leikata sairastuneen vaatteet auki ja aloittaa hoito. Partahöylällä on helppo nopeasti ajaa pois karvoitus jotta elektrodit kiinnittyvät kunnolla.

Muista säännöllisesti tarkistaa defibrillaattoria ja varmistaa että tämä toimii. Vuosittainen huolto on kaikista parhain. Silloin teidän tulee tarkistaa kaikki akusta elektrodien päiväyksiin. Mikäli tarvitsette päivittää varusteita voitte aina tilata niitä Ensiaputarvike.fi:stä.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä