•  E-lasku
  •  Nopea 7 € toimitus kaikkiin tilauksiin
  •  Nopeat toimitukset toimitus 4-6 arkipäivää
Näytä ALV:

PowerHeart G3 Pro -lisätarvikkeet

Varusteet PowerHeart G3 Pro

Jotta sydänpysähdykseen sairastuneen elämä voidaan pelastaa tulee hoito aloittaa niin nopeasti kuin mahdollista. Lähistöltä löytyvällä defibrillaattorilla kuolleisuus vähenee, Se voi nimittäin käynnistää sydämen uudelleen. Tämä on tosin kiinni muutamasta minuuteista joten on tärkeää olla nopea.

PowerHeart G3 Pro voi olla se jolla estetään että joku kuolee sydänpysähdykseen. Ensiaputarvike.fi myy kaikkia varusteita PowerHeart G3 Pro:lle joita tarvitsette. Meidän tarjonnasta löytyy kaikki elintärkeät varusteet elektrodeista seinäkiinnikkeisiin.

Ruotsalaisen tutkimuksen mukaan: http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:810118/FULLTEXT01.pdf , sairastuu 35% sydänpysähdykseen sydäninfarktin takia. Riskitekijöitä ovat myös tupakointi ja korkeat kolesterolit. Suurin osa sairastuu sydänpysähdykseen ilman varoitusta. Siksi on tärkeää että defibrillaattori löytyy niin työpaikalta kuin julkisista tiloista. Lähistöltä löytyvä PowerHeart G3 Pro:n avulla voi enemmän ihmisiä jäädä henkiin.

 

Elintärkeät varusteet teidän Power Heart G3 Pro defibrillaattorille

Kun ostatte defibrillaattorin on hyvä pitää mielessä että se vaati pientä huoltoa ja huomiota. Defibrillaattori toimii nimittäin ainoastaan jos siinä on ladattu akku ja varusteet joita vaaditaan. Sama koskee PowerHeart G3 Pro. Siksi on tärkeää vähintään kerran vuodessa tarkistaa että se toimii oikein. Mitä tulee tehdä on katsoa että akku toimii ja että elektrodien päiväys on voimassa.

Tärkeimmät varusteet PowerHeart G3 Pro defibrillaattorille ovat akku ja elektrodit. Akun kesto PowerHeart G3 pro laitteessa on 5 vuotta. Se ei ole ladattava joten 5 vuoden standby moden jälkeen tulee nämä vaihtaa. Ensiaputarvike.fi:ssä on uusia akkuja defibrillaattoriin.

 

Eri Elektrodit

Myös elektrodit tulee vaihtaa kun näiden päiväys on mennyt vanhaksi. Jos ne vanhenevat niiden geeli kuivuu, joka johtaa siihen että nämä eivät enää tartu kehoon. Ruotsalaisen EA-neuvosto suosittelee että mukana tulisi oli vähintään kahdet elektrodit jotta aina löytyy extrat. Ensiaputarvike.fi:stä voitte ostaa elektrodeja sekä aikuisille että lapsille. Elektrodit lapsille vähentävät sähköä joten näitä ei voida käyttää aikuisille.

 

Asettakaa defibrillaattori näkyvästi seinälle

On tärkeää että defibrillaattori on hyvin näkyvillä. Silloin lisääntyy mahdollisuus että sitä käytetään. PowerHeart G3 Pro tulee mieluiten olla asennettuna huoneen seinälle jotta niin moni kuin mahdollista näkee sen. Muista että sinun ei tule koskaan asentaa defibrillaattoria piiloon tai lukittuun huoneeseen jotta kaikilla on mahdollisuus käyttää sitä.

Ensiaputarvike.fi:ssä on sopiva seinäkiinnitys jolla PowerHeart G3 Pro laitteen voi asentaa seinälle. Asentamalla sen seinälle on se helposti saatavilla kriittisissä tilanteissa.

Varusteiden joukossa löytyy myös erilaisia EA-kittejä jotka ovat tarkoitettu käytettäväksi Puhallus-Painantaelvytyksessä. Mitä tarvitaan on esimerkiksi partahöylä jotta kehon karvoitukset voidaan ajaa pois jotka estävät defibrillaattorin käytön.

Svenska English Suomi Dansk Eesti Latvijas Litauiska

Selaa luokkia

Verkkokauppa

Tietoa meistä